Магията на изтока - тема 62

• 22 832
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Петък с Кей Танака

Unsung Cinderella - епизод 9

Кей Танака фармацевт.
Не виждам как ще го спасят с този рак на белите дробове в напреднал стадий, ноооо започнаха лечение. Не се предават, типично по японски. Дори да паднат седем пъти, винаги ще се изправят и осми.
Следват мангата, но и не знам как ще завършат всичко, след като е все още онгоинг. Фармацевт Сатоми трябва да действа много прецизно.
Сатоми е прекрасна, as always. Толкова да си отиват двамата, че е удоволствие да ги гледаш.

Kiwadoi Futari: K2

Кей Танака детектив.
Днес стартира в Япония. Смях, смях. Много забавна двойка детективи са двамата с Рьоске Ямада. Норико Егучи също е на линия. И тя е полицай (роля точно за нея). От отвратителната героиня, която има в Ханзава Наоки Сезон 2 до това тук - огромна разлика, но пък винаги Егучи-сан е в центъра на събитията и никога не е скучно щом тя е на сцена.
Криминалните комедии се отдават много на японците. Знаят как да ги правят интересни, забавни и поучителни, последното е задължително.
Ааа, да не пропусна. Героят на Рьоске Ямада има коткааааа. Японски сериал/ филм без котка просто не е японски сериал/ филм, хаха. Аххх, каква пухкава сладуранка.

Превюто за другия петък и епизод 2.

# 421
  • MJF
Рос, а Нагиса-сан 10 или както там е кръстена серията погледна ли?

Ха, не бях обърнала внимание , че Норико участва и в Наоки Сезон 2 , браво, браво, тъкмо в 2 заглавия ще ми следва на малкия екран.

Thinking при всичкото това снимане кога успя Танака да се напие безпаметно?!

Ханзава Наоки и Фармацевтите наближават при мен.

# 422
Да, изгледах го още във вторник. Може и да не го преведат на английски, защото...
Започнаха в началото с проблемите в брачния им живот. Тя кисела, той недоволен и това беше пет минути.
След това в продължение на час и половина повториха отново как започна историята им, т.е откъси от всички епизоди, дори дадоха отново кадрите с алармата с парчета на Deep Purple (явно режисьорът е див фен на Иън Гилън).
Последните пет минути показаха как се сдобриха и заживяха щастливо. До следващия скандал, като всички женени. That's all.

Кей Танака има и още един нов сериал - Sensei wo Kesu Houteishiki, който ще стартира на 31 октомври, Хелоуин. Не е случайно, заради историята. Страшен сенсей ще бъде.
Няма почивка за него. Скача от проект в проект, а и в Япония е много обичан, защото е версатилен актьор. Играл е всичко.
Заради това се е напил. Изморен е, искал е да разпусне, хаха.

# 423
Петък
Тайландчето,което гледам.
Скрит текст:

Никак не е лош. Хареса ми на тези снимки, въпреки че по принцип предпочитам по-възрастни мъже.

# 424
  • България
Петъчно да се разпиша с трима с фамилия Yi.

# 425
Но първо ще го видя в текущия с наш Исей какви ги твори.

Като спомена Исей, на мен ми е интересен новия му филм Wife Of A Spy. Дано догодина да стигне и до нас, да го видим.

# 426
  • MJF
Съгласна съм и да не го преведат но да ми го качат Naughty  . Значи така, по бързата процедура творческия екип - по минути в началото и в края. Виж ги ти, Thinking докрая държат да няма големи похвали.

Мда, не че гледам всякакви жанрове Wink, но Танака действително играе различни роли, туй съм го забелязала отдавна, затова и аз го одобрявам.

Още един такъв е и наш Исей . Хе, хе, след Romance Doll  в Wife of a Spy пак двамцата с Yu Aoi
Бел, ти изгледа ли Romance Doll? На мен в този филм нещо съществено ми липсваше за да го обявя за добър.

# 427

Бел, ти изгледа ли Romance Doll? На мен в този филм нещо съществено ми липсваше за да го обявя за добър.
Не. За филма не знам. За мен в резюмето има нещо, което не ми достига, за да предизвика интереса ми и да поискам да гледам. Макар че иначе и двамата ги харесвам.

# 428
За Норико Егучи.

В Ханзава Наоки Сезон 2 тя е един от големите врагове на Ханзава, но той, като един от представителите на големите японски банки, се опълчи срещу нея и грешната ѝ политика. Тя е министър.
Дотам стигнахме в 7-ми епизод. Миналата неделя не излъчиха нищо, защото имаха болен от К-19 в екипа и снимките бяха спрели за няколко дни. Тази неделя ще излъчат 8-ми епизод.
Предстои най-голямата битка на Ханзава, тази с хората, които реално управляват Япония.

В новия сезон борбата е между големите японски банки и японското правителство.
Напомня ми на борбите по време на Бакумацу-периода, краят на шогуната Токугава и борбите на самураите, само че в някакъв съвременен вариант.
Ханзава Наоки е като един съвременен самурай, за който честта и достойнството са над всичко. И всичко в името на Япония.

# 429
Никак не е лош. Хареса ми на тези снимки, въпреки че по принцип предпочитам по-възрастни мъже.
Pon Nawasch Phupantachsee се именува.
Направо е агнешко.
Гледам Tra Barb See Chompoo,но не е кой знае какво.
Мисля,че тайландците много обичат драмата в лакорните.

Гост, 2gether сезон 2 свърши Cry Cry Cry
Малко му бяха 5 епизода.Не ми беше достатъчно,но пък беше толкова сладко,че трябва да си намеря глюкомера.

# 430
Pon Nawasch Phupantachsee се именува.
Направо е агнешко.

Впечатляващо име за мен, лаика в тайландското. Не че ще го и запомня (името имам предвид). Иначе си е агнешко, да. Ама хубаво агнешко.

# 431
  • BG
Tuon, не знаех дори, че е почнал, напоследък нямам време за гледане, но при първия свободен момент ще го видя. Мерси.

# 432
Бин-Бин се завърна в Корея. Точно два месеца.
Хванал е тен, за разлика от сънародничките му, които все се пазят да не потъмнеят.

Скрит текст:

Мъжкото гумихо ще е трагично. Реклами, реклами и накрая едно огромно корейско нищо. И Донг Ук много я закъса последните години.

# 433
  • България
Аз започвам:

.
В резюмето виждам, че става дума за Вечната нощ. Дано съм попаднала на китайския аналог на Игра на торнове. Grinning Hands Pray

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 19:43 от МоарейнД

# 434
  • MJF
Оххх, развеселих се. Качили са ми последния епизод на Нагиса-сан под номер 9,5. Следва.
Отделно пуснах тема в Спирита на Contrail и писах в нея  а тя взе че изчезна.
Въобще веселие Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт