Отговори
# 180
Сега отново отворих справката в НОИ. Значи на 23-ти ми е изплатен болничен за 20 дни, не за 17, както написах за дните от 6 юли до 31 юли. Останалите сигурно края на Август

# 181
Най-накрая и аз мога да напиша това 🤗 Тази сутрин чрез планово секцио се роди нашата първородна рожба Северина с мерки 3490 гр. и 50 см. ❤️

# 182
Честита да е!!!

# 183
Честита да е Северина, а мама Алетея да се се възстанови бързо Hug

# 184
Честито! 💗 Бъдете здрави и бързо възстановяване!

# 185
Разтройството чак не, но от снощи до сега 5 пъти ходих.

Ванеса обади ли се на гинеколога да говориш с него? Аз се чудя дали да му звънна🤔
Най малкото може да ме викне за да ми даде направление и обменната карта, които трябва да взема утре...

Бебето активно ли е? При мен е дискотека 😆
Ами реших, че няма за какво да и звъня, реално не виждам нищо притеснително, по-скоро съм разочарована заради фалшивата тревога. Събота или неделя ще ходя при нея за преглед и запис на тонове и ако до тогава не съм родила ще и кажа за тези неразположения.
Иначе бебето преди и по време на тези контракции е страшно активно.

Честита да е Северина, бъдете живи и здрави!

# 186
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито, Алетея! Да ви е жива и здрава Северина!

Сега отново отворих справката в НОИ. Значи на 23-ти ми е изплатен болничен за 20 дни, не за 17, както написах за дните от 6 юли до 31 юли. Останалите сигурно края на Август
Плаща се само за работни (делнични) дни.

# 187
Най-накрая и аз мога да напиша това 🤗 Тази сутрин чрез планово секцио се роди нашата първородна рожба Северина с мерки 3490 гр. и 50 см. ❤️
Честито бебче! Да расте здрава и щастлива и бързо възстановяване на мама Simple Smile

# 188
Честито бебче да е жива и здрава и много щастлива Heart

# 189
Честито на новите бебчета! Да са здрави, а на мамите бързо възстановяване.

Значи, тая нощ явно е имало бум на болезнените контракции. Тъкмо влизах да ви се оплача, Ами аз като гледам още 2-3 сте били като мен Simple Smile Бяха доста болезнени, на няколко пъти се будих. И ти менструални болки, ту супер силна болка в кръста. По някоя време съм заспала. На сутринта станах, огледах се за бебе, за изтекли води - нищо Simple Smile Simple Smile
Днес все пак реших да си доизгладя всичко, което ми беше останало, че не се знае Simple Smile

# 190
Честита да е Северина Wink да е здрава и много да радва цялото семейство Wink

Момичета, оказа се че НОИ София имат някакво поделение в Младост 3, което в момента работи само за издаване на ПИК номер, не се чака, няма опашки, споделям , ако на някой му е близо и удобно и има нужда от кода Wink

# 191
Докато честитим на една мама, хоп, появява се нова мама. Еми,отново честито бебче Purple Heart

Ето какво намерих за разстройството към края на бременността:

Някои майки споделят, че седмица или две преди термина губят всякакъв апетит. Индикация на организма, че скоро раждането ще се случи. Загубата на апетит може да бъде съпроводена от главоболие, повръщане или разстройство. Хормоните стимулиращи контракциите на матката могат да предизвикат диария в дните преди термина или на самия ден.В повечето случаи диарията или повръщането (или в комбинация) са предвестници на започващо раждане.

# 192
Аз се връщам от преглед, дадоха си ми направлението.
Кръвното 110/65
Свалила съм още 500гр. 🤫
Тоновете са добри
Изгладена шийка и разкритие цееели 2 см.☹️ Очаквах повече!
Доки ми пожела леко раждане 😆 и каза когато тръгне да отивам в болницата!
От прегледа сега ми пари отдолу,но ще го преживея 😘

# 193

Честита радост! Да ви е жива и здрава! Много да ви радва! Бързо възстановяване ❤️

# 194
  • София
Алетея, Нели, да са ви честите рожбите. Да са здрави, много щастливи и с късмет в живота Balloon Champagne Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт