Харесвам друг мъж

• 7 926
  • 99
  •   1
Отговори
# 30
  • София
След като излезеш от унеса, ще бъдеш по- наранена. Вкопчваш се в идеализиран развой с любов и страст, а захвърляш дом и семейство. Детинско е.
Не си пиши с него, подлъгва те, ти не си устойчива. Ако толкова пък ти е зор, питай го какво и как го мисли. Обзалагам се, че ще е пас.
Съпругът може да е грешка, добре. Но я оправи, не я замитай под килима.
Чистата съвест е най- меката възглавница в твоя случай, не си играч, ще се овъртолиш.

# 31
  • Бургас
Първо опитай нещата с твоя мъж да оправиш.
Предполагам,че си го харесвала все пак,за да се ожените.
Пробвай,а ако не става,ами не става.
Но този,който е стара тръпка не е твоят човек.
Ти си го обичала,ти си имала чувства.Ако той те обичаше,нямаше да те реже.Един мъж обича ли,не се преструва,за да не загуби жената,която обича.Не бяга от нея,напротив.
Може и твоите чувства да са го ласкаели,
може да е в период,в който да има нужда от утеха.Ще си поиграе малко и чао!
Семейният живот е малко скучничък.Нормално е да не е каквото си очаквала,а и малко дете изисква много грижи.Опитай се да си създадете с твоя мъж и приятни моменти.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 23:00 от mariqivanova799

# 32
Карам се с мъжа си -> искам да съм с бивш, защото се е появил пак в живота ми

Тези бракове и семейства вече някаква проформа ли са станали, че ей така с лека ръка ли ги разваляте? Защо изобщо ги правите? Помисли ли за детето си, за мъжа си? Авторке, удари си един шамар сама и се осъзнай. Имам предчувствието, че умишлено изкарваш семейния си живот една идея по нещастен, отколкто реално е, за да имаш оправдание за мераците си.

# 33
Срещнали сте се, поговорили сте, усетил е, че си почти готова и е решил да се пробва. Имаш ремаркета и това му се вижда добра застраховка, няма да се вживява в ситуацията, а само в леглото. После - стария сценарий.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 00:34 от G&B

# 34
И аз мисля, че не бива да се връщаме към старите, идиализирани чувства. Имало е причина нещата да не се случат, в случая той те е отблъсквал. Защо да е много по-различно сега? А и ниезживяното винаги те дърпа назад, само че то е измамно, перфектно е, но само в мислите, защото не сме имали възможността да го изживеем.

# 35
  • Агент под прикритие
Сега..... аз няколко пъти чета първия пост, защото все ми се струваше, че нещо не съм разбрал.
Та да питам: тук
имах много силни чувства към друг човек ,който тогава не споделяше същите чувства и ме отблъскваше.
и тук:
и сега след 4 години се появи отново в живота ми, бях го блокирала от всякъде, смених си и телефона за да не ми се обажда.
за един и същи човек ли става дума?

# 36
Когато го преодолееш това с бившия ще станеш много по-силна личност. Болките идват в живота ни за да се променим.
Аз съвети няма да ти давам, но имаш два варианта.
Или да не го виждаш, блокираш или да си го изживееш с всички последици. Най-неприятната е мъжът ти да научи и да се разделите. Което, ако си умна няма да се случи.
И в двата варианта: и да го пробваш отново и да го блокираш и да не го виждаш - резултата е един и същ, негативна емоция, която трабва да преодолееш. Това на всички се случва, но малцина си признават. За мен реакцията ти е напълно нормална и естествена.
Ако пред мен стои този избор в момента - не бих се поддала. Но от друга страна само с грешките се научаваме да се обичаме и да се ценим, както и да се пазим за в бъдеще. Никой не се е родил научен на тези неща /освен форума/.
Безплатни съвети как да го преодолеем: да се заринем с работа, чистене, спорт.

# 37
  • Агент под прикритие
Някой дотук зададе ли си въпроса как и защо блокираш човек, който не е споделял същите чувства и е отблъсквал авторката, по нейните думи, естествено?

# 38
Аз съм го правила. Защото аз се дразня, с блокиране си спестявам разни 'случайни' присещанки, ако той се случи в момент да е пиян и самотен, както пее Дуа Липа.
Кое ти е странно?

# 39
Той я е търсил само за секс и забавление, тя го е искала за постоянно. За това го е блокирала. По-скоро го е блокирала от себе си, а не заради него. Тоест той не и е досаждал, защото тя го е искала, а не обратното. Не знам дали стана ясно какво исках да кажа.
Както и да е. Това са минали неща и миналото не се връща, а само се прегръща.

# 40
  • Агент под прикритие
Не знам, явно аз нещо съм повреден ли, що ли... Когато не съм на същата вълна, няма начин да стане така, че да ме прищрака и изведнъж да стана.
И най-малкото аз няма да се обадя, а пък ако искат да ме блокират....
Ама явно има доста по-сбъркани модели от мен. Simple Smile

Крис, ако това действително е била историята, биваше да се напише така, както си го писала ти. Иначе хвърляме боб. Simple Smile

# 41
Галка, за пореден път се убеждавам, че само на мунчовци си попадала, имаш единствено и само горчив и негативен опит.

Има мъже, които няма да ги видиш "пияни", самотни и търсещи; с начин на мислене към жените и другите, като цяло, "ако иска", "ако искаш". Това е висша форма на самодостатъчност, приел си се, опознал, знаеш колко струваш, обичаш се, цениш се. Много леко се живее, да знаеш.
Също не съм убеден, че дори да попаднеш някога на такъв, ще знаеш как да се държиш, просто защото нямаш минал такъв опит, и може да не успееш да го задържиш.

Но чак да се изпада в крайности, заклеймявайки, като теб, не съм го правил никога към жени, с които съм общувал; не сте един за друг, и просто си пожелавате всичко най-добро. Или просто комуникацията се "разсъхва", и нещата са ясни от само себе си. Чудесно. Next.
Не блокирам никога, който иска, е свободен да пише по всяко време. А вече в какъв момент ще ме хване, и какво ще ми е настроението, мераците, ситуацията, е съвсем отделен въпрос.
В същото време и не следя, не се интересувам от "развитието" кой, докъде стигнал, или не, с какво се занимава, не ме вълнува. Внимание и време обръщам на текущите отношения и контакти, които всеки път са по-разнообразни и интересни, даже повечето не съм ги и търсил, или очаквал.

Хаха, Агенте, тъкмо приключих с писането на поста си, и видях твоя. Smile

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 11:11 от FragranceFanatic

# 42
Феникс, има една порода мъже, които бидейки самотни и не намирайки това което търся, си харесват дадена жена, която макар и да не отговаря на критериите им, започват да я свалят. когато тази жена лапне, те се оттеглят, защото знаят, че тя не е това което искат. Обаче пък има и такива влюбчиви жени, които страдат за тези мъже, търсят вината в себе си и нямат обективна преценка на ситуацията или и дори да имат, считат, че могат да преодолеят различията, само поради чувствата.
Смятам, че тук случаят е такъв. Просто тази жена е събрала себеуважението си блокирала го е и реално е загубила връзка с този мъж. После е срещнала мъжа си, повярвала е, че ще се получат нещата и се е омъжила. В последствие е видяла, че брака не е лесно нещо, трябва да се работи върху него и понеже това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, като е видяла стария познат, всички подтиснати емоции са избухнали.
Сега тя знае, че със бившия няма да стане, но си я боли.

# 43
  • Агент под прикритие
Крис, не знам какво да кажа. Те не осъзнават какъв автогол ще си забият в дългосрочен план. Хайде, майната им на тях, живота си е техен, но покрай това, провалят този на други хора.
Един мъж със здравословно самочувствие знае, че жената е просто комплимент към живота му, а не основния фокус. Дори и да беше основния фокус, това е още една причина да НЕ правиш компромиси с този фокус, защото предстои да го гледаш дългосрочно.

А по-голяма грешка от това да се хванеш с неподходяща е само да се хванеш с такава, която въобще не е marriage material. Защото има и такива жени, че и мъже...

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 12:17 от Phoenix Wright

# 44
Франгранс, ще бъде добре да проявиш малко добро възпитание и спреш да правиш психопрофили кой на какви попадал. Става вече банално и никакви смайлита не могат да прикрият неприятното ти отношение. И, много моля, не го приемай като покана да напишеш пост в отговор.

Крисе, ако правилно те разбрах, причината е*льо да не е досаждал е, че авторката целенасочено му е отрязала достъпа, нали?

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 12:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт