Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Не мога да разбера къде греша, когато правя нещо със сода за хляб. Как се прави правилно?
Може ли готовият сос Болонезе да се стерилизира и колко време отнема?
Какво е нормалното състояние на консерва кокосово мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Не мога да разбера къде греша, когато правя нещо със сода за хляб. Как се прави правилно?
-
Може ли готовият сос Болонезе да се стерилизира и колко време отнема?
-
Какво е нормалното състояние на консерва кокосово мляко?
-
Имате ли рецепта за тези бонбони?
-
Как се приготвят най-вкусните свински котлети? Каква марината и на скара или във фурна?
Майка до рев ме е докарвала, защото всичко тестено и се получава прекрасно, но отговорът и беше точно такъв - "колкото поеме" за брашното. То бетон ли не замесвах, каши ли не бърках.........сега изобщо не гледам количеството брашно и не меря, когато меся. На око и до нужната консистенция/кондиция на тестото, просто се свиква. Пък и брашната са различни, едни по-сухи, други влажни, не винаги и точното количество дава очаквания резултат. Ама, научава се човек......