Отговори
# 330
Нещо не получавам известия и се учудих какво е това затишие, а то се оказа, че имам да чета над 5 страници 😬
Всяка сутрин като отворя групата и очаквам да видя коментар с ново бебче.
Честити нови бебчета, вече изгубих връзката на кого съм честитила, затова на всички нови бебчета желая да са здрави, а на мамите - бързо възстановяване.
Аз сега бях на тонове. Акушерката каза, че всичко е ОК, другата сряда пак ще ходя. Имам си контракции, но без болка, само втърдяване, особено нощем е доста кофти, направо не мога да легна като хората.
Подуване имам яко, особено ако е топло. Ходилата ми стават огромни. Вчера имахме гости и доста се натоварих цял ден на крак, вечерта изглеждах ужасно в краката. Мисля вече да приключим с гостите вкъщи, докато не родя, че явно не ми се отразява добре стоенето на крак. Пръстите на ръцете също се подуват и изтръпват нощем. Пръстени не нося от 2 месеца вече, че не ми стават Sad

# 331
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Към родилите майчета, бебчетата бяха ли активни преди да започнат родилните контракции?
Не мога да ти кажа, защото моето първо раждане беше предизвикано No Mouth

# 332
Temma, нашата котка също беше окупирала кошарата, после с бебето спа няколко пъти, но бързи и мина мерака.
ebk_kbe, ако не бях прочела коментара, нямаше даже да се загледам, че е бебешко гнездо. Много му отива на вашето момче Simple Smile

# 333
Лусисита, Парфюмче, честити бебчета! Да са здрави, да се радвате взаимно и нека да са много спокойни дечица! Или поне нощем на ви оставят да спите Joy

Ние вчера се прибрахме вкъщи и шоуто започна Simple Smile като първа нощ съвсем сами си беше доста странно. Днес идва и педиатър до вкъщи и като ми разясни доста неща, се чувствам доста по- спокойна Simple Smile

Ние засега сме отказали помощ от майките, но знам че и 2те са насреща. И с едната и с другата ще ми е трудно да се въртят нон-стоп покрай мен. Вярно че е дългоочаквано бебе, ама лигавенето по нея ми идва в повече Simple Smile

Аз пък през бременността нямах подувания, но сега глезените са ми отекли. Докторът каза, че е нормално и принципно трябват 6месеца на тялото, за да влезе пак в обичайния си ритъм. Въпреки че с кърменето пък идват други промени.

Момичета, дръжте се, малко остава, толкова промени издържахме, тези ли няма Simple Smile Аз примерно бях приела сърбежа и неспането покрай него. Първата и втората нощ се дразнех и изнервях, после ми стана безразлично Grinning

# 334
Момичета на вас казаха ли ви от 36 г. седмица да ходите всяка седмица на тонове аз миналата седмица ходих точно за 10 мин бях готова всичко беше наред, но се чудя дали да ходя тази седмица или направо в понеделник да отида вие какво бихте ми препоръчали попринцип знам че когато пренасяш трябва да ходиш всеки ден но сега ми е доста интересно дали да отида или не пред дилема съм Simple Smile

# 335
Аз ходя от 34 г.с по веднъж седмично. 😊

# 336
Аз ходих за пръв път в 35 седмица. Днес ходих (в 37ма) и следващата сряда отново. Така ми каза АГ. Някои ходят всяка седмица, други веднъж само в 9 месец, трети не ходят изобщо.. Всичко е относително, тъй че каквото ти е казал АГ

# 337
Аз в 36 г.с като бях на преглед, питах АГ дали трябва да ходя и той ми отговори, че не вижда причина и че всичко е наред. Каза, че ако прецени, че трябва да се ходи, ще ми каже.
На предишната бременност бях само веднъж, в 39 г.с.

# 338
Аз в 36 г.с като бях на преглед, питах АГ дали трябва да ходя и той ми отговори, че не вижда причина и че всичко е наред. Каза, че ако прецени, че трябва да се ходи, ще ми каже.
На предишната бременност бях само веднъж, в 39 г.с.

Тогава не го мисли.

# 339
Аз от 34-та ходя всяка седмица (днес влизам в 36та).

# 340
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Не съм ходила. В 38 г.с. съм. Но вече ходя всяка седмица на преглед.

# 341
Значи най добре да отида макар че няма причина но щом така е казал АГ така трябва да е Simple Smile благодаря ви и утре ще отида най добре Simple Smile

# 342
Аз от 34 г.с ходя всяка седмица и  ми  е доста спокойно. АГ каза да си ходя всеки вторник и така и правя , не съм се замисляла дали да ходя или не 🤔
Аз днес след ранното ми ставане, после съм заспала към 11ч😏
Ставам ММ се прибрал да ме види, а аз съм се разплула в хола, а сутринта дойде нова пратка за беба 😂 и навсякъде дрехи. Мисля, че доста се забавлява с мен🙄
Относно активността на бебето, има моменти , в които  се изнервям... така ме рита и така боли,че ми иде да пусна сълза.
Онзи ден бях готова за секцио само и само да излиза 😂

# 343
И при мен си е доста активен , но определено не ме боли болят ме контракциите и долу ниско, така де като ме заболи долу ниско почва да ми се стяга корема и кръста почва да ме боли и гръбнака от 2 дена ми се случва преди това не въм имала никакви болежки а колкото до ритането не ме боли то му е доста тясно и общо взето се опъва много рядко някой шут да получа хаха и когато получа контракции той почва да буйства повече от попринцип явно и той ги усеща нз Simple Smile но и на мен ми е първа бременност такаче ще видим имам чувството че скоро ще се случи макар термина да ми е 18.08 мисля че вече е готов и скоро ще ме изненада

# 344
Честито на родилите мами!
Първите дни с новородено у дома си мислех "Не може ли да я върна в корема си " 😄 беше много странно.
От малко повече над час имам стягания, някои от тях с болка. В 35г.с съм. Утре ще ходя при АГ, но ако не се успокоят май ще трябва да отскоча до спешното.

Общи условия

Активация на акаунт