Сватба и първа брачна нощ - как преодоляхте нервността и страха?

• 9 771
  • 223
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Берти, ти пък къде отиде..има много смесени връзки, българка+ром.Даже много често, особено в Люлин и никой от околните не го приема за драма.За мен ти самият имаш предубеждения и не знаеш какво искаш.
И твоите терзания нямат нищо общо със случая на момичето тук.
Имала съм връзка и аз с по- възрастен.Нещо подобно на случая тук.Не си е работа , тя е много млада и с никакъв опит с мъже.Защо и е да се заробва? Той изисква много от нея- юдаизъм, въздържание.Пита се какво предлага? За тези неща се говори преди брака, а тя просто лети на розов облак и се страхува от 1вата брачна нощ.Е ми не се връзва
Ами ако е импотентен?Знам за такъв случай, слава богу се разбра преди брака.Да, чужденец, трудно е различни култури..обаче брака е сериозна стъпка, трябва и да се мисли.Моя близка се омъжи за евреин тук, взе я в Израел, тя не можеше да има деца, разкара я.
Беше голяма любов..но религията надделя.
Авторката да се впуска в голямата любов на сляпо щом иска.Условията не ги поставя тя обаче като гледам .Дано е щастлива!

# 106
Eхаа, свършиха се мъжете ли покрай Ковида, ко стана?
Нещо за банковата сметка написа ли се, че минах диагонално? Поне мозъчно да си го обработя, иначе не мога.

# 107
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
То и сега сексът може да се окаже мираж, щом предишната му жена го е разкарала за по-малко от 3 години, то явно не е много читава работата там.

Какво? Откъде си съчинявате тези неща? Flushed

Ясновидки са или просто завиждат.

Като малко (2 год) по-млад от избраника ти, мога да ти гарантирам, че секс изобщо няма да ти липсва, нито пари, нито внимание.

Религията, освен ако не е фанатична, не влияе на тези неща. Щом се е ориентирал към 25 годишна жена, а не към 45 например, значи си е съвсем на ред господина.

Скрит текст:
Тук във форума важат по-различни норми.

Жена на 50 - животът е пред нея и има безкрайно много възможности за романтична връзка и брак. За пример обикновено се дава някоя холивудска знаменитост.

Мъж на 50 - импотентен, дебел, грозен, беден и с една камара болежки. Иначе казано с единия крак в гроба.

Имай в предвид, че само ти го познаваш лично. Всички други съдят от техните си камбанарии.

# 108
Авторке, изобщо няма причина да се притесняваш от първата брачна нощ. Очевидно е, че за него секса не е важен. Религиозен евреин да се съгласи на брак без деца е достатъчно показателно. Или не е толкова религиозен, или има друг проблем. Но явно ти си готова да приемеш каквито и да е условия, така че всичко е точно . Удари едно-две в деня на сватбата и ще стане от само себе си. Той и с предишната си жена ли се е "пазел" така?

# 109
Познавам бая жени, които живеят сами и не правят секс. Не се оплакват. Така, че аз в този казус не виждам нищо лошо. Жената не е по секса. Ако не се омъжи за този ще си живее без секс, защото ако тя имаше такава нужда щеше да овършала къде каквото може. Ще си говорят, ще си пътуват, ако има пари живот ще си живеят. Не знам какво толкова я ожалихте.

# 110
  • София
Криси, ти не виждаш нищо лошо в тъжния живот без любов, но с пари.
Е, другите виждат, кое не е ясно?

# 111
Че той апетита с яденето идва, Кристина. А господина, да, съвсем си е наред. Спор няма.

# 112
То пък като си сам и с не особено много пари, едно щастие, едно чудо. Жената го харесва три години, без да го е пипнала дори.
Аз съм контра на форума и смятам, че човек съжалява само за нещата, които не е направил, и никога за нещата които са били грешка. Не съм като авторката, щото мен и сега 55 г. мъж не може да ме привлече, ни интелект, ни пари, ни положение, пък камо ли като бях на 24 г. Ама нали има и други хора, с друга емоционалност.
Та на нейно място се омъжвах, пък после както дойде. Може пък да залюби тоя дето и чисти басаейна, и с него да открие радостта от секса, знае ли човек. Ама ако не се омъжи, няма да срещне чистачът на басейна.

# 113
  • София
Не е задължително евреин да върви с много пари, нали знаете. Дано, де. Да има шанс за чистача, като не си дава сама друг.

# 114
Е как да си даде на друг, като не ги харесва! Тя си е права за себе си. Харесала си е дъртака и на него иска да даде.

# 115
  • София
Ние се чудим просто защо, не, че го е решила.
Не говори за любов, за желание, за емоции, само за страхове. Е, туй ме озадачава мен.

# 116
И мен ме беше страх като се омъжвах и имаше защо. Преди няколко години аз накарах една моя приятелка да се омъжи. толкова я беше страх, че получи паник атака. И там имаше защо. И въпреки това не съжалявам нито аз, нито тя за своя избор. Напротив наскоро си направих ретроспекция на живота, говорих и с нея и двете стигнахме до извода, че нямаше по - правилен вариант за нас.
Това го пиша само към авторката: И други ни е било страх и смятам, че това си е нормално, колкото и форумът да ме хули.

# 117
  • София
Криси, теб те е било страх от брака, нея от секса. За съвсем различни неща говориш.

Теб от секса със съпруга ти беше ли те страх?!

# 118
А, едно от най-хубавите неща в брака ми, мога да кажа, че е секса. Ама хубав секс и на друго място съм намирала, така че айде да не генерализираме.
В настоящия случай секса не е приоритет на никой от двамата партньори, така че да кажем, че има всички предпоставки за един много успешен брак.
Само се надявам на женихът да са му починали родителите и да си живеят в бг. Че искам пълно щастие за девойката.

# 119
  • София
Как реши, че не търсят секс?

Общи условия

Активация на акаунт