Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 87 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Може ли да ми кажете добър препарат за почистване на дивани?
Или за велурен диван.

# 451
  • София

Това веро го пробвах и наистина е супер приятно и с много готин аромат. Има го в Илиенци и в други магазини на цена 4лв.

# 452
Здравейте, чистници. Влязох в темата, за да питам за добър препарат за почистване на килими. Никога не съм правила такова, но сега от скука искам да изпробвам нещо на място.
Преди да питам реших да попрочета последните страници поне и попаднах на една фурна. Надявам се да съм от полза, като споделя за спрейчето за почистване на фурни от Лидл(тяхната марка). Струва межу 2-3 лева. Пръскате хубаво(дори си оставете решетките/скарите, ако решите и някой тиган). Опръсквате всичко хубаво+ стъклото естествено и затваряте поне за 5-6 часа. Накрая ще ви се наложи да почистете само с гъба и вода.
Едит. Намерих снимка на крайния резултат.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 21:08 от mariat

# 453
  • София

Преди да питам реших да попрочета последните страници поне и попаднах на една фурна. Надявам се да съм от полза, като споделя за спрейчето за почистване на фурни от Лидл(тяхната марка). Струва межу 2-3 лева. .....................
Едит. Намерих снимка на крайния резултат.
............
Да ти кажа, mariat, че точно това което си показала от Лидл хич не ми харесва, ама изобщо, а и това чакаве от 5 - 6 часа???!? не! има много по - добри и качествени.

# 454
Марчева, в упътването пише, че се чака много по- малко време. От опит споделям, че колкото по- дълго стои- толкова по-лесно се измива и е супер чиста и като нова. Виж, за качеството на снимката няма да споря.

# 455
  • София
mariat, снимката не е важна, остави я, важното е , че на мен не ми допадна този препарат, ми има още какво да се желае, има съставки които не са добавени и няма тази сила както имат другите препарати, но това е мое мнение и не задължавам никой друг. Сега друг е въпроса, че цената му е ниска, това е вярно, но дали върши добра работа това е важното.

# 456
  • София
...има много по - добри и качествени.

Бихте ли споменали някои от тях? Отдавна търся препарат за фурна, който не трябва да чакаш толкова дълго, за да подейства.

# 457
За баня-фаянс и фуги Cif ще ми свърши ли добра работа?

# 458
  • София
...има много по - добри и качествени.

Бихте ли споменали някои от тях? Отдавна търся препарат за фурна, който не трябва да чакаш толкова дълго, за да подейства.
Поръчах си този
Скрит текст:
също така ползвам и този -
Скрит текст:

# 459
  • София
Благодаря! Ще се радвам да споделите отзиви за препарата на Миле.

# 460
  • София
Благодаря! Ще се радвам да споделите отзиви за препарата на Миле.
Ползвам го от много време, какво да кажа, повече от чудесен.

# 461
  • София
И аз имам препарата за фурни на Лидл, но никога не съм постигала такъв ефект. Мислех да го хвърлям. А как почистихте толкова добре вентилатора? Там не трябва да се пръска, защото се разваля.

# 462
Аз не съм пръскала там, където са дупчиците, а само около него. Най- вероятно от престоя от няколко часа и самата влага, която се получава във фурната се чисти лесно и там.

# 463
Препоръчвам този за петна по дрехи.

# 464
  • Mediterraneo
Аз всичко на Астониш препоръчвам с две ръце. Специално ходя в един английски склад в другото село да купувам препарати на марката.

Общи условия

Активация на акаунт