Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли практика в Китай да се дава предимство на красивите хора във второстепенни роли?
Какви са впечатленията ви от филма „Най-обикновената романтика“?
Какво представлява филмът „Crazy Romanse“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли практика в Китай да се дава предимство на красивите хора във второстепенни роли?
-
Какви са впечатленията ви от филма „Най-обикновената романтика“?
Филмът "Най-обикновената романтика" представя типична любовна история, въпреки че има някои забавни моменти. Въпреки че не предлага сложен или дълбок сюжет, изпълненията на актьорите Гонг Хи Джоин и Ким Ра Уон са възхитителни, тъй като те представят реалистични герои, които не се преструват на наивни тийнейджъри.
-
Какво представлява филмът „Crazy Romanse“?
-
Какво представлява филмът „Островът на котките“?
-
Какво можем да очакваме от поредицата „SF8“?

.
. Точно за Мими- сенсей е тоз :

eто това е грижа за човека! 
, ще ги видим всички тез.
попречи това да се случи. Space Sweepers е третият филм,който ще премине през Netflix след „Call“ и „Paradise Night".

Първи епизод беше ужасен, почти бях на път да го зарежа, клишета, преиграваща не много приятна главна, някак дървено започна, но реших да му дам шанс, просто отдавна не съм гледала тайванско, а така ми се искаше нещо интересно от там.