На море в България 2020 г.! - 6

• 45 260
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Хаха, така е. Оплаках се от матрака, че всичко ме боли от една вечер спане, щели да го обърнат, да видим дали ще има промяна. Просто за 150лв на вечер със закуска, очаквам малко повече, а не матрак като дъска, мирис на застояло и тиня от канала. Душа е фиксиран, терасата е метър на метър, двама души трудно се разминават. И още сто дребни на пръв поглед неща, но като теглиш чертата си е пълно разочарование.

# 661
  • Русе
Св.Влас - силен вятър, вълни, жълт флаг и много народ.

# 662
  • Пловдив
Здравейте.Мнение за Форт Нокс И Авалон в Слънче бряг?Авалон далеч ли е от плажа?

# 663
Изненадващ ангажимент на мъжа ми в Добрич ме кара да ви питам за място за настаняване в близост , за да използваме да направим едно кратко море . Като че ли Балчик е най-близо, но на северното черноморие никога не сме били , а и не съм се интересувала за места за отсядане в района. В последния момент е , но дано да излезе нещо. Става въпрос за тази събота и неделя. Помагайте, моляяя.

# 664
Някой с помощ в избора на хотел в Слъчев бряг,до сега не сме били там с преспиване и не познаваме хотелите,с малко дете сме,но анимацията не ни итересува.Търсим храната да е добра,ако е по-тих хотела е голям плюс,плажа да е много близо.Спряли сме се на няколко хотела Нептун бийч,Голдън Ина,Авлига бийч и Зорница Резидънс.

# 665
Изненадващ ангажимент на мъжа ми в Добрич ме кара да ви питам за място за настаняване в близост , за да използваме да направим едно кратко море . Като че ли Балчик е най-близо, но на северното черноморие никога не сме били , а и не съм се интересувала за места за отсядане в района. В последния момент е , но дано да излезе нещо. Става въпрос за тази събота и неделя. Помагайте, моляяя.
Хотел Париж, в Балчик, намира се в близост до Ботаническата градина, има ресторантче, много са любезни и чистят всеки ден.

# 666
  • Велико Търново
Здравейте,
Моля ако някой има пресни впечатления от Калиакрия ризорт Simple Smile
Планираме уикенд за двама възрастни, Северно черноморие, ол инклузив и попаднах на този комплекс.

# 667
  • София
Някой с помощ в избора на хотел в Слъчев бряг,до сега не сме били там с преспиване и не познаваме хотелите,с малко дете сме,но анимацията не ни итересува.Търсим храната да е добра,ако е по-тих хотела е голям плюс,плажа да е много близо.Спряли сме се на няколко хотела Нептун бийч,Голдън Ина,Авлига бийч и Зорница Резидънс.
Назад в темата имаше добри отзиви за Голдън Ина и Зорница Резидънс. Аз лично нямам впечатления от тях, но мога да препоръчам Империал Ризорт - също на първа линия с хубава храна и място за разходка с количка, както в двора на хотела, така и извън него. Има и детски кът и сплаш зона, ако е над 2 години. Хотелът е в самия край на курорта е и там е тихо.

# 668
Назад в темата имаше добри отзиви за Голдън Ина и Зорница Резидънс. Аз лично нямам впечатления от тях, но мога да препоръчам Империал Ризорт - също на първа линия с хубава храна и място за разходка с количка, както в двора на хотела, така и извън него. Има и детски кът и сплаш зона, ако е над 2 години. Хотелът е в самия край на курорта е и там е тихо.
Аз съм ходила на Голдън ина през 2017 г. Нормално беше, храната вкусна, плажа хубав. Имаше "шоу кукинг" от един готвач, който участваше в Мастър шеф, мисля Куко/Куку  се казваше. Наистина големи вкусотии ни спретваше.

# 669
Нептун ми е фаворит, но не е тих, както и Авлига, така че по-скоро другите 2.

# 670
Здравейте,
Планираме уикенд за двама възрастни, Северно черноморие, ол инклузив и попаднах на този комплекс.
От миналия септември ми е отзива...,но едва ли има промяна.Хотела държи топ ниво и е перфектен избор !! Гледките от него са приказно красиви !! Жалко,че отивате за малко...

# 671
  • Велико Търново
Здравейте,
От миналия септември ми е отзива...,но едва ли има промяна.Хотела държи топ ниво и е перфектен избор !! Гледките от него са приказно красиви !! Жалко,че отивате за малко...
Благодаря Simple Smile
Четох, четох, гледах снимки и ми изглежда прекрасно 🌅
С какво се ходи до плажа, на някои места пише, че е далеч?

# 672
Плажа е на 1 км.Има прекрасна екопътека,шатъл от хотела или Ваш транспорт....по избор Simple Smile Това е до най-близкия плаж /от тази година се казва Адора/,но в близост има и други на 2-3 км.

# 673
... за да използваме да направим едно кратко море . Като че ли Балчик е най-близо, но на северното черноморие никога не сме били , а и не съм се интересувала за места за отсядане в района.

Места за отсядане има колкото искате, но това, което има в Балчик, а другаде не - е Дворецът на румънската кралица Мария Единбургска и ботаническата градина.
За търсещите хотели и плажове - верните места на север са Албена и Златните. Simple Smile
За търсещите спокойствие и максимално запазен в автентичен вид курорт, без десететажни мастодонти и все още намираща се зеленина - Ален мак.

# 674
Аз съм ходила на Голдън ина през 2017 г. Нормално беше, храната вкусна, плажа хубав. Имаше "шоу кукинг" от един готвач, който участваше в Мастър шеф, мисля Куко/Куку  се казваше. Наистина големи вкусотии ни спретваше.
Аз нали следя тук кои хотели се препоръчват и съответно пращам запитвания.Та,днес ми звънят от сайта групово,за Голдън ина.Цената,която ми дадоха беше ок.580 лв на вечер, защото за апартамент трябва да се закупят 6 ваучера😀.И питам,а не може ли да си закупя 4 ваучера за две двойни стаи и ще ми излезе 260 лв на ден.А,да,може, отговарят 😀.Вече си кълча мозъка да правя сложни сметки ,двойни стаи, единични,кое дете в коя стая,за да излезе най-добра цената, защото очевидно от хотелите нямат интерес да ми дадат тези идеи.
А Калиакрия Ризорт я разгледах, много красиво,но цените са доста високи(поне за мен).

Общи условия

Активация на акаунт