Сватба и първа брачна нощ - как преодоляхте нервността и страха?

• 9 756
  • 223
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мама Мартина, не разбрах ти какъв съвет даде? Хейтите негативните коментари и се изживявате като Супер Нова? Смех. В същия гьол си, ама с претенции.

Авторке, никой не си е давал цветето в ситуация като твоята, какъв съвет очакваш? Лягаш, стискаш очи, отваряш крака и чакаш да свърши. Ако си касметлийка, може и да не повтаря. За пиячката и хаповете разбра.

Рокстар, при гейшите е съвсем, съвсем друго, макар че,  Мизуагето се дава за пари. Тук не виждам причина за какво друго.

# 91
  • у дома...
То и сега сексът може да се окаже мираж, щом предишната му жена го е разкарала за по-малко от 3 години, то явно не е много читава работата там.

Какво? Откъде си съчинявате тези неща? Flushed
Ние нищо не съчиняваме. През 2017 споделяш, че той никога не е бил женен. Което пак си беше доста съмнително - на тази възраст и то религиозен евреин, майка му три пъти ще го ожени. Както и да е!
Три години по-късно, той вече е разведен, без деца и предаден от жена си, която не е искала деца. Точно как е предаден и какво е преживял, ти не знаеш. Нищо, че вече година сте във връзка и ще се жениш за него, това не те засяга един вид. Бракът не е само разговори за книги, театър, кино, балет и геополитическата обстановка в света.

# 92
Мама Мартина, не разбрах ти какъв съвет даде? Хейтите негативните коментари и се изживявате като Супер Нова? Смех. В същия гьол си, ама с претенции.

Авторке, никой не си е давал цветето в ситуация като твоята, какъв съвет очакваш? Лягаш, стискаш очи, отваряш крака и чакаш да свърши. Ако си касметлийка, може и да не повтаря. За пиячката и хаповете разбра.

Рокстар, при гейшите е съвсем, съвсем друго, макар че,  Мизуагето се дава за пари. Тук не виждам причина за какво друго.
Не я наливам със сигурност.. Казах и просто да вземе нещо на билкова основа,което да я успокои поне малко в деня на сватбата,за да се забавлява -все пак това е нейният ден. Smirk

# 93
Ооо, сега прочетох, че той е на 55. Късмет! И без малки сини хапчета, ей!
Да не го пишат после умрял от КОВИД-19?

Аз пак да попитам - познаваш ли някой от семейството му? Като си се обучавала в Кабала, за да приемеш юдаизма, нищо ли не научи?

Познавам хора от семейството му.

То и сега сексът може да се окаже мираж, щом предишната му жена го е разкарала за по-малко от 3 години, то явно не е много читава работата там.

Какво? Откъде си съчинявате тези неща? Flushed
Ние нищо не съчиняваме. През 2017 споделяш, че той никога не е бил женен. Което пак си беше доста съмнително - на тази възраст и то религиозен евреин, майка му три пъти ще го ожени. Както и да е!
Три години по-късно, той вече е разведен, без деца и предаден от жена си, която не е искала деца. Точно как е предаден и какво е преживял, ти не знаеш. Нищо, че вече година сте във връзка и ще се жениш за него, това не те засяга един вид. Бракът не е само разговори за книги, театър, кино, балет и геополитическата обстановка в света.

Тогава мислех, че не се е женил никога. Мисля, че е нормално да не знаеш абсолютно всичко за някого с точност до стотната преди да сте говорили по-дълго време.

# 94
  • София
Билкови хапченца в деня на сватбата могат да имат само плацебо ефект. Дано!

# 95
  • София
След като си влюбена в него от ...5 г, би трябвало да не се страхуваш. Вероятно има вариант любовта да победи и да се напаснете идеално. Стават чудеса.

# 96
Разни хора, разни идеали.
Поживял си господина, ама имал претенции.
Ако нещо не ви се получи - има разводи.
Няма да те линчуват и изгорят на площада.
Ти си на 24, а той на колко е?

BertieWooster - много полезен пост, благодаря.

# 97
Кажете ми, че това е пързалка, моля ви!
24 годишна девствена с 55 годишен, който не иска да прави с.кс над година. Не знаеш нищо за предишния му брак, налапала си въдицата като абсолютен шаран, че си и тръгнала да се омъжваш за него. Айде сега си представи следния сценарий - на него не му става, 5 см му е, има някакви скрити перверзии в сексуално отношение и каквото там още ужасно се сетиш. Какво ще правиш? Ще седиш цял живот с него и ще се радваш, че с.кс може да не правите, но я как добре обсъждате книги. Омъжвала се за него, защото бил много добър човек. Кажи честно! Не виждам в думите ти никъде привличане, емоция, страст, поне намек за нещо подобно. Или си много хитра и нещо не споменаваш, като например финансовото му положение. Или си абсолютна патка да се вържеш на подобно нещо ( без извинение ). И съжалявам, но не е нормално жена на 24 да не е била вече с мъж, говори за яка фригидност. Не казвам, че трябва да си овършала 20 мъже, ама и това твоето не е много редовно. Хората се женят заради силна любов, или за пари, не щото някой си бил много добър човек. Познавам много добри хора, ама не се омъжвам за тях. Любов от думите ти не усещам аз, за парите нищо не казваш.

# 98
  • София
Аз да питам нещо друго: Карали ли сте се? Ама яко,с викане, както си трябва?

# 99
Няма никакъв проблем, че момичето е на 24 и не е правила секс. Така се е случило, нямала е предишни приятели. При правилно отношение тепърва може да има страстни изживявания, да се развива сексуално и да се наслаждава. Надявам се, че този мъж ще може да и ги предложи иначе има голяма вероятност да се подхлъзне към друг мъж. Просто тя сега не знае, как нагонът си иска своето.

# 100
Едва ли религията би одобрила това. 😂
П. П. Това беше за карането.

# 101
tanch, така е.
Може и да не е пързалка. Всякакви хора има.
Имам позната на 33 си беше още девствена.
Вече не е.
Не са малко такива хора.

А животът човек сам си го прави.
Авторката ако не ни пързаля да си мрънка на себе си след като и се провали брака.
Ако пък е фригидна, може би този е идеален за нея.
Твърде голяма разлика в годините.

# 102
Таня, не искам да съм груба с теб, но който иска се жени, който не иска не се жени.
Сигурна съм, че ме разбираш. Авторката иска да се ОМЪЖИ. Не прави престъпление. Страх я е от секса, което пък аз започнала много по-рано от нея, не го разбирам, но пък след като е такъв човек, смятам, че е срещнала подходящ за нея, предвид възрастта му и аз не вярвам да я притеснява много много. Ако е богат още по-добре. Дай боже всеки му.

# 103
  • София
Религията отхвърля сладострастието.

# 104
Таня, не искам да съм груба с теб, но който иска се жени, който не иска не се жени.
Сигурна съм, че ме разбираш.
Мен няма как да ме нагрубиш, повярвай ми. Точно теб няма как да разбера. Не мога да разбера човек, който малко насила се е омъжил ( твои думи, не мои ).

Общи условия

Активация на акаунт