Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 86 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Момичета а как използвате Медикс рейзър спрей? Нещо не ми се получава с него както искам ? Пръскам на сухи плочки разнасям с гъба и после изплаква с душа. Бъркам ли Нещо?

Аз го нанасям с четка, с дълга дръжка , като мокря преди това и четката и повърхността

# 121
Благодаря.  Ще пробвам по този начин.  Дано се получи и при мен.

# 122
Аз останах много впечатлена от пулирапид с оцет! Препоръчвам

# 123

Като миризма как е ?

# 124
  • Варна
С какво да заместя обезмаслителя на Лидл? Тъкмо го открих и го спряха. Това е най-добрият обезмаслител, който съм ползвала. Освен Меглио ще препоръчате ли нещо?

# 125
Силит бенг

# 126
  • Пловдив
С какво да заместя обезмаслителя на Лидл? Тъкмо го открих и го спряха. Това е най-добрият обезмаслител, който съм ползвала. Освен Меглио ще препоръчате ли нещо?

Скоро ми свърши обезмаслителя(Meglio) и реших да пробвам нещо друго,купих обезмаслител Dual,пак е италиански,доволна съм,няма разлика между двата.Следващият път ще пробвам друг италиански-Felce Azzurra,доволна съм от гел душовете и омекотителите на тази марка.

# 127
  • В свой си свят :))))

+1

# 128
  • In transit
Виждам, че си от Варна...иди в някое от магазинчетата My best и си купи от обезмаслителите на Chante Clair. Там знам, че ги има. За мен това са най-добрите обезмаслители. Ползвам ги от години. Преди съм ги срещала и в Елитис, но скоро не съм ги виждала там.
https://www.chanteclair.it/pulizia-della-casa/sgrassatori-universali Така изглеждат. Досега от всичко което съм ползвала, вкл. препарата на Haitmann за фурни, тези изчистват много по-добре. Ползвам ги и за петна под мишниците от дезодоранти, за мазни петна.

# 129
# 130
  • Mediterraneo

Отдавна ползвам само това

Няма го в магазинната мрежа в Испания, купувам го от английски склад. Мисля, че в алтернативния внос се откриват продукти на Астониш. Аз ползвам цялата им гама.

# 131
  • Плевен
Астониш има в Лили.

# 132
Да, Астониш има тук в магазинната мрежа, виждала съм на доста места. В момента ползвам техен крем за стъклокерамиката, спрея им за баня и един за всякакви повърхности с аромат на портокал. Доволна съм.

# 133
  • Mediterraneo
О, чувствам се ощетена Simple Smile Аз специално ходя до съседното село веднъж на някоко месеца да заредя количества. На всичкото отгоре, тук не продават и Доместос, та и него от там купувам. Преди 2-3 месеца пуснаха в Лидл Доместос, но ми се струва някак по- разреден и не повторих да купя от там.

# 134

Като миризма как е ?

Митише, но бързо се измирисва

Общи условия

Активация на акаунт