На море в България 2020 г.! - 6

• 45 305
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Плаж Корал...

# 466
  • Точно където трябва
Мистик, плитък ли е, на какво разстояние е от Лозенец, има ли къде да се паркира свободно, ако сме настанени в Лозенец и ходим там на плаж?

# 467
Мистик, плитък ли е, на какво разстояние е от Лозенец, има ли къде да се паркира свободно, ако сме настанени в Лозенец и ходим там на плаж?

Плитък е, местата за паркиране са малко (няма такси); пътят е ужасно разбит, но не става да сте пеша от Лозенец...километър някъде (не съм засичала де)..

# 468
  • В градината...
Както писах за Бяла, възможност за див и хубав плаж е Карадере. Офроуд, но си струва отвсякъде. Ето как беше днес

# 469
  • München, Deutschland
Момичета, благодаря за снимките! Много плажове, които в даден момент може да съм обмисляла или харесвала по коментари, по снимките са такива, че ще съжаля за посещението, не защото са лоши, а просто защото не са това, което търся. Така че снимките са много полезни, особено скорошни.

# 470
# 471
  • Сф
Всичко тук го знаят- Саутбийч

# 472
В момента репортажа по Нова тв за Саут Бийч ли е?

Fatalina, честно казано, това е много трудоемко, не мога да се ровя в 20 теми назад през последните 3-4 години, за да изкарам мнения за хотели.  Мисля, че след това лято вече няма да са актуални, защото се промени всичко. Нямам нищо против друг да го направи. Ще опитам, но няма как да е за всички хотели. Това са страшно много отзиви и теми.
Лично аз като съм чела други теми с качени линкове от предни години не ги чета. Защото година с година не е еднаква, и ако 2018г един хотел е бил с добър отзив като цяло, 2019г може да е стремглаво надолу като отзив. Та, за това търся първо главно като общо мнение, и после мнение през текущата или минала година. Simple Smile
Имах предвид само отзивите от това лято, а не за предходните години. Т.е. само от настоящата тема. В темата за Обзор също има няколко отзива, за хотели за които и тук имаше питане.

# 473
  • София
Warezbot, колко малки са децата ти? Ако са в диапазона от 2 до 7 в Белла виста ще им хареса. Анимацията е добра, занимават ги много, вечер от 20.30 има детска дискотека. Плажът е хубав, ситен пясък. Чадър и шезлонг са по 2.50 лв. Обаче тази година плажът е фраш. 10 г. ходя в Синеморец, никога не е било да тичам в 7.30-8 ч. да запазвам шезлонг и чадър. Белла виста по отношение на храна е под нивото от минали години, но има разнообразие - салати, плодове, паста, месо - готвено, на скара, печено, риба, доста десерти. Сипваш си сам, с ръкавици, но персонала не следи кой си слага ръкавици. Дезинфектанти има навсякъде, почистват добре  - масите, общите части, басейнът го затварят в 18 ч. за дезинфекция. Персоналът е с маски и шлемове, но маските са под носа. В селото не са и чували за спазване на мерки, излезеш ли от хотела, никъде не чистят, поне където минахме. Маските са екзотика , май само в супермаркета носеха. Като цяло изобщо не очаквайте /не само за този хотел/, да вдигнат нивото при по-голяма заетост. Наели са по-малко персонал в кухнята, ресторантите и баровете, с оглед несигурния в началото сезон и според мен оттам идва снижаването на качеството.

# 474
Случайно някой тук да е посещавал Грифид Метропол? Интересувам се от техния алакарт ОИ, хвалят го, но никога не съм посещавала такъв тип. Доколкото разбрах концепцията им е такава, не е заради настоящата обстановка, така че и миналогодишни мнения ще са полезни.

# 475
Отзиви за Томас Резиденс -Царево? Интересувме всичко....храна ,чистота,обслужване...

# 476
Здравейте! Някой да има впечатления от Несебър тази година?
Заминаваме на 13ти  август и искам да попитам за отзиви като цени на чадър/шезлонг, някои хубави заведения за хранене и като цяло обстановката там.
Благодаря предварително!

# 477
4лв е чадър, толкова и шезлонг на северния плаж. За заведения хареса ни едно, което гледа към Слънчев бряг от северната страна на новия град, мисля Изгрев се казваше. Много са пълни ресторантите, хората чакат за места, странно...

# 478
  • somewhere over the rainbow
Като стана въпрос за Несебър - има ли си лунапарк? И, ако да, кой да предпочетем - в Несебър или Сл. бряг?

# 479
  • München, Deutschland
Много са пълни ресторантите, хората чакат за места, странно...
Даниел, защо ти е странно? Няма заяждане във въпроса ми, но ми е интересно.

За последно посетих Несебър преди около 2 години и всичко спрямо последното ми посещение (от 10 години по-рано) се беше променило към добро. Множество църкви са реставрирани, отпред имат табели с име, кратка история, някакви кодове да четеш през телефона, настилките бяха пренаредени по някои улици и вече се стъпваше без да се спъваш, на входа на стария град леко вляво, където преди се намираха само спринцовки, боклуции съмнителни субекти, всичкият боклук е изринат, едната руина от стените на града е почистена и се вижда, а пред нея има посадена зеленина, заедно с алейки.

Улицата/алеята за разходка около полуострова вече е използваема и на места също преасфалтирана, някакви детски площадки бяха сложили, на които не обърнах детайлно внимание, но бяха новички. Влязох в едно магазинче за подправки (мъничко) и си купих прекрасни неша, заговорих се и със собствениците, също живяли в Германия... Изобщо, толкова уютно ми беше в Несебър, колкото никъде другаде не съм се чувствала. Heart Heart Heart

Да, ресторантите бяха доста скъпи, да, излъгаха ме как лавракът бил пресен, да, в града няма плаж, но това не е причина да не се върна, защото мястото продължава да е вълшебно, а ресторанти има колкото искаш.

Та наистина би ми било интересно да разбера защо се учудваш от наплива в Несебър. Дори през май, когато имах възможност да отида аз преди 2г, имаше немалко хора като за извън сезон.

Общи условия

Активация на акаунт