На море в България 2020 г.! - 6

• 45 518
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Имало нов къмпинг на Черноморец. Има ли чадъри и шезлонги? Заведението било добро...Някакви отзиви?

# 481
  • Пловдив
Мистик, плитък ли е, на какво разстояние е от Лозенец, има ли къде да се паркира свободно, ако сме настанени в Лозенец и ходим там на плаж?

Плитък е, местата за паркиране са малко (няма такси); пътят е ужасно разбит, но не става да сте пеша от Лозенец...километър някъде (не съм засичала де)..
отговорили са ти... Simple Smile
Вятърът обаче тая година не стихва. Ужас...
Сега сме на Делфин до Ахтопол...пак вятър и вълни. И хора във водата Няма! Сефте го виждам така...

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 18:06 от mystic woman

# 482
  • Beyond the stars
Много са пълни ресторантите, хората чакат за места, странно...
Даниел, защо ти е странно? Няма заяждане във въпроса ми, но ми е интересно.

За последно посетих Несебър преди около 2 години и всичко спрямо последното ми посещение (от 10 години по-рано) се беше променило към добро. Множество църкви са реставрирани, отпред имат табели с име, кратка история, някакви кодове да четеш през телефона, настилките бяха пренаредени по някои улици и вече се стъпваше без да се спъваш, на входа на стария град леко вляво, където преди се намираха само спринцовки, боклуции съмнителни субекти, всичкият боклук е изринат, едната руина от стените на града е почистена и се вижда, а пред нея има посадена зеленина, заедно с алейки.

Улицата/алеята за разходка около полуострова вече е използваема и на места също преасфалтирана, някакви детски площадки бяха сложили, на които не обърнах детайлно внимание, но бяха новички. Влязох в едно магазинче за подправки (мъничко) и си купих прекрасни неша, заговорих се и със собствениците, също живяли в Германия... Изобщо, толкова уютно ми беше в Несебър, колкото никъде другаде не съм се чувствала. Heart Heart Heart

Да, ресторантите бяха доста скъпи, да, излъгаха ме как лавракът бил пресен, да, в града няма плаж, но това не е причина да не се върна, защото мястото продължава да е вълшебно, а ресторанти има колкото искаш.

Та наистина би ми било интересно да разбера защо се учудваш от наплива в Несебър. Дори през май, когато имах възможност да отида аз преди 2г, имаше немалко хора като за извън сезон.

Старият град на Несебър ми е магия и любов.Като работех навремето в Слънчев бряг, квартирата ми беше точно там.. Вълшебството на притихналия град с църквичките вечер, малките улички, калдъръма.. несравнимо е.
Плаж си има, ама към новия град.

# 483
Здравейте! Имало нов къмпинг на Черноморец. Има ли чадъри и шезлонги? Заведението било добро...Някакви отзиви?

Ако става въпрос за къмпинг Черноморец,той е стар,сега са го обновили. На плажа на Атия ризорт,sunny island е.
Видях реклама, че има Виктория спа. Не съм пробвала храната.

# 484
  • София
Отзиви за Томас Резиденс -Царево? Интересувме всичко....храна ,чистота,обслужване...

Изобщо няма да намерите човек тук, който да ви препоръча този хотел.

# 485
  • Варна
Вятърът обаче тая година не стихва. Ужас...
Сега сме на Делфин до Ахтопол...пак вятър и вълни. И хора във водата Няма! Сефте го виждам така...

на север не е така , днес в 08 30 около ВАрна беше абсолютен щил  , сетне към 11 подухна приятен бриз Simple Smile

# 486
Аз тъпо и упорито продължавам да си пращам запитвания до Съни турс за разни хотели, които си харесвам,обаче явно все скъпи ми хващат окото 😀.Сол Несебър Палас от 7.09 ,цената за 5 нощувки е 2085 лв,за едноспален апартамент,т.е 400 лв на ден.Та независимо от вирус,отлив на чужденци и т.н,няма спад на цените.Ама аз съм инат и ще чакам до последно😀,ще резервирам в последния момент.Алгара Кранево,малко по-прилична цена,ок 300 лв на ден.
А, добре. Притесних се, че само аз им пращам по 3 запитвания на ден Wink Не се притеснявай, това им е работата. Така или иначе ще направя две резервации през тях. На мен за Палас ми бяха дали цена за 5 нощувки 1850, но ние сме с две деца, едното от които се води възрастен вече, навършени 13г.
Резервирах за 3000 ,за 10 дни, плюс две допълнителни стаи за по две нощувки.

# 487
  • В.Търново
Преди малко четох отзивите за Белла Виста от тази година на Съни Турс, ужасни са... Има ли въобще хотел с прилични отзиви това лято? Най им куца храната и чистотата.Оплакват се хотелиерите, в същото време курортите и морските градове са пълни, и пак икономистват от персонал и продукти в кухнята.

# 488
Преди малко четох отзивите за Белла Виста от тази година на Съни Турс, ужасни са... Има ли въобще хотел с прилични отзиви това лято? Най им куца храната и чистотата.Оплакват се хотелиерите, в същото време курортите и морските градове са пълни, и пак икономистват от персонал и продукти в кухнята.
Отличен отзив дадох на Топола Скайс,  тази година направо надминаха себе си и работят наистина в полза на туристите.Обаче се оглеждам за хотел за второ море, отделно търся хотел и за големия ми син...,и ми е трудно.Тази година хотелиерството ни доста куца....

# 489
Вече седми ден сме в Слънчев бряг, тази година курорта е много спокоен. Огромна свободна зона на прекрасен плаж. Всяка вечер минава багер, морето е плитко, само в следобеда с малки вълни. Има много места за паркиране, около неработещите хотели.  Ние ползваме паркинга на Континентал. Настанени сме в хотел Средец  на профилактика към Нои. Гледката от леглото ми -                    
  Нашите приятели са в Голден Ина. Доволни са от храната - всяка вечер тематични кулинарни специалиалитети. Много добри междинни хранения - дюнери, пици, гофрети. Само алкохола не става, но за цената,която са платили е перфектно. Хванали са промоция - 78.50 на човек.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 08:59 от katka72

# 490
Русалка, ето ти един списък от мен, който може да помолиш админите да го качат на първа страница и в следващите теми само да се допълва.
Лято 2020г.:
Хотели с добри отзиви: Алгара Кранево, Топола Скайс до с. Топала, Риу Хелиос Бей в Обзор, Зорница Резидънс в Слънчев бряг,  Бест Уестърн Плюс Премиум Инн в Сл. бряг,   Дюни Холидей вилидж /да се има предвид шумът късно вечер от анимацията в комплекса, мрежестите чадъри на плажа и многото хора като цяло в комплекса/ Уейф Резорт, Грифит Мареа, Роял Гранд хотел и Спа в Каварна /плажът пред хотела е бетон, на 100 м. градски плаж/ Диамант Палас  в Сл. бряг, Аква Невис в Слънчив бряг/да се има предвид, че е на около 1 км. от плажа, но има безплатни шатъли до там/, Парайзо Бийч в Обзор, Гларус в Слънчев бряг,  Блек Сий в Обзор, Алба в Слънчев бряг, Серенити бей /по-беден асортимент на храната в основният ресторант/.

Изцяло негитивни/лоши отзиви: Сириус Бийч Св. К и Елена, Нева Китен, Марина Сендс в Обзор, Саут Бийч на плаж Нестинарка до Царево, Хермес Царево, Кипарисите  в Слънчев бряг.

Средна хубост, т.е. имат и плюсове и минуси: Аркутино Фемили Резорт в Аркутино, Бела Виста в Синеморец, Лагуна Бийч на плаж Златна рибка до Созопол/ там да се има предвид аварията с тръбата с условно пречистени отрадни води от Пречиствателната станция на Созопол/,  Сол Луна Бей Резорт в Обзор, Сол Несебър Палас/да се има предвид, че плаж почти няма/, Магнолийте на ММЦ до Приморско и Роял Бей на Елените, Голдън Ина в Сл.бряг, Мирамар в Обзор/занижена хигиена в общите части на хотела и безобразно запазване на чадъри на плажа и около басейните, от това че Рейна дел мар ползва територията на Мирамар е много пренаселено/, Грийн лайф на плаж Каваци до Созопол/ запуснат комплекс, нулева хигиена, не работят барчета, бар на плажа, магазини за хранителни продукти, огромен проблем с паркоместата, строеж на нови блокови в средата на комплекса, на плажа завиденията извън комплекса са с високи цени и посредствено обслужване/, Приморско дел сол.

*Не съм следила темата за Албена и не мога да напиша нищо за тамошните хотели.
*Не съм запомнила и описала разни квартири, малки хотели, апартаменти и студиа. Може да се допълнят към съответната категория.
*Ако нещо съм пропуснала може да ме допълните.
Смятам, че по този начин темата още сега ще е много по-полезна.
Моята официална 10 дневна отпуска започна, но ще изневеря на морето и ще почивам на планина на частна вила с басейн. Както се очертава, морето щи го видя отново чак през септември. Имах идея да направим още един дълъг укенед на морето, но ангажиментите по строежа на нова къща ще ни попречат. Хубав август на всички! Да имаме хубаво време и прекрасни емоции! Да успеем да си починем и да заредим батериите с здраве и енергия, така че да се справим с всички предизвикателства!

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 07:59 от fatalina

# 491
  • Варна
Има много  коронно страхливи и за тях е добре не да се лишават от почивка , а да се настанят в  самостоятелни  апартаменти  с оборудвана кухня за няколко нощувки - все ще се изхранят без ОИ - тараторче , салатка , по някой сандвич или пържени картофи Simple Smile  .  Навсякъде има такива апартаменти и при добра организация няма да имате НИКАКВИ  нежелани срещи Simple Smile

# 492
Много са пълни ресторантите, хората чакат за места, странно...
Даниел, защо ти е странно? Няма заяждане във въпроса ми, но ми е интересно.

Изобщо, толкова уютно ми беше в Несебър, колкото никъде другаде не съм се чувствала. Heart Heart Heart

И аз точно така се чувствам в Несебър.Стара любов ми е....някаква носталгия от детството, ходихме с родителите ми там на почивка всяко лято в станциите около Арсенал.
От няколко години не почиваме там, защото с тези бетони по плажа съсипаха красивото крайбражие.Не ми е комфортно някакси с тези огромни хотели зад гърба ми....Само около дюните все още се диша спокойно.
Ходим в Слънчев бряг заради плажа, но всяка вечер се разхождаме в Несебър.Обичам го това градче!

# 493
Има много  коронно страхливи и за тях е добре не да се лишават от почивка , а да се настанят в  самостоятелни  апартаменти  с оборудвана кухня за няколко нощувки - все ще се изхранят без ОИ - тараторче , салатка , по някой сандвич или пържени картофи Simple Smile  .  Навсякъде има такива апартаменти и при добра организация няма да имате НИКАКВИ  нежелани срещи Simple Smile
Сподели за такъв в Приморско, защото точно това търся, но нещо не намирам ... Все нещо куца. Искам двуспален апартамент, оборудвана кухня с микровълнова, задължително басейн.

# 494
Здравейте, намерихме си местенце и в Обзор и в Несебър.
Сега много се чудим кое да изберем.
Несебър ми харесва защото чух че е много красив град за разходки. А Обзор че морето е на една ръка разстояние и е чисто. Ние искаме хем да ни е чисто, хем да има къде човек да се разходи и да избира между магазинчета и ресторанти.
А пък и да си има хора, но не чак да стъпваме един в друг.
Как са нещата?
Какво ще кажете Confused

Общи условия

Активация на акаунт