Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 87 054
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Аз сигурно пет пъти съм писала, че ползвам Пулирапид и съм доволна. В Русе водата е твърда. Обаче препаратът не образува филм против натрупване на варовик. Стъклата на душкабината за 3-4 дена побеляват.
И нашите стъкла в душкабината за отрицателно време са побелели.
Имам пулрапид, но и той не помага.

Някакви съвети за друг препарат в тази насока?

# 481
Аз сигурно пет пъти съм писала, че ползвам Пулирапид и съм доволна. В Русе водата е твърда. Обаче препаратът не образува филм против натрупване на варовик. Стъклата на душкабината за 3-4 дена побеляват.
И нашите стъкла в душкабината за отрицателно време са побелели.
Имам пулрапид, но и той не помага.

Някакви съвети за друг препарат в тази насока?

Но с повищено внимание и задължително ръкавици.

# 482
  • Русе
И Пор чоз имам,но и той не образува филм.
Веднъж само чистих банята с него и няма да повторя. Разяжда фугите. А не съм го държала много. Ползнам го за електрическата кана или за душ батерията - напръсквам, изчаквам 20 секунди и изплаквам. В момента, в който пръскам, като капе долу на пода и фугите започват да шуптят. Пода на душ кабината ни е с басейнови плочки 2,5/2,5 см. и фугите са нагъсто.

# 483
https://www.emag.bg/hidrofobno-nano-pokritie-za-bani-maxmolix-va … 500/pd/DQDJ7FBBM/

Това върши работа за дълго, но е доста скъпо. Иначе хубаво импрегнира стъклото и плочките.

# 484
  • Русе
https://www.emag.bg/hidrofobno-nano-pokritie-za-bani-maxmolix-va … 500/pd/DQDJ7FBBM/

Това върши работа за дълго, но е доста скъпо. Иначе хубаво импрегнира стъклото и плочките.
А! Мерси! За толкоз пари... предпочитам да си чистя по-често.

# 485
Сърцето ме заболя, когато отворих линка.

# 486
# 487
То това на Ташев излиза по-скъпо. 50 мл са 20 лв. демек половин литър  струва 200 лв., а другото излиза на половин цена.
На мен 50 мл.не биха ми стигнали. Разходната норма е 5-10 мл. /кв. м.

# 488
Айде сега този Пулирапид ще издирвам. Оле каква реклама му направихте 😅 ( не живея в Бг ) и затова ще го диря.

# 489
  • Русе
Айде сега този Пулирапид ще издирвам. Оле каква реклама му направихте 😅 ( не живея в Бг ) и затова ще го диря.
Препаратът е италиански. От Германия съм си купувала AntiKal, та и той не е лош.

# 490
Аз пък за този Пулирапид да не чуя.
Преди години живеехме в жилище, в което част от плочките в банята (най-долните два реда) бяха масленозелени. По онова време идваше жена вкъщи да почиства. Аз ползвах и тогава Мр Пропър за баня, но тя ме убеждаваше колко чудесен бил Пулирапида. Съгласи ме и ѝ казах да купи, за да чисти с него.
Не знам какво беше правила и как го беше ползвала, но тези тъмнозелени плочки станаха на петна - личеше си по тях как нещо се е стичало и стояха на вади. Как ли не ги търках тези “стичания”… До последно не успях да ги махна.
И аз не харесвам Пулирапид по същата причина. Ингересното е, че и при мен банята е с тъмнозелени плочки, та не знам дали цвета е определящ. В последно време след баня подсушавам всичко с една кърпа за баня от ДМ и съм много доволна.

# 491
В последно време след баня подсушавам всичко с една кърпа за баня от ДМ и съм много доволна.
Може ли картинка или линк на тази кърпа?

# 492
  • Русе
Аз пък за този Пулирапид да не чуя.
Преди години живеехме в жилище, в което част от плочките в банята (най-долните два реда) бяха масленозелени. По онова време идваше жена вкъщи да почиства. Аз ползвах и тогава Мр Пропър за баня, но тя ме убеждаваше колко чудесен бил Пулирапида. Съгласи ме и ѝ казах да купи, за да чисти с него.
Не знам какво беше правила и как го беше ползвала, но тези тъмнозелени плочки станаха на петна - личеше си по тях как нещо се е стичало и стояха на вади. Как ли не ги търках тези “стичания”… До последно не успях да ги махна.
И аз не харесвам Пулирапид по същата причина. Ингересното е, че и при мен банята е с тъмнозелени плочки, та не знам дали цвета е определящ. В последно време след баня подсушавам всичко с една кърпа за баня от ДМ и съм много доволна.
Банята ми на село е с тъмносини плочки. Нямам такива проблеми.

# 493
За съжаление изхвърлих опаковката на кърпата, но в тази или в темата на ДМ някой я беше препоръчал. Тя е светлозелена на дупчици. Ако я намеря в нета ще я покажа.

Вики, радвам се, че при вас няма проблем с препарата, но аз не бих го купила отново.

ПП Намерих в темата на ДМ за тази кърпа, но моята е светлозелена
https://bg-mam.ma/p/1104311/38783292

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 23:37 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 494
  • София
Avalon, снимката на кърпата е моя. Купила съм я  и прибрала. Даже съм забравила за нея. Мдаа, така правя понякога. Simple Smile
Благодаря, че ме подсети за тази кърпа!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт