Отговори
# 195
Честито на мамите! Здрави и безгрижни да растат рожбите ви, а вие да преливате от щастие покрай тях! ❤

# 196
Аз се връщам от преглед, дадоха си ми направлението.
Кръвното 110/65
Свалила съм още 500гр. 🤫
Тоновете са добри
Изгладена шийка и разкритие цееели 2 см.☹️ Очаквах повече!
Доки ми пожела леко раждане 😆 и каза когато тръгне да отивам в болницата!
От прегледа сега ми пари отдолу,но ще го преживея 😘
Браво!Не остава до заветния момент.Прегледа от долу с ехограф ли беше или те провериха с ръка?В коя седмица си?Корвма паднал ли ти е?

# 197
Аз се връщам от преглед, дадоха си ми направлението.
Кръвното 110/65
Свалила съм още 500гр. 🤫
Тоновете са добри
Изгладена шийка и разкритие цееели 2 см.☹️ Очаквах повече!
Доки ми пожела леко раждане 😆 и каза когато тръгне да отивам в болницата!
От прегледа сега ми пари отдолу,но ще го преживея 😘
Браво!Не остава до заветния момент.Прегледа от долу с ехограф ли беше или те провериха с ръка?В коя седмица си?

С ръка ме провери доктора, мушна 2 пръста 😩
37-ма седмица, трето детенце 🙂

# 198
Моят преглед днес учудващо не ме боля.
Очаквах силна болка, но не усетих почти нищо.
В началото на бременността ми се опитаха да ми вземат цитонамазка в друга клиника, но толкова ме заболя, че прекъснах лекарката и не ѝ позволих да продължи.

# 199
  • Sofia
Алетея, честита да ти е Северина! Всичко най хубаво за нея и за цялото ви семейство! Страхотно име, между другото Hug

# 200
Алетея, прекрасни новини! Да е здрава, щастлива и безгрижна Северина и да ви прави безкрайно щастливис таткото! Мерките й са точно като по учебник🥳💗👶🤱🍾🌸🍀
На теб желая много бързо възстановяване и когато си починеш да разкажеш как минаха при теб подготовката и самото секцио.
🥰🥰🥰🥰🥰

# 201
Нели,Алетея,честити куклички и от мен,да са ви много здрави и послушни,желая всичко най-хубаво на вас и семействата ви! ❤🌹🍀🎈🍼

# 202
Най-накрая и аз мога да напиша това 🤗 Тази сутрин чрез планово секцио се роди нашата първородна рожба Северина с мерки 3490 гр. и 50 см. ❤
Честита радост! Нека бъде много здрава и послушна и да ви прави много щастливи 🥰💕.

# 203
Благодаря много на всички ❤️ Като че ли най-много ме измъчи жаждата, защото ми казаха след 22:00 нищо да не пия и ям и трудно заспах от жажда 😬 Иначе преживях и дивашката клизма (беше си окей, не знам защо толкова се плашех от нея 😂) и тока в единия крак при поставянето на упойката, и замайването след това. Като ме сложиха на масата бях с високо кръвно 150/95, но след като ме набодоха и падна до 90/60, та затова и ми прималя, но ми подадоха кислород и ми сложиха студен компрес на челото и се освестих. Но до края си стоях с кислорода. Най-неприятно беше ваденето на бебчето и плацентата, защото ми прилоша, но се преживява. След това ми се доспа и си поспах докато ме зашават 😂 Иначе докато операцията траеше пред родилната зала чакаха таткото със свекървата и майка ми. От болницата казаха, че правят компромиси за родилки. И след като човечето се появи на бял свят са го изкарали с количка, за да го видят, таткото даже е направил снимки. Иначе аз за сега съм си добре, усещам лека болка, но си сгъвам краката без проблем 😀 Не ме оставиха в реанимация, а направо ме качиха в стаята за моя радост, казаха че 6 часа след операцията ще ме раздвижат. А иначе малко след като ме качиха ми донесоха бебка за няколко минути да я сложа на гърда 🤗 Аз съм много доволна като цяло.

# 204
Благодаря много на всички ❤ Като че ли най-много ме измъчи жаждата, защото ми казаха след 22:00 нищо да не пия и ям и трудно заспах от жажда 😬 Иначе преживях и дивашката клизма (беше си окей, не знам защо толкова се плашех от нея 😂) и тока в единия крак при поставянето на упойката, и замайването след това. Като ме сложиха на масата бях с високо кръвно 150/95, но след като ме набодоха и падна до 90/60, та затова и ми прималя, но ми подадоха кислород и ми сложиха студен компрес на челото и се освестих. Но до края си стоях с кислорода. Най-неприятно беше ваденето на бебчето и плацентата, защото ми прилоша, но се преживява. След това ми се доспа и си поспах докато ме зашават 😂 Иначе докато операцията траеше пред родилната зала чакаха таткото със свекървата и майка ми. От болницата казаха, че правят компромиси за родилки. И след като човечето се появи на бял свят са го изкарали с количка, за да го видят, таткото даже е направил снимки. Иначе аз за сега съм си добре, усещам лека болка, но си сгъвам краката без проблем 😀 Не ме оставиха в реанимация, а направо ме качиха в стаята за моя радост, казаха че 6 часа след операцията ще ме раздвижат. А иначе малко след като ме качиха ми донесоха бебка за няколко минути да я сложа на гърда 🤗 Аз съм много доволна като цяло.

Мале,много страшно ми се стори с това прилошаването...😞😞,дано и аз така веселко да го разкажа после,но сега сърцето ми се свива,радвам се,че си добре и дано така да е и бързо да си на крака! 🥰

# 205
Благодаря много на всички ❤️ Като че ли най-много ме измъчи жаждата, защото ми казаха след 22:00 нищо да не пия и ям и трудно заспах от жажда 😬 Иначе преживях и дивашката клизма (беше си окей, не знам защо толкова се плашех от нея 😂) и тока в единия крак при поставянето на упойката, и замайването след това. Като ме сложиха на масата бях с високо кръвно 150/95, но след като ме набодоха и падна до 90/60, та затова и ми прималя, но ми подадоха кислород и ми сложиха студен компрес на челото и се освестих. Но до края си стоях с кислорода. Най-неприятно беше ваденето на бебчето и плацентата, защото ми прилоша, но се преживява. След това ми се доспа и си поспах докато ме зашават 😂 Иначе докато операцията траеше пред родилната зала чакаха таткото със свекървата и майка ми. От болницата казаха, че правят компромиси за родилки. И след като човечето се появи на бял свят са го изкарали с количка, за да го видят, таткото даже е направил снимки. Иначе аз за сега съм си добре, усещам лека болка, но си сгъвам краката без проблем 😀 Не ме оставиха в реанимация, а направо ме качиха в стаята за моя радост, казаха че 6 часа след операцията ще ме раздвижат. А иначе малко след като ме качиха ми донесоха бебка за няколко минути да я сложа на гърда 🤗 Аз съм много доволна като цяло.

Това се случва в Авис Медика, нали? Да се успокоя, че въпреки идиотското удължаване на тая епидемична обстановка, все пак мъжа ми ще може да зърне бебка

# 206
Мен също ме мъчеше жажда. Но аз така тръгнах от вкъщи. Умирах за вода , но не пих, защото знаех, че ще имам упойка. Анестезиолога ми капна няколко пъти в устата вода, за да се освестя. Беше много адекватна жена.

# 207
Честити нови бебчета, Гергана и Северина, да са живи и здрави, а на мамите, бързо възстановяване Hug

# 208
  • София
Алетея, честито  бебенце! Champagne Нека бъде здрава, щастлива и безгрижна! Пожелавам ти леко възстановяване! Balloon

# 209
  • Köln
Здравейте!В 37г.с. съм от 3-4дни съм със спазми  и диария не мога да я укротя,пия смекта и ре комфорт,спазвам диета ,пия оризова вода.Някой имал ли е същият проблем,дали може да предвещава скорошно раждане?Има такъв вирус,но ги държи за ден,мен вече четвърти.Ходих преди 2дни до АГ погледна ме,нямам разкритие,бенето едобре,тоновете също,утре пак съм на преглед,но се притеснявам.Коремът ми все още не е паднал
Чела съм, преди раждане може да се получи разтройство/ един вид организма се прочиства и подготвя/ , също така бебето става по НЕ активно....
Има и други признаци.
Макар че аз не помня как беше при мен при предните ми 2 раждания/ минаха доста годинки/

Общи условия

Активация на акаунт