Отговори
# 300
Зверски ми се спи, цяла вечер пак едни сънища...към 04:00 усетих, че ръцете ми са изтръпнали и подути и лицето ми се е подуло. На моменти ми се струва, че си усещам пръстите, но после пак се започва изтръпване с болка. Последните няколко дни почнах и да се дразня, че почти всеки, който видя ме пита "Още ли не си родила? ", "Ама няма ли да раждаш вече?"....все едно зависи от мен. Че и последния си го отнесе с малко по-груб тон, че това е бебе и си има термин, пък дали ще дочака зависи от него, не от мен или от някой друг.
 Котката от 3 дни пак се е залепила за мен, спи до главата ми-предполагам усеща нещо( дали свързано с мен или с бебето).....

# 301
И аз днес станах в 4,30 ч. Събудих се и видях, че моя мъж се е изнесъл да спи в хола. Какво ли съм му направила, не се е местил така друг път Simple Smile Днес следобяд определено ще се опитам да поспя, вече 3-4 нощи не спя добре и започва да ми се насъбира.
Въпросите от рода "Още ли не си родила" и мен ме вбесяват. А най-любим ми е "какво стана, няма ли да раждаш". Ами не, няма да раждам - отказах се!

# 302
И МП каза че съм го пребила снощи ;дд много съм го ритала и удряла, но оцеля отиде на работа хах

Имате ли домашни любимци малко да разведрим обстановката, ако искате качете да ги видим

# 303
Честит на всички мамчета❤ Живи и здрави бебоци🐞
Парфюмче, много успокояващо, след  ужасно многото информация колко е стресиращо и трудно естественото раждане, и слес като моята АГ ме пита вчера , дали съм подготвена. Естествено ,че не съм 😶

И аз нещо почнах с много къси сънища.
ММ като видя ,че съм станала преди него за работа, се стресна😁 Отделно, като спя малко и после цял ден се влача....
Нон стоп ме питат КОГА ЩЕ РОДЯ?
Даже и свекърва ми, жена на 50+ години ,все едно пада от Марс🤔
Други коментари са " ние сме на море от 1ви до 10ти август, дали ще е тогава".
Дразнят ме всички, още повече че и на море няма да ходя 😂

# 304
Някой има ли отзиви за спрей, с който се перат колички?
Взех си Friendly Organic Почистващ препарат за детски колички и столчета за кола 250 мл., но всичко все още ми е в найлони и кашони. Една от заръките към мъжа и майка ми е, докато съм в болницата да дезинфекцират всичко - сега няма смисъл. За количките това.., за залъгалки, помпи, играчки - ще стерилизирам студено - с таблетки на Milton.

# 305
И ММ тази нощ се беше изнесъл,предполагам ,че хъркам стабилно😂😂😂
Относно групата Августовски бебета,мен ме блокираха ,защото изказах мнение,че съм против изкуствените материи за новородено,в пост който беше пуснала едната админка.Естествено присъщо е на младостта тази избухливост,несдържаност и понякога арогантност.Имаше доста спорове и дърпания в тази група,за това и не съжалявам .Сега съм в групата с термин август и септеммври,доста по-цивилизованово място!

# 306
Значи всички са започнали да ни питат. Аз само им викам скоро, а те ме питат на коя дата Joy
Нямам проблем да спя малко, но ежедневието ми е такова, че ставам в 8' от една седмица съм почнала да ставам в 6, а преди 2 не си лягам, та можете да си представите цял ден колко съм свежа Joy Освен това все още се опитвам да правя по 10км на ден, но става все по трудно с тия жеги.
Моята свекърва само ми вика, че бебето е малко 35+4 2600грама. Трябвало да стане 3кг. Ми имам още време. Тя вика за 8месеца не е станало, сега кога ще ги качи. Няма как да и обясня бебетата кога качват кг. Те едно време от къде да знаят кога растат бебетата....

# 307
Значи всички са започнали да ни питат. Аз само им викам скоро, а те ме питат на коя дата Joy
Нямам проблем да спя малко, но ежедневието ми е такова, че ставам в 8' от една седмица съм почнала да ставам в 6, а преди 2 не си лягам, та можете да си представите цял ден колко съм свежа Joy Освен това все още се опитвам да правя по 10км на ден, но става все по трудно с тия жеги.
Моята свекърва само ми вика, че бебето е малко 35+4 2600грама. Трябвало да стане 3кг. Ми имам още време. Тя вика за 8месеца не е станало, сега кога ще ги качи. Няма как да и обясня бебетата кога качват кг. Те едно време от къде да знаят кога растат бебетата....
Моята само ме.напряга с приказки от сорта , как е родила моя мъж, той бил гигант 3.800 кг, все едно единствената раждала жена, после почва много съм се впрягала ,че.всичко съм била изпрала , игладила и тн... едно време не било така 
като се родило бебето тогава се пазарувало ( все едно тя ще се втурне на пазар) . Много я мързи милата и все е по живота, ама за съвети първа.
И накрая ме изнерви и я отразях, че като е замръзнала в едно време няма да ми е нужна помощта и.

# 308
Паола, благодаря ти, но щом не приемат нови членове няма да се натрапвам.
Парфюмче, честито! Да е живо и здраво детенцето и да расте щастливо! На теб бързо възстановяване 😊
Относно спането, на мен ми е трудно заспиването - заспивам към 1 напоследък и сутрин се събуждам около 8.
Акександрия, браво на теб за 10-те километра, аз абсурд вече да ги извървя😃
Дейзи, и при мен се опитаха с приказките как едно време не се правело така, аз си замълчавах и си правех каквото си знам😃

П.С. Извинявам се, че не се представих - терминът ми е на 2.09, но има голяма вероятност да се роди през август и може би ще се наложи да е с планово секцио. Ще раждам в Майчин дом София и очаквам момче. Надявам се не е късно да се присъединя към вас😊

# 309
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито бебче София! Да ви е жива и здрава, Парфюмче. И дай боже на всеки такова раждане!

# 310
  • София
Лусисита, Парфюмче, честити бебчета. Да са ви здрави, щастливи и много игриви. А вие бързо да се възстановите. Heart

Чакаме днес по-късно и Аничка да се похвали Blush

Добре дошла, Mint, разбира се че не е късно да се присъединиш, ние ново мами и бебоци юриемаме по всяко време Grinning

Моята свекърва преди няколко дни ни попита дали ще имаме нужда от нейната помощ в началото и дали искаме да остане (тъй като в момента живее в друг град) и от кумова срама ММ й каза естествено, че ще имаме нужда. Ама не определи времевият диапазон, за който ще имаме нужда Smile Та сега ми е интересно да видим за колко време ще остане и дали ще успеем да се изпокараме. Аз лично давам на себе си 1 седмица предел без  да има драми Sweat Smile

# 311
  • Denmark
Честити ни бебчета!!! Нека растат здрави и щастливи и на мамите бързо възстановяване! Flowers Bouquet

Аз тези дни само ви чета, за да не пълня групата с оплаквания... Много ми тежи вече и ме боли, на всичкото отгоре пробвах всичко, но лицето и ръцете ми се подуват ужасно. Pensive и изобщо нищо не ми се прави...

Тази Фейсбук група ще кажеш, че е само за хора от кралското семейство. Мен ме махнах и без да съм се карала с някого, после питах да ме добавят пак с помощта на Паола, но така и не се случи. Аз чета Юлската, но там май вече не останаха бебчета и вече са на кърмене. 😄

Мен не ме питат кога ще раждам, но се дават съвети по цял ден какво да правя, за да помогна да се ражда вече. Все едно не знам ама те да си кажат. Бляк. Вече не съм много мила с хората. 😄😄

Дадоха ми в аптеката солена вода на спрей за нос и май пооправих хъркането, макар че МП не мрънка, понеже ако спи, не чува и трактор. 😄 Но пък аз се родих с отпушен нос.

Ако някой е питал за подуването лекар, моля да сподели. Аз опитах вода, вода с лимон и краставица, зелен чай, никаква сол и захар (вчера ядох само бяло месо на пиле без нищо Persevere, а предния ден хапнах само диня).

# 312
Моят мъж е висок почти 2м, а се е родил 3кг. 51см. Колкото съм се родила и аз.
Брат ми е 170см, а се е родил 4250кг./54см.
Така че не виждам общо между това колко голямо се ражда бебето и колко пораства след това.
Важното е бебенцата да са здравички Heart

# 313
  • София
Ето с такива новини е хубаво човек да се събужда!

Парфюмче, честито! Tada Да бъде много здрава малката бебонка и да е много щастлива! Balloon Раждането ти звучи перфектно, дано при всички ни разказът след това е толкова хубав Relaxed

Май само аз нямам проблеми със спането. Като заклана. Ставах веднъж до тоалетна по светло. По принцип в този момент бебока започва да ме тормози и трябва да го изчакам да се спре, за да заспя пак, но днес - не. Заспала съм си. Жалко, че дойде куриер и ме събуди Sob

# 314
ООО, не ми се пропускаше морето, още повече, че и баткото и таткото имаха нужда от море, не само аз.

Daisy1123, вие заради бременността ли пропуснахте морето?

Аз съм била 4200- нормално раждане.....

При нас август е "пълен" месец: сестра ми рожденичка, годишнина от сватбата на майка и татко, от моята сватба, татко почина август.....и сега всички чакат да видят кога ще дойде бебето.

Александрия, няма как да се говори/спори с хора, които са останали в миналото....

Marayah, при мен АГ каза, че е заради жегата. Но като цяло бебето може да притиска нерви и кръвоносно съдове и това също да дава страничен ефект като подуване. Не съм ограничавала солта, но отоците предния път спаднаха сами. Сега обаче ръцете с изтръпването ще е заради големината на бебето. Ако се натоварваш много също.....

Ето ги нашите старчета Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт