Дали някоя известна личност не пише тук?

• 13 374
  • 181
  •   1
Отговори
# 135
Цвети (симпатияга си:-)), ако не се лъжа може да я видите и в един клип на група Каффе - май се казваше "Пак там"Simple Smile
А за г-н Неделчев... не ми се коментира... много кисела краставица е, макар и доста ерудиран.
И грозен. Mr. Green

# 136
Цвети (симпатияга си:-)), ако не се лъжа може да я видите и в един клип на група Каффе - май се казваше "Пак там"Simple Smile
А за г-н Неделчев... не ми се коментира... много кисела краставица е, макар и доста ерудиран.
И грозен. Mr. Green

Е, сега! Грозен бил! Въобще не е грозен, не е и красавец, де, ама това няма никакво значение. Предполагам, че немалка част от контингента за снимане в "Плейбой" са склонни да си легнат с него...
Умен е, а може би и добре управлява списанието, защото се задържа доста по-дълго от предишния главен редактор Антони Тодоров, ако се не лъжа.

# 137
А не бил грозен! Гонзо-Виелицата ряпа да яде. Mr. Green

# 138
Хааре пак оспамихме темичката... Joy
Я поне някой да му каже на човека, да вземе да ни изчете и да почне да пише и той тук Joy Joy Joy

# 139
Хич не ми пука грозен ли е или не е.  Достатъчно учтив е да не се снима гол.  Но ми писна да чета чекиджизмът "Джеймз Попов" и задължителното небрежно плиткоумно напомняне да си пия Левитрата в стил "вижте какво хубаво литературно разказче".  Освен това с тревога се забелязва, че самомнението му за величие нараства експоненциално с времето.  Съдържанието на списанието е най-потърпевшо от това.  Статиите на Симона са си в някаква собствена вселена, Валери Найденов звучи като недоволна домакиня, писмата биват оплюти ако пропуснат да съдържат вазелин, а т.нар. 'награда' асоциира едновремешната "Невада" - кило ориз, пакет брашно и сол на цвят.  Добре, че Ина държи фронта, иначе щеше да стане пълна скръб.  Баси, и президентите ги сменят дори.  Да скача!

# 140
  Надявам се, че една малка от 330 ти стига? cheers

а наздраве Mr. Green

# 141
Хич не ми пука грозен ли е или не е.  Достатъчно учтив е да не се снима гол.  Но ми писна да чета чекиджизмът "Джеймз Попов" и задължителното небрежно плиткоумно напомняне да си пия Левитрата в стил "вижте какво хубаво литературно разказче".  Освен това с тревога се забелязва, че самомнението му за величие нараства експоненциално с времето.  Съдържанието на списанието е най-потърпевшо от това.  Статиите на Симона са си в някаква собствена вселена, Валери Найденов звучи като недоволна домакиня, писмата биват оплюти ако пропуснат да съдържат вазелин, а т.нар. 'награда' асоциира едновремешната "Невада" - кило ориз, пакет брашно и сол на цвят.  Добре, че Ина държи фронта, иначе щеше да стане пълна скръб.  Баси, и президентите ги сменят дори.  Да скача!
Хареса ми този анализ и съм съгласна , че когато една медия спре да се развива , нещата рано или късно се забатачват , а и липсата на креативност в споменатият главен редактор е очевидна за всеки , който следи списанието !  Peace

# 142
Аз съм Аспарух, ако някой ми види коня, моля да го върже пред шатрата. Имам искрен и личен разговор с Пагане вътре, не ни прекъсвайте! КАЗАХ!

# 143
Аз съм Аспарух, ако някой ми види коня, моля да го върже пред шатрата. Имам искрен и личен разговор с Пагане вътре, не ни прекъсвайте! КАЗАХ!

пагане да махне ризката каката.....лалалалаа Mr. Green

# 144
на цвети и аз съм и фен.... Heart Eyes  направо ни разби сърцата тук...не беше ли в един клип на румънеца и енчев  bouquet
Ейййй,туй за Румънеца и Енчев го бях забравила newsm78
Бравооо
 А който иска да ме види ....имам си аватар Hug

Хайде и аз да признавам.... А Цвети с теб сме се подвизавали на едни и същи места  Grinning

# 145
хе, диди, теб поне съм те гледала по телевизията Grinning

# 146
  • София
Диди да не си Диана Великова? Grinning

# 147
Е,Карчева,дубрютро!
А те набедиха за клюкарка.. Mr. Green

# 148
# 149
  • с/у ОколоМръсТното

тази, с големите очи ли беше? Мдаааааааа... супер си  Party