Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, ще го потърся.
За белите чорапи какво ще ми препоръчвате? Не искам да ги търкам на ръка, нямам и много време с две деца Simple Smile

# 556
Ами... накисване и... пантофи Simple Smile

# 557
Азалия, Joy
Макар че деца и пантофи в едно изречение хич не ми се връзват Joy

# 558
Аз ползвам тези
и съм много доволна.

Аз ползвам http://kozmetikahristina.com/product/1299/aqua-kiss-deo-roll-cream.html тези ролони и съм доволна. Имат и мъжки аромати. Нямат минерални соли (алуминий) и парабени.

# 559
Азалия, Joy
Макар че деца и пантофи в едно изречение хич не ми се връзват Joy
А на мен - деца и бели чорапи не ми се връзват да са заедно Grinning С такива чорапи бих решила проблема по сталински - няма бели чорапи, няма и проблем. То оправия няма, особено ако деца ги носят.

# 560
Аз вече и различни чорапи не купувам... 😆 Все от 5 чифта може да окомплектоваш 2-3. Я пералнята ги изяла, я чорапеното чудовище...

# 561
Бели чорапи с прах за бяло пране. По спомени Ариел универсал прах беше чудесен и избелваше идеално.

# 562
Здравейте, момичета!
Как да си изчистя бялата сламена слънчева шапка,  след летния сезон? Дали мога да я изпера по някакъв начин?

# 563
Може ли да снимаш шапката да видя колко е сламена, за да кажа как евентуално да я почистиш?

# 564
Може ли да снимаш шапката да видя колко е сламена, за да кажа как евентуално да я почистиш?

довечера ще снимам....но е шапка с периферия......но пък и ми е любима. Ако може сподели какво да правя, моля!

# 565
Е, трябва да видя от каква материя е шапката... Най-лесно е просто да я изпереш, но ако материята е подходяща за това. Затова искам да видя колко точно е "сламена". Simple Smile
Аз имам шапки от истинска слама, от японска слама и от текстилна лента. Първата не може да се изчисти лесно, втората се чисти по-лесно, третата се пере.

# 566
  • София
момичета,помагайте.
Петно от туш/мастило върху дънков плат как да го премахна,без да го съсипя.

# 567
Туш и мастило са различни неща. С какво всъщност е изцапан дънковият плат? Ако е мастило от химикалка - със спирт.

# 568
За петната под мишниците - с този препарат, пръскаш непосредствено преди пране, 3-4 минути да постои и слагаш в пералнята.
Скрит текст:
И аз това ползвам от над година.

# 569
момичета,помагайте.
Петно от туш/мастило върху дънков плат как да го премахна,без да го съсипя.
Мастило от химикал съм чистила със спот на перилис, само че изчаках да подейства доста по- дълго от препоръчаното. Друга беше материята, не дънкова- пробвайте периодично с разтъркване според мен.

Общи условия

Активация на акаунт