Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли практика в Китай да се дава предимство на красивите хора във второстепенни роли?
Какви са впечатленията ви от филма „Най-обикновената романтика“?
Какво представлява филмът „Crazy Romanse“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли практика в Китай да се дава предимство на красивите хора във второстепенни роли?
-
Какви са впечатленията ви от филма „Най-обикновената романтика“?
Филмът "Най-обикновената романтика" представя типична любовна история, въпреки че има някои забавни моменти. Въпреки че не предлага сложен или дълбок сюжет, изпълненията на актьорите Гонг Хи Джоин и Ким Ра Уон са възхитителни, тъй като те представят реалистични герои, които не се преструват на наивни тийнейджъри.
-
Какво представлява филмът „Crazy Romanse“?
-
Какво представлява филмът „Островът на котките“?
-
Какво можем да очакваме от поредицата „SF8“?
Понеже нямаме много време да гледаме сериали, особено ММ, реших, че щи си пускам сбез него. Питах го дали му се гледа един русалски сериал "Легендата на Синьото море"? ММ: - Може. А аз - греда. Тогава да си пусна криминалния? Нали не му се гледат толкова криминалните. Той - Може и да му стане интересно. А аз - греда. Кой знае кога ще изгледам всичко свалено.
, като погледнах как се казват предишни неща на човека-филм T
.
как го спасяваха с "редене на пъзели". Милата Омае чак "изпуши" след толкоз извънреден труд. Младока с връзките направо ме 
. Щом бързо ще се превежда ще го погледна. Да ги видя и аз тез сладки.