Сватба и първа брачна нощ - как преодоляхте нервността и страха?

• 9 746
  • 223
  •   1
Отговори
# 75
Изгледай сериала Unorthodox, четири серии е и е точно за девствено момиче, което се жени за религиозен евреин. Има и за първата брачна нощ, обичаи и т.н.

# 76
ако темата е истина....не ѝ завиждам на авторката. по-скоро сексът ще остане мираж. да не говорим след 15 г., когато тя е в разцвета на силите си, а мъжът ѝ е на ...70 г.?? потръпвам. обаче той екстра си е изплел кошничката.

# 77
Изгледай сериала Unorthodox, четири серии е и е точно за девствено момиче, което се жени за религиозен евреин. Има и за първата брачна нощ, обичаи и т.н.

Ще го изгледам задължително.

# 78
  • София
То и сега сексът може да се окаже мираж, щом предишната му жена го е разкарала за по-малко от 3 години, то явно не е много читава работата там.

# 79
  • София
Ооо, сега прочетох, че той е на 55. Късмет! И без малки сини хапчета, ей!
Сега ще съм гадна. Я така, както ти му даваш девствеността си, му поискай една спермограма! Съвсем сериозно. Че после да не плачеш за бебе.

# 80
Ми, то по-адекватен отговор няма да получиш, струва ми се. Както се спомена, пий успокойтелно на билкова основа, и говори с него, ама с подробности, за да ти обясни какво да очакваш. Страхът от неизвестнто е по-страшен от самото неизвестно.

Хубав въпрос имаше поставен - имали ли сте някаква степен на интимност? Прегръдки, целувки, натискане? Това би трябвало да е породило желание и копнеж в теб. Да те подмокри, да ти подкоси краката, и да нямаш търпение да го мушне. От което да очакваш първата нощ с нетърпение, не със страх.

П.П. Тя авторката може и да не е е правила секс последните години, ама бъдещият жених да е правил и да продължава да прави..

# 81
  • у дома...
Ооо, сега прочетох, че той е на 55. Късмет! И без малки сини хапчета, ей!
Да не го пишат после умрял от КОВИД-19?

Аз пак да попитам - познаваш ли някой от семейството му? Като си се обучавала в Кабала, за да приемеш юдаизма, нищо ли не научи?

# 82
То и сега сексът може да се окаже мираж, щом предишната му жена го е разкарала за по-малко от 3 години, то явно не е много читава работата там.

Какво? Откъде си съчинявате тези неща? Flushed

# 83
Тя също може да се раздели с него, ако не се чувства щастлива. Не виждам драми и проблем тук.  
Шефът ми е женен от 2013 за дама, която е с 25 години по- млада от него. Еми, още са заедно и изглеждат щастливи. Всяко правило, има изключения.
Недейте да сипете грозни предположения, когато никой от нас, не е наясно с подробностите и не познава хората и ситуацията.

# 84
  • София
Спермо-гра-ма.

# 85
  • Сф
Няма деца, на 50+, не сте правили секс за 3,5 години, жени се за подчинена християнка, религиозен евреин,  тук в бг ли се случва това?Направо невероятно! Не бих се притеснявала за 1вата брачна нощ. Да не се окаже че ще си живеете като приятели...и да си останеш с добрия човек и като безплатен обслужващ персонал.
Защо изобщо ти е брак с него?Бракът е вид договор.

# 86
  • София
Гледала ли си "Мемоарите на една гейша"?

# 87
Айде, сега- не е нужно да се заклеймява бракът заради бъдещ, може би неуспешен такъв.
По темата- нямам какво да кажа. Аз бях със съпруга си преди това и чаках с нетърпение да направим следващата крачка. Не съм изпитвала страхове. Wink

# 88
Виж аз съм на 40 г., но най ме е страх от момента, в който няма да правя секс. Било поради физиологични причини, било, защото няма да има с кого. Жена като мен няма как да разбере жена като теб. Това го казвам, за да не се сърдиш на аудиторията.
То може и всичко друго да е прекрасно де, аз не се съмнявам.

# 89
  • София
Добре де, щом вече имате дата на сватбата защо не говориш с него и не му кажеш за страховете и притесненията си. Той сигурно знае, че си девствена и ще е наясно как да действа щом има опит. В крайна сметка като се жениш това означава, че може да говориш с него за всичко. Каквито и съвети да ти дадат от форума най-добре е тази ситуация да си я изясните двамата. Все пак в спалнята ще бъдете само ти и той, а не хора от форума. Пък и тук едва ли ще срещнеш много хора, които са били девствени на сватбата си точно, които да ти кажат как е било при тях.

Общи условия

Активация на акаунт