Дали някоя известна личност не пише тук?

• 13 379
  • 181
  •   1
Отговори
# 120
този познат е общ! Peace
предполагам все хубави неща....
Да го поздравиш от мен сърдиткото му неден  bouquet

# 121
оф,ама Ж.Неделчев е гл.р. на Плейбой ли?
Въпросът ми е:Защо?!
И:До кога?

# 122
Простете моето невежество ... но с какво е известна Блонди ?
Прочетох само първа страница  Grinning , така че ме извинете ако някой някъде вече е обяснил !

# 123
Ха-ха, тоз Жоро Неделчев и на мен ми беше редактор едно време в Монитор и особено много ме мразеше, до ден днешен не знам защо  newsm78

# 124
  • Mediterraneo
Простете моето невежество ... но с какво е известна Блонди ?
Прочетох само първа страница  Grinning , така че ме извинете ако някой някъде вече е обяснил !

Беше номинирана за потребител, направил най- много мнения за най- кратко време  Mr. Green С това е най- известна  Crazy
Блондс
Hug

# 125
А , тази и известност и на мен ми се набиваше в очи  Mr. Green

# 126
Блонди, айде кажи си! Да не казвам аз Rolling Eyes

# 127
  • anywhere
Хм, чак сега вдянах коя е Цвети.  Shocked
Много хубаво момиче, изглеждаше ми бая кухичка по тв и другите си публични прояви. Blush Кефя се, че не съм знаела коя е, защото успя да ми направи обратното впечатление във форума! Браво Цвети, супер си!  Hug И мъж ти не е за изхвърляне!  Mr. Green

# 128
Уместни въпроси, но не на уместното място, уви.

# 129
Много пъти съм се чудела Цвети ли е това на аватара й.
До последните няколко постинга все си мислех,4е се майтапите.А това с Румънеца и Енчев,на коя песен е,да си я потърся,да я видя поне,4е ми стана много интересно.Пък и тя не дава снимки и си е нейно право де  Hug И на аватара се вижда,ама аз искам още  Praynig  bowuu

# 130
Аз съм Червената шапчица под прикритие. Що вълци изпапах едно време. Сега се кротнах като баба си край огнището и плета чорапи. Mr. Green

# 131
този познат е общ! Peace
предполагам все хубави неща....
Да го поздравиш от мен сърдиткото му неден  bouquet

амииииииииии то и аз мога да кажа същото за него....ама много се откланяме от темата....ако искаш кажи кои е клипа да не те издавам аз Mr. Green

и сложи още снимки....запали интереса тук Peace

# 132

кво му има?

# 133
Цветито, грехота е да си стискаш снимките и да ни мъчиш. Ние все пак сме хора естети, нъл тъй? newsm08

# 134
Цвети (симпатияга сиSimple Smile), ако не се лъжа може да я видите и в един клип на група Каффе - май се казваше "Пак там"Simple Smile
А за г-н Неделчев... не ми се коментира... много кисела краставица е, макар и доста ерудиран.

Общи условия

Активация на акаунт