Магията на изтока - тема 62

• 22 841
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Какъв бум с Кей Танака?Та той е бил сам (е пиян,но сам),без непълнолетна придружителка и кротичко се е прибирал.Сам.

Love Designer
Незнам как ще го изгледам Cry Превъртам толково много и то само за сцените на Джони-то. Това не е никакво следене на сериал. Имам чувството и да прескоча 5 епизода няма да е фатално. Да му дам почивка и да го догледам по-късно? Дори модата ми изглежда твърде еклектична и не ме вдъхновява. Сюжетът можеше да се събере и в половината епизоди. Голямо мрънкало съм. Blush Незнам защо не ми се получиха нещата.Началото ми хареса,после .....Джонито е разкош,Раба не ме дразни много,другите не ги гледам.
Раба и Джони догодина пак ще имат сериал.Тя ще снима и Янг Янг. Снощи си мислех как още не е снимала с Пуш,но се сетих,че той е тайландец и няма да го огрее.

На Tor Thanapob  дават реклама на йогурт за пиене по време на сериала,който гледам.

# 376
  • DE
Не са решили не са я набутали на Пуш, той снима и в Китай - "Stairway To Stardom" Grinning

# 377
Какъв бум с Кей Танака?Та той е бил сам (е пиян,но сам),без непълнолетна придружителка и кротичко се е прибирал.Сам.

Женен е от доста години, има и две дъщери. Надявам се да не изпадне до положението на Ямапи и да бяга след непълнолетни.
В момента го гледам в един тв филм с Тета Сугимото и Томоя Накамура. Играе детектив. Та, гледам го и си го представям в тази сцена в таксито, пиян. Не е приятно да научаваш подобни неща за любимците си. Затова каквото вършат да го вършат тайно и да не стига до медиите. Наясно сме, че не са светци, но по-добре да не им знаем мизериите.
Това е била и грешката на Ямапи. Едва ли тази японска кифла е била първата 17-годишна, която е забърсал в някой в хотел, но лошото беше, че се разбра.

# 378
  • MJF
Нагиса-сан 9
Хе, хе, спирах картината на няколко пъти да се посмея. Редуваха сериозното със смешното в този епизод. Нейсе добре че ги оженихме. Черпим се ! Не беше без зор Mr. Green.
Скрит текст:
Нашата "приятелка" колежката на Мей със свежи включвания.
Тадокоро и той не се изложи , даже с иконом се уреди.
Майката на Мей и тя с включване на място, чак и аз като щерка ѝ се изненадах Grinning. Сценката на 5-та у родителите на Мей беше много симпатична. Таткото на Мей си намери авер Smile.
Настана мир у дома на Мей и всеки може да продължи със задачите и интересите си.
Медицинския казус, продължение от предишния епизод, нещо не ми бе интересен в   тази серия
Определено ни се полага още един епизод.

Е Кей като ще се напива така безпаметно, трябва да предвиди придружител , иначе ...... ей на.

Рос, дай името на тоз филм , да не ровя сега в биографиите на актьорите Blush. Тета нещо тотално ми изчезна от екрана напоследък.

Чакай , сетих се за два момента от Нагиса -сан 9. Първия път се будехме със Smoke on the Water а втория път ме напуши смях как Нагиса - сан натисна стопа. Парцалките по Мей пак се завърнаха ooooh! в пълна сила- тез асимитеричните-многослойните Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 20:24 от Шошулчо

# 379
Не са решили не са я набутали на Пуш, той снима и в Китай - "Stairway To Stardom" Grinning
Един китайски сериал му е достатъчен.Да си стои в Тайланд. Taм сякаш не са подложени на такъв стрес както в Корея и Китай.
Какво стана с Майки,последно го гледах в My Amazing Boyfriend 2?
Наскоро разбрах,че той е започнал като певец в дует с единия си брат.

# 380
  • DE
Трябва да им видиш стайлинга, съвсем в духа на изтока. Силно напомня този на DBSK Grinning в началото.
Липсва ми Майк на екран, откак отиде в Китай само си подобри познанията по езика, нито една качествена драма. Има няколко участия в реалити и това е, не съм го мяркала откакто зарязах втората част на онова недоразумение.
Аз даже съм гледала и Голф в драма, приятна бе, май беше с фантастичен елемент, може да му хвърлиш око.
И той се е разхубавил значително с възрастта Grin

# 381
Аз наскоро го гледах Голф в един от всичките Club Friday.В епизода участваше и Bie Thassapak (догодина ще има сезон 2 на My Girlfriend is an Alien).Гледам го и си мисля колко си приличат с Майки.Проверих и се оказаха братя.
По-големите също са били в някаква група.
За времето са били много модерни.
Скрит текст:

Вече и ОСТ-та почнах да им харесвам на тайците Joy

# 382
Рос, дай името на тоз филм , да не ровя сега в биографиите на актьорите Blush. Тета нещо тотално ми изчезна от екрана напоследък.

Discord от 15 март тази година е. За теб обаче го няма. Излъчен и преведен на английски от шест месеца, но не е качен онлайн.
Изгледах го снощи. Ставаше. Беше удоволствие да видя Кей, Тета и Томоя заедно на екран.

На финала на Нагиса-сан видя ли връзката с MIU404? Ясно я показаха в сцената с камиончето за мелон пан, когато Мей се прибираше у дома и се спря до тях. Чуха се гласовете на Го Аяно и Ген Хошино. И двата сериала са на TBS и са решили да се заиграят за малко в една от сцените.

Това е превюто за допълнителния епизод (т.нар. спешъл) във вторник. Семейният живот не върви гладко.

Зарадвах се на финала (рисувана история/ приказка), забавляваха ме и последните епизоди, но в реалността не ми понасят любовни истории с огромна разлика във възрастта (то тук и далеч не можем да говорим за любов, както видяхме, по-скоро за съдружие).
Ама, айде, поне Нагиса-сан не е богат, а тя е болна кариеристка, която не може да върши нищо у дома, та си намери мъж, който да ѝ чисти и готви. Голям феминизъм се лееше от екрана.

Най-силни японски заглавия това лято за мен са MIU404 и Ханзава Наоки Сезон 2, донякъде и фармацевт Сатоми.
Преоткрих Кенши Окада в епизодите на MIU404, а как само ме дразнеше и не го дишах. Голям напредък за него. Научил е много за тези две години откакто дебютира и ще става все по-добър.

Любимият ми полицейски екип MIU404.

# 383
  • MJF
Сигурно си казвала но сега ме мързи да се върна назад/да се пъхна в архива но MIU404 що го няма за мен?
Редовната причина с превода или ? А да,  видях я съвсем накрая тази препратка в Нагиса  към това заглавие, загрях че иде реч явно за тоз  текущ сериал на тази тв. Но не съм в час със сюжета та .... .
То за конкретната дама Мей сме в мир с възрастовите различия. И не само ние ами и нейното семейство. Wink.
Мей въобще не съобрази като се засили към Нагиса, какъв е този ненужен екшън, човека кръста го сряза.
Повече говорене ще им трябва, останаха съществени въпроси недискутирани от предварителния списък- деца и пр. големи пунктове,  които тябва да се минат като теми за да има здравословен  мир вече след това. Само възрастовата разлика минаха от списъка с големите подточки.

Е филма поне е преведен, пък все някога ще го качат Mr. Green

Contrail напревдам .
Скрит текст:
Свекървата голям чешит. Махленски манталитет. Дребния голяма скица с тоз уклон към танците, че и червилце, че и роклички.

# 384
Напротив, няма никакъв проблем с английския превод на MIU404, освен за такива теб, които гледат само в онлайн сайтовете.
Такива заглавия за теб са и Double Fantasy с Кей Танака, Blanket Cats с Хидетоши Нишиджима, Discord с Кей, Томоя и Тета и още, още, и още японски заглавия, които не се качват онлайн, а отдавна имат английски превод.

# 385
Шо, слагай каската. Нов тайфун, името му е Хайшен. Този път преминава северно от Окинава, между о-в Кюшу и Окинава. Тръстиката този път е пощадена.
Над 200 000 японци са евакуирани, а ветровете са над 160 км/ч.

# 386
  • DE
Преди повече от година започнах "Legend of the Heavenly Tear - Phoenix Warriors" - https://doramatv.live/legend_of_the_heavenly_tear___phoenix_warriors и онзи ден се сетих да видя дали са го довършили, мнооого бавен превод, но слава богу приключен. Бях спряла на 35 еп.  направо го поглъщам, интересен, има интрига, бързо развитие на действието, страхотни костюми и актьори, като изключим летенето и не особено кадърните бойни сцени, много е хубав. Извън земната нишка е недобре вплетена, но сериала е много интересен. Погледнах края, ще завърши "щастливо" по китайски, но ще си го изгледам, подготвена съм Grinning
Не мога да пропусна нещастната, нацупена физиономия на Джо Чен

Сега се  сетих, бе много нацупени тия тайванци бе, Джо, Джери, Барон... Grin

И междувременно като ми дотегнат китайците си пускам японци "- Tokyo "What if" Women" - https://doramatv.live/tokyo__what_if__women женския вариант на Токийските ергени Grinning изключително забавен и приятен. Топъл, човешки филм. Без богати лекета, пепеляшки, гадни кучки, свекърви и други майки Grin
Защо по дяволите не излъчват такива филми по телевизията, а само бози от близкия изток и далечен запад Rolling Eyes
Липсват ми грандиозните концерти в Токио Дом и пеещи на японски Sad

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 18:48 от дането

# 387
Сега се  сетих, бе много нацупени тия тайванци бе, Джо, Джери, Барон... Grin
Само Вик е усмихнат,макар,че и той има нацупени роли.
Не съм го гледала от много,много,много отдавна.

# 388
  • MJF
Мда, скоро се сетихме за Tokyo Tarareba Girls

Рос, аз търпя, търпя, но не се знае кога ще ми свърши търпението и ще се запътя към "свалянето" Wink. По темата сваляне към момента съм напълно неосведомена, щото вече не помня откога не съм го правила а бях голям спец някога си . Grinning

# 389
И аз. Вчера седнах да гледам първи епизод и неусетно минах и втори. Буквално не можех да се откъсна от екрана, Арата е просто невероятен!

Общи условия

Активация на акаунт