Фотошоп III

• 40 511
  • 481
  •   1
Отговори
# 405
eli_dechkin, не може да не става.
Погледни отгоре в менюто, да не пишеш случайно със същия цвят като рамката или някакав блед цвят, който не изпъква и затова да не го виждаш.
Другото е лейъра, на който ти е текста, да е разположен под този на рамката. Погледни и това в панела с лейърите.

# 406
  • Русе
На панела с лейърите се вижда надписа но не излиза на рамката.Излиза чертичка като пиша а на панела се вижда надписа........ newsm78

# 407
  • Русе
СТАНА!И как..отворих произволна рамка и без да я отключвам направо на нея написах нещо и стана.Та сега въпроса ми е: ами ако направя рамка,сложа снимка и искам да я надпиша..... newsm78..какво трябва да направя?

# 408
  • на село
СТАНА!И как..отворих произволна рамка и без да я отключвам направо на нея написах нещо и стана.Та сега въпроса ми е: ами ако направя рамка,сложа снимка и искам да я надпиша..... newsm78..какво трябва да направя?

Layer -а с надписа трябва да ти е най -отгоре.
Понякога започваш да пишеш и не се вижда, просто погледни при лаерите къде се пада, ако е под фона или снимката просто го издърпай над всички.

Сега видях, че и stella малко по -нагоре ти е казала същото.
Хайде успех и ако има нещо - питай.

# 409
eeeeeeeee,разкрили сте ме
верно, че бях пускала снимки като булка и от бала

# 410
Ооо, Малена само аз ли съм я виждала  Wink , има я на снимките от сватбата и,
със сигурност сте ги видели
 и там е разкошна   bouquet.

И никой ли няма да я покаже тази мистериозна мацка Crossing Arms

# 411
И никой ли няма да я покаже тази мистериозна мацка Crossing Arms

Освен тя самата кой друг ?!

# 412
# 413
Malenna, първите 2 от сватбата ли са?!Страхотна рокля!И букета е напълно в твой стил Peace

# 414
Виждала съм ги и двете,ама не знаех,че си ти Peace
Страшно екстравагантна си Crazy,май обожаваш да си различна и нетрадиционна Flutter
Много готин букет Heart Eyes

# 415
swatbata, daч
роклята е направена за една вечер от кръстницата, при условие, че датата за сватбата беше опредлена 6 месеца по-рано

имах друга рокля, бледозелена, романтична и вечерта преди сватбата , реших, че искам да съм лилава /добре, че букета имаше лилави и зелени цветя/
друг модел, друга прическа - не исках да съм романтична, исках да съм ДИВАНЕ- точно това бяха думите ми, които хрърлиха в потрес кръстницата.........но ми угоди, какво да ме прави

типично в мой стил да решавам в последния момент, ако обаче пак трябва да се омъжвам/за същия мъж естествено/ по- сериозно бих подходила. Хайде стига съм ви занимавала с мен. Ето последната рамка

# 416
  • София
Дали някой може да ми помогне ?!?! Сигурно 2 часа си играх с една рамка /може би по-напредналите ще я направят по-бързо, но като за мен е добре/, и накрая, тъкмо я попривършвах и... тока изгасна #Cussing out... А аз естесвено не я бях сейвнала... Дали не е останала някъде ??? Имате ли идея... Много трудно я направих, имаше към 30 лейъра... И сега честно казано не ми се прави същата процедура наново, а рамката ставаше суперска. Кажете какво да направя ?!?!

И в тази връзка едно въпросче - примерно искам да сложа 20 пъти едно и също цвете. Няма ли някакъв по-бърз начин, защото аз 20 пъти дадох Edit-Copy, Edit-Paste..??? Предполагам, че има, нека по-запознатите мами кажат, плииис ...

Малена, страхотна мадама си. Точно такъв тип си те представях, честно. Поздрави за добрия вкус !

# 417

Много е сладка Grinning,искам и аз да направя такива рамки на моето съкровище,ама то бая сложна работа май,а Thinking
Първо трябва да ми сложат фотошоп,абе аз все се каня,ама като гледам на Малена рамките май ще се заема сериозно,но сигурно няма да мога дя направя нищооооо ooooh!

# 418
Привет!
Момичета, рамките са страхотни!
Благодарение на Дидолинка  bouquet и аз успях да спретна една рамка от готовите след 2седмични несполучливи опити. Embarassed Embarassed Embarassed Не е нищо особено (особено като в предния пост има рамка на Малена Simple Smile), ама да я покажа:

# 419
yanich,
опитът ти е сполучлив, а не несполучлив
на мен вамката много ми харесва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт