Отговори
# 345
Здравейте! Знаете ли приложение, с което се засича интервала между контракциите?

# 346
Честита рожба, Парфюмче!
Здрави и безкрайно щастливи да сте!
Толкова хубаво си го разказала, че направо се замислих и аз за раждане без упойка! Благодаря, че сподели, звучи вълнуващо, вълшебно и прекрасно!
В болницата, в която раждах, не са фенове на епидуралната упойка и мисля, че почти не се прилага рутинно при нормално раждане. Но аз си мисля, че е добре да го имате като опция. За мен зорът беше като контракциите станаха по-интензивни, включиха ми и малко окситоцин за последните 1-2 см разкритие, но спряха банката преди да е изтекла, нямаше нужда просто.
А за напъните-там наистина няма болка, но има чувство за натиск, което мен леко ми панира в началото, но наистина акушерките и лекарите окуражават много и дават ясни инструкции.
Женското тяло е наистина уникално.Heart

# 347
  • Denmark
Аз се връщам от акушерка и официално най-крайната дата е след 19 дни (41+5) ако не си тръгне сам, като на 41+0 г. с. чак ще ме проверят за разкритие и ще пробват да индуцират раждането само с прегледа. Надявам се да не стигаме до там, но каквото-такова. Simple Smile Оплаках й се от всичко общо взето и тя каза, че в 39-та седмица няма как да се чувствам перфектно. Sweat Smile Ааа, и главичката е фиксирана.

Парфюмче, благодаря ти за подробностите! Винаги е полезно да чуеш как е минало при друг. ❤️😊

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 19:58 от Marayah

# 348
Здравейте! Знаете ли приложение, с което се засича интервала между контракциите?

Аз използвам от приложението на майко мила, има също и на феята, също така можеш да напишеш във Гугъл плей таймер за контракции и там ще ти извади мнооого. Можеш също и да си пишеш на едно листче 😉 успех!

# 349
Момичета, дайте мнение, слагам снимка на контракцийки които засичам от известно време, но не мога да реша дали да отида до болницата или не Cold Sweat Прага ми на болка е висок и търпя доста и за това не мога да преценя... Не са безболезнени, но и не болят нетърпимо, но за сметка на това болката в кръста е постоянна, а когато получа контракция ме заболява и отпред ниско долу. Мисля до 19:00 ако не намалеят да звънна на АГ да я питам какво да правя, но нека чуя и вашето мнение.

# 350
Аз от 34та г.с. до 38 г.с. бях всяка седмица на преглед, от 38г.с. съм през ден на тонове, сега съм в 39г.с. + 1 и така, докото родя предполагам Simple Smile но нямам контракции и евентуално ще пренося Simple Smile
Важното на финала да е живо и здраво бебчето, аз не бързам.

Vanessa**, звънни на АГ, подготви се и психически за раждане, че като гледам доста начестяват. Дано всичко мине бързо, леко и успешно. Стискам палци Hands Pray

# 351
Парфюмче, честито бебче! Да е живо, здраво! Да расте щастливо и много да ви радва! На теб - бързо възстановяване!
Ванеса, в такава ситуация - аз бих звъннала на АГ. Стискам палци всичко да е наред и да мине леко и успешно! Hands Pray

# 352
Ванеса, според мен също трябва да звъннеш. Желая ти успех!
Брояч на контракции има във Фея, както и безплатно в Pregnancy+.

# 353
Ванеса, според мен също трябва да звъннеш. Желая ти успех!
Брояч на контракции има във Фея, както и безплатно в Pregnancy+.

На мен в Pregnancy+ ми иска да платя 4,49. Ти някога нещо заплащала ли си в това приложение? Да не е да имаш някой премиум пакет?

# 354
Нищо не разбирам от тези контракции, дори не знам какво представляват 😶
Един път имах  болка като при цикъл ама тя си беше постоянна.
Когато беба реши да прави дискотека,  имам болка много ниско долу, това означава ли  че е в готовност и се е смъкнала?

# 355
Парфюмчее , честито щастие 💕💕💕. Да се слушате много , всеки Божи ден да ви радва !

Аз съм си изтеглила това приложение и него ще си ползвам

Абе аз съм вече 38ма седмица и май още не съм имала Бракстън Хикс 😁.. не знам аз не се спирам .. търча навсякъде ,готвя,чистя ,всеки ми се чуди как не се спирам. Още не мога да повярвам ,че ми остават 2 седмици.. а пък все още никакви индикации за раждане 😁. Чудя се да почвам фурми ли да ям в 39-та хаха

# 356
аз си свалих приложението по - долу , въпреки че не знам какво е това контракция, мн лесно се работи с него, изписва дата, час и продължителност на контракциите

# 357
Ванеса  като гледам не са влязли все още в регулярни, но се подготви, момента е много близо 😊 Отиди да те видят, най вероятно ще ти предложат да останеш дори ако все още разкритието е от сорта на 2-3 см. Остани там...ще се чувстваш по спокойна, защото ще си в добри ръце❤️ Ако все пак решиш да се прибереш у дома, легни и си почивай. Ще са ти нужни много сили 😘 Изпращам ти много положителна енергия и ти пожелавам тази вечер да си гушкаш бебето! Лекичко ти завиждам 😉

# 358
аз си свалих приложението по - долу , въпреки че не знам какво е това контракция, мн лесно се работи с него, изписва дата, час и продължителност на контракциите

И аз това съм изтеглила но нз как да ги засичам все още не съм сигурна как са като почне стягането почват болките долу ниско и в кръста но нз колко са дълги трябва да пробвам засичането ма като не съм сигурна дали е това или не нз изобщо дали ще ги засичам или ще чакам да стане нещо нетърпимо или водите да изтекат или тапата да падне нз нещо да се случи

# 359
Честито на родилите вече мами:hugs:! Много усмивки и топли моменти Heart

Аз вчера бях на тонове, д-ра каза че записа е добър. Бебка се върти с гръбче ту отляво ,ту отдясно, има време до термин така че съм спокойна. От днес на моменти и аз усещам менструални болки, а иначе кръста и таза си ме болят постоянно от не помня вече кой месец😃
Акушерка ми е казвала че момента да тръгна към болницата е когато имам три контракции за 10 мин. и така 2 часа. Но всичко е много индивидуално. Има го и другия момент, на мен ще ми е трето раждане. Първия път раждах ден и половина, а втория 4 часа.
 Vanessa**  най-добре АГ ще каже как да се процедира.

Общи условия

Активация на акаунт