Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 771
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
За петната под мишниците - с този препарат, пръскаш непосредствено преди пране, 3-4 минути да постои и слагаш в пералнята.
Скрит текст:
И аз това ползвам от над година.
От къде го купувате този препарат?

# 571
Някакви идеи за почистване на дърта селска къща - с миризма на нафталин и други "благинки" ...
Запасила съм се със сода, оцет и белина... Ако имате друго изпитано, ще съм благодарна да споделите Simple Smile

# 572
  • София
Много се надявам да намеря решение на моя проблем тук..

Всички тениски на моя младеж са съсипани под мишниците- образували са се дебели твърди кори от дезодорант и бели петна.

Пробвах да ги премахна с всички бабешки рецепти, които намерих в Интернет, както и с препаратите за петна, за които намерих препоръки.
Ефект- нулев.

Какво да правя? Хелп, момичета...

# 573
Виж мнение *554 в тази тема, две страници назад

# 574
  • София
Виж мнение *554 в тази тема, две страници назад

Пробвах и с тоя препарат, но нямаше никакъв ефект. Нито махна белите петна, нито твърдите кори от тениските.

Направо не знам защо се получват с времето тези кори под мишниците- на всички тениски на моя младеж.
Ползва обикновен дезодорант и стик- стандартни неща.

За около 4 месеца всяка нова тениска става с такива бели петна от дезодорант и дебели кори от наслагвания под мишниците. Няма махане и това е.

Сега имам ултиматум вкъщи- или да махна тези петна, или да купувам нови тениски...
Направо много съм го закъсала... Simple Smile

# 575
Някакви идеи за почистване на дърта селска къща - с миризма на нафталин и други "благинки" ...
Запасила съм се със сода, оцет и белина... Ако имате друго изпитано, ще съм благодарна да споделите Simple Smile
Леля ми пръскаше глобусите на полилея с парфюм и като включи лампата, миришеше много приятно. Ако имаш парфюм, който не използваш, може да го ползваш като помощно средство.
Иначе срещу миризма на нафталин - с безцветен лак се лакират отвътре ракли, гардероби и тн.

# 576

Всички тениски на моя младеж са съсипани под мишниците- образували са се дебели твърди кори от дезодорант и бели петна.

Пробвах да ги премахна с всички бабешки рецепти, които намерих в Интернет, както и с препаратите за петна, за които намерих препоръки.
Ефект- нулев.

Ако този препарат не е помогнал, имаше положителни коментари и за препарата срещу варовик на Сано. Но хубаво накиснете и третирайте колкото е необходимо, че и повече, преди пране.  Щом са станали твърди кори, ще трябва повече обработка. И изперете на 60°, ако материята позволява. Така или иначе казвате, че ще ги хвърляте, аз така бих процедирала.

# 577
За петната под мишниците - с този препарат, пръскаш непосредствено преди пране, 3-4 минути да постои и слагаш в пералнята.
Скрит текст:
И аз това ползвам от над година.
От къде го купувате този препарат?
Билла.

# 578
  • София

Ефект- нулев.

Ако този препарат не е помогнал, имаше положителни коментари и за препарата срещу варовик на Сано. Но хубаво накиснете и третирайте колкото е необходимо, че и повече, преди пране.  Щом са станали твърди кори, ще трябва повече обработка. И изперете на 60°, ако материята позволява. Така или иначе казвате, че ще ги хвърляте, аз така бих процедирала.

Непременно ще пробвам и тоя препарат, това ми е последната надежда...

# 579
Оставете го поне 10-15 минути да действа и за това време напръскайте поне 2 пъти.

# 580
За старата къща и изчистването на миризмата от застояло в нея -
Боядисване единствено помага. Има някои бояджии слагат в боята обикновена сладкарска ванилия на прах. Може да ви излезе голям разход ако ще боядисвате всичко, но само това помага. За душамето също, дървени греди и подобни - само с лакиране.

# 581
После мирише на ванилия, така ли? Simple Smile

# 582
Че то има доволно много марки ароматизиран латекс по магазините...

# 583
  • София
Туш и мастило са различни неща. С какво всъщност е изцапан дънковият плат? Ако е мастило от химикалка - със спирт.
Аз мислех,че е едно и също. За туш става въпрос.

# 584
Туш се чисти с бензин. След това със сапун за пране и четка докато изчезне напълно петното.

Общи условия

Активация на акаунт