Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 13

• 67 452
  • 791
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Еееееееее, супер новина. Дано да напишат добър сценарий и да измислят как да ги съберат.

Аз предпочитам със строителя да я съберат.

# 181
  • Бургас
Никой няма шанс пред Тео Джеймс JoyJoyJoy

# 182
  • Вестерос
Много се радвам, предполагах го заради успеха на Бриджъртън.

# 183
  • София
Никой няма шанс пред Тео Джеймс JoyJoyJoy

Тео Джеймс е супер, но всякакво продължение на любовна история с него би било нелогично и по холивудски захаросано. И по какъв начин да се случи? Освен ако не измислят невъзможен развод или съпругата му не умре удобно.

# 184
Е нали реши да се жени за нея само заради парите. Ако се появят пари от друго място, би трябвало да не се жени за нея. Но пък не знам как главната героиня би го приела обратно, след като ясно се разбра, че избира парите пред нея. Ох, пак се сетих и се ядосах... много ме издразни финала. Не искам да ги събират.

# 185
  • Бургас
Все пак книгата е на Джейн Остин, макар и недовършена. А знаем, че в нейните книги, въпреки драмите и пречките, накрая всеки се жени за правилния човек. Grinning Надявам се сценаристите да следват тази линия. Дано и на втория сезон сценарист остане Андрю Дейвис, той поне има опит с подобни туистове, но чета, че сега снимат негов нов сериал по друга книга.

# 186
  • Бургас
Джъстин Йънг ще бъде  главен сценарист и изпълнителен продуцент. Разбира се и Андрю Дейвис е на линия като сценарист. Човекът е доста възрастен. Пожелавам му и наистина се надявам, да е здрав и в добра кондиция. Вярвам, че той е готов с материал за втори сезон. И по мое виждане не е задължително, продължението да е захаросано, дори и да съберат Шарлот и Сидни. Всъщност очаквам да се срещнат и съберат, но след години и много изпитания; особено що се отнася за него...

# 187
Признавам си, че не съм чела книгата- точно защото е недовършена. Grinning И не знам докъде стига историята, написана от Джейн Остин.
Да, в нейните финали винаги побеждават любовта и доброто. Така предполагам ще бъде и в този сериал.
Не помня точно, но като че ли главният герой още не е женен, а само сгоден. Grinning И го направи, за да спаси града, т.е. не избра парите, а дълга. Поне така си спомням.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 18:00 от oncee

# 188
  • Бургас
За жалост 11-те глави написани от Дж. Остин само въвеждат главните герои. За Сидни само "чуваме" от устата на Том. Можем да си представим колко достоверна е информацита му! Smile Остин е доста по-язвителна към героите си в сравнение с това което виждаме в сериала. Да не кажа ,че са направо гротескни. Тези 11 глави се изчерпват съвсем, съвсем в началото на сериала. Стрингър, Елиза, Лейди Сюзан са си добавени от сценарния екип.Трябва да признаем, че като цяло историята, която гледахме си е дело в огромната си част на Андрю Дейвис и безупречното познаване творчеството на Остин и  на епохата от негова страна. Особено много му дължим за сложния и противоречив образ на Сидни Паркър. Очаквам изненади от продължението.

# 189
  • Вестерос
Ама той не се е оженил още, само ѝ каза, че смята.

# 190
Дълг или пари, все тая, въпросът е, че избра нещо друго пред нея, т.е тя не е на първо място, т.е не я обича достатъчно. Виж, строителя я обича истински поне според това, което сме гледали до момента.

# 191
  • Бургас
Дълг или пари, все тая, въпросът е, че избра нещо друго пред нея, т.е тя не е на първо място, т.е не я обича достатъчно. Виж, строителя я обича истински поне според това, което сме гледали до момента.
Не оспорвам мнението- опитвам се да го разбера ; но имам прост въпрос - ако Вие сте влюбен мъж, бихте ли натоварили младата си любима с отговорността ( и произтичащата от нея мизерия) по издръжката на 6 членно семейство и изплащането на дълг от около 1 000 000 лири(по днешен курс - приблизително), плюс щети от пожар, неизплатени други дългове и още и още? За незнайно колко дълъг период от време и шанс, ако не сколасате с гореспоменатото да влезете и Вие в затвор за длъжници.

# 192
Не оспорвам мнението- опитвам се да го разбера ; но имам прост въпрос - ако Вие сте влюбен мъж, бихте ли натоварили младата си любима с отговорността ( и произтичащата от нея мизерия) по издръжката на 6 членно семейство и изплащането на дълг от около 1 000 000 лири(по днешен курс - приблизително), плюс щети от пожар, неизплатени други дългове и още и още? За незнайно колко дълъг период от време и шанс, ако не сколасате с гореспоменатото да влезете и Вие в затвор за длъжници.
Не бих, разбира се, но бих обяснила ситуацията честно и открито и двамата ще вземем решение  какво ще се случи по-нататък. Може би ми липсваше точно един откровен разговор между двамата преди той да вземе решение. Тя можеше и да го подкрепи, но това щеше да бъде нейн избор от гледната точка на влюбена жена. Когато обичаш истински, искаш другия да участва в решенията, който вземаш.

# 193
  • Бургас
maiathebee , сега разбрах мотивите Ви.

# 194

Аз предпочитам със строителя да я съберат.
И аз Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт