Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 66

• 42 083
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз не съм премахвала нищо от храната си (или от живота си), но и никога с нищо не съм и не прекалявам. Слушах само лекарите си!

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 18:49 от AnyHr

# 91
Всяко нещо с мярка не е вредно.
Ако спрете сладкото напълно, а вие го обичате- това е стрес 🤯
Та от всичко по малко ...
Внимавайте с билките и гъбите, не са безвредни.

Ох, от утре съм на работа😁 Пак трябва да свиквам. С тази епидемия от края на Февруари съм вкъщи. Юни и Юли бях в отпуска. Сега ще поработя 🤪🤪🤪

# 92
Навремето моята гинеколожка ми разказа случай от нейната практика. При нея дошла жена с рак на шийката на матката за диагностика и документиране на диагнозата. Но отказала да й се назначи лечение. Дошла след 6м отново за диагностика и от рака нямало следа. Жената казала, че се е лекувала при хомеопат. А това е лечение с билки и добавки доколкото ми е известно. Близък приятел на мой роднина му споделил, че дъщеря му била отписана от лекарите, но с нетрадиционно лечение се е излекувала. И понеже вече в рода имахме диагностицирани онкоболни му беше дал тетрадка в която беше описано как дъщеря му се е лекувала. Четох я тази тетрадка, но помня само, че е използвана сребърна вода. Само че не мога да потвърдя, че и нашите близки са се лекували и излекували по този начин, защото не възприеха написаното в тетрадката. Предполагам, че всичко зависи от конкретния организъм и когато добавките и билките не са единствено лечение не би навредило да се подпомогне организма с тях стига болния да го желае.

# 93
Моята лична пък ми сподели два случая от нейната практика. Защото от начало реших да искам още едно мнение и да протакам малко нещата. И двата случая с фатален край.
Едната дама ходела в чуждина на някакъв гуру. Врачки, баячки, билки, гъби и кот се сетиш. И от 1-2 стадий, като се върнала била 4ти и било късно за каквото и да било.
Другия случай ми се оказа позната. Остави три дечица Sad Но не е искала с химеотерапия да се лекува и имала някакво лечение в турция.
На моя приятелка баща й го лекуваха с лековитото Алое, ама и той си замина.
Пиша го това, не за да стряскам, а за да дам примери, че само с добавки не става.
Може при някой хора организма да успява да се справи, но.... това е руска ролетка.
И химията не е 100% сигурна, но

# 94
Привет Heart
Някоя беше споделяла с какво е мажела вежди и мигли, за да растат. Може ли пак?

# 95
Unabella, Dz беше писала за серум 3 в 1, аз ползвам 8 в 1 на фирма Eveline. Като спирала е слага се и на мигли и вежди, наистина растат.
Проф. Дудов си го е казал най-добре, има лекарства, лекуват.
Добавките и пенкилерите, ако лекуваха,  всички щяхме да сме здрави. Моите онколози също са казвали да се яде всичко. На някой лекуващ лекар казал ли му е да не яде месо и захар? Аз не познавам такъв!
Момичета, наистина се консултирайте с онколозите по време на химия какво да вземате! Може така да се натовари черният дроб, че да откаже.
Много здраве на всички! Heart

# 96
Ето това е моето.
Икономично е.
Сега го ползвам за основа на спирала- не че се гримирам често 😂

# 97
  • София
Момичета, някой може ли да ми разкаже какво точно се прави на програма Виктория, чета че било много хубаво, но хубаво за всеки е рязлично. В какво се състоят партитата . Защото за мен парти е салса парти 😄

# 98
Хора, толкова ми се работи, че снощи не успях да спя и днес съм първа.
Даже охраната не е отключила 😂😂😂
Сутрешен фитнес- открий отключена врата, за да влезеш 😂

# 99
Успешен ден и спорна седмица DZ!

# 100
Момичета, някой може ли да ми разкаже какво точно се прави на програма Виктория, чета че било много хубаво, но хубаво за всеки е рязлично. В какво се състоят партитата . Защото за мен парти е салса парти 😄
Е, не е като на салса парти... Ядеш, спиш, ходиш на процедури, на басейн.... Вечер на маса с колежките. Ако се организирате може и кратка екскурзия. Но все пак е санаториум и трябва да сме кротки.... 😉

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 14:10 от Анонимен

# 101
  • Варна
Хора, толкова ми се работи, че снощи не успях да спя и днес съм първа.
Даже охраната не е отключила 😂😂😂
Сутрешен фитнес- открий отключена врата, за да влезеш 😂

Joy И аз бях така. То нямаше по-хепи човек от мен.

# 102
Момичета, някоя от Вас да е диспансеризирана при д-р Христов, онколог от Сити Клиник Младост?
Търся повече информация.
Благодаря Ви предварително!

# 103
  • София
Всъщност, когато започвах химията в Сити клиник д-р Абаджиев (вече не е там) ме попита защо ми е половин лъжичка мед в кафето (бях на режим тогава поне 2-3 години и не ядях друго сладко), каза, че мога и без нея, както и чашата розе вечер препоръча да спра (това го приех да е само за периода на химията, не по принцип). Wink

# 104
  • Варна
Моята онколожка още при първата ни среща каза да си ям каквото ми е вкусно. И да не се подвеждам по разни недоказани теории. Затова, хапвах си. И си пийвах, когато ми вървеше виното и не ми предизвикваше киселини. Имах страхотен глад за въглехидрати. Ефекта след химиотерапията - никакви метастази и 10кг отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт