Сватба и първа брачна нощ - как преодоляхте нервността и страха?

• 9 743
  • 223
  •   1
Отговори
# 60
Не пропускате да клюкарите,нападате,да се присмивате. Защо бе,хора? Не можете ли поне един просто да отговорите на въпроса,без да давате излишни негативни мнения?
Сега ще ти издам една тайна, специално за теб. Wink
Нито нападам, нито се присмивам.
Страх от какво? Че отива на заколение? Smile
И не на последно място - никой адекватен и разумен не си изтипосва личния живот, където и да било. Wink
Той затова е личен.
А някои извъртат, като казват "за прЕател питам". Mr. Green
Те сами си се "инкриминират", после другите виновни, че на техен гръб, едва ли не, eди си какво. Smile

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 10:47 от FragranceFanatic

# 61
Може ли просто да се придържаме към зададените въпроси от мен. Не е нужно всички да се изреждат да коментират колко сме чудати, един такъв коментар стига и може после всички да му кликнат лайкове. Simple Smile

# 62
  • София
Може ли просто да се придържаме към зададените въпроси от мен. Не е нужно всички да се изреждат да коментират колко сме чудати, един такъв коментар стига и може после всички да му кликнат лайкове. Simple Smile
Дадоха ти отговор. Колко още искаш да се повтаряме?

# 63
  • София
Ти пишеш, че си приела юдаизма. Ммм, религиозен евреин без деца по собствено желание... Познаваш ли семейството му?

Понеже имаме близко приятелско семейство евреи (не са религиозни, но познават традициите) и сме си говорили много за религия, а и самите ние живяхме за кратко в Израел преди 4 г. и наблюдавахме с интерес живота на хората: нищо от описаното за този мъж не потвърждава тезата за силната религиозност. Евентуално за умело манипулиране.

# 64
https://www.bg-mamma.com/?topic=1030512
ПО принцип първият път си е стряскащо,но минава,каквото и да те посъветваме пак ще си притеснена ,някакво успокоително и се опитай да се отпуснеш.
Колкото до религията,няма да споменавам имена ,че са известни личности ,една певица се омъжи за евреин ,преди това разведен и с нея се разведе,така че явно и техните принципи се променят

# 65
Ти пишеш, че си приела юдаизма. Ммм, религиозен евреин без деца по собствено желание... Познаваш ли семейството му?

Понеже имаме близко приятелско семейство евреи (не са религиозни, но познават традициите) и сме си говорили много за религия, а и самите ние живяхме за кратко в Израел преди 4 г. и наблюдавахме с интерес живота на хората: нищо от описаното за този мъж не потвърждава тезата за силната религиозност. Евентуално за умело манипулиране.

Не съм сигурна защо може да е това, но подозирам, че може да е защото не всички евреи са еднакви или че не всички религиозни евреи са еднакви?

# 66
  • Обран бостан ;)
Щом мъжа има опит - няма страшно. Добре ли е или зле, няма как да разбереш без база за сравнение, тоест притеснението е излишно. За сравнение ще ти кажа, че да ходиш с болен зъб на зъболекар е по-стресиращо, а и се случва по-често.

Скрит текст:
Лично аз бих се притеснил повече ако някой от гостите влезе в инфекциозно отделение седмица след събитието, но това си е мой проблем.

Това, че и ти е шеф е супер.
Едно, че това е най-бързия начин да се издигнеш в кариерата и друго, че вече няма да има нужда да ставаш рано и да ходиш на работа.

# 67
Здравей,
темата ти е твърде деликатна и според мен, не е за този форум, още по - малко за нашето съвремие. Хубаво е, че държиш на ценностите и не си предала себе си.
Ако притеснението ти, относно първата брачна нощ е твърде силно по - добре направи няколко консултации с подходящ терапевт. Повярвай ми ще получиш адекватни съвети и нужното разбиране. Тук ще се започне едно анализиране и  разтягане на темата, съвсем не в посоката в която задаваш въпроса си. Успех!

# 68
  • София
Да се налага да къркаш и гълташ седативи за да преживееш сватбата и първата брачна нощ  - къде е любовта тука?! Копнеж нещо, блян, страст?!

# 69
  • София
Не им се променят принципите, а има различни хора. Някои са религиозни, а други не, независимо от религията. Ако си религиозен, държиш на принципите на вярата си, а не си религиозен за едно и либерален за друго.

# 70
Не пропускате да клюкарите,нападате,да се присмивате. Защо бе,хора? Не можете ли поне един просто да отговорите на въпроса,без да давате излишни негативни мнения?
Ако тази история не е пързалка, то авторката е толкова наивна, че се чувстваме длъжни да я отрезвим. Тук не става дума за заяждане, но ние не можем да се съобразим с наивинитета, с който тя гледа на света. Нещо като да кажем на черното бяло. Кому е нужно това?

# 71
  • София
Ако темата е истина, то авторката наистина е доста наивна. Преди 3 години шефът не е бил женен. Значи за тези три години той се е оженил и развел, а тя го е чакала и сега явно е дошъл нейният звезден момент.

# 72
Здравей,
темата ти е твърде деликатна и според мен, не е за този форум, още по - малко за нашето съвремие. Хубаво е, че държиш на ценностите и не си предала себе си.
Ако притеснението ти, относно първата брачна нощ е твърде силно по - добре направи няколко консултации с подходящ терапевт. Повярвай ми ще получиш адекватни съвети и нужното разбиране. Тук ще се започне едно анализиране и  разтягане на темата, съвсем не в посоката в която задаваш въпроса си. Успех!

Благодаря! Не знам защо реших, че пускането на тема няма да е крайно негативно изживяване. Smiley

# 73
  • София
Грабвай шампанското.
Мога да напиша разни неща, но ще съм бяла и добра.

# 74
  • София
Терапевт да ти обяснява какво да очакваш от интимности с възрастен, да не кажа по- тежка дума мъж?

Много хляб има в тая работа....

Общи условия

Активация на акаунт