Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Не мога да разбера къде греша, когато правя нещо със сода за хляб. Как се прави правилно?
Може ли готовият сос Болонезе да се стерилизира и колко време отнема?
Какво е нормалното състояние на консерва кокосово мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Не мога да разбера къде греша, когато правя нещо със сода за хляб. Как се прави правилно?
-
Може ли готовият сос Болонезе да се стерилизира и колко време отнема?
-
Какво е нормалното състояние на консерва кокосово мляко?
-
Имате ли рецепта за тези бонбони?
-
Как се приготвят най-вкусните свински котлети? Каква марината и на скара или във фурна?
А по-голяма не трябва, защото трябва да има и кат дрехи, хрупащи неща разни, пакет кърпи и задължително връхна дреха, щом са в планина. Пък и се носи на гръб в жегата, колко да се товари раницата?
.В планината е,за една нощувка.Не е на морето.Ядките,солетите,всички пакетирани солени неща от този род,а някой друг сандвич не ги броя .Интересуваше ме за вечерта по скоро храна която да не се развали.Доколкото разбрах и самия преход от началната точка до хижата е малко към 2-3 часа според ходенето.Но аз обичам да съм запасена,а и ще ми е кофти ако трябва да хвърлям храна.Благодаря ви за идеите момичета.