Отговори
# 315
Въобще не разчитам на свекърва ми и за момента ме плаши нейното присъствие , отколкото отсъствие- нон стоп цигари, важно е питие да има вечер, у тях е зоопарк и ясна е картинката 😁. Доколкото знам и ММ не е гледан от нея+ това и като дойде в нас на гости, един път не е казала, да ми помогне с нещо.

# 316
Аз откакто съм станала ходих 5 пъти да пишкам 🧐 и все има какво... нещо взе да ми се гади...

Снощи имах за около 3 часа доста болезнени контракции на 15 минути, но пак отшумяха 🥴

Свекито и свекъра ще дойдат на изписването и след това в къщи за няколко часа😃

Това чакане започна да ме изнервя, вчера се скарах на едни деца във входа, че вдигат много шум, после се накарах на моите и то за глупости 😶 добре,че каката е голяма и разбира колко ми е трудно в момента и изобщо не ми се връзва.

Мен също ме питат кога ще раждам🤪
Моя отговор е скоро 😊

# 317
  • София
Честито на новите майчета, бързо възстановяване и свикване с бебчетата! Аз съм в 37 + 3, не съм се подувала, освен леко по ръцете и го разбирам по пръстена, който не мога да сваля. Предупредила съм, че на изписването не искам тумби и роднини, ще се видим след това. Майка ми също не искам да идва, ММ ми е достатъчен - той ми помага много. Като за второ дете, мисля че ще се справим. 😀

# 318
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Marayah, снощи питах АГ по вайбър дали е нормално да се подувам. Той ме попита какво ми е кръвното. Аз нямах апарат, но намерих и се оказа нормално - 105/60. Писах му, и той отговори, че всичко е наред.

Много се радвам на бебевалежа в темата.Още малко, и не остана и до месец август.

# 319

Май само аз нямам проблеми със спането. Като заклана. Ставах веднъж до тоалетна по светло. По принцип в този момент бебока започва да ме тормози и трябва да го изчакам да се спре, за да заспя пак, но днес - не. Заспала съм си. Жалко, че дойде куриер и ме събуди Sob

Определено и аз нямам проблем със съня 🤍 Минимум по 10ч сън имам, но днес съм на тонове и трябваше да стана рано 😐

Живеем със свекърите в един двор, но в различни къщи и по никакъв начин не се надявам на помощ от свекърва ми, 2 деца е родила, но свекърва й ги е отгледала.

Относно хъркането и запушеният нос, доктора ми изписа спрей с морска вода, който ставал и за бебчета. Еми ефект никакъв. По 3-4 впръсквания на ноздра и все още запушен нос😒

# 320
Честита рожба, Парфюмче!
Здрави и безкрайно щастливи да сте!
Толкова хубаво си го разказала, че направо се замислих и аз за раждане без упойка! Благодаря, че сподели, звучи вълнуващо, вълшебно и прекрасно!

# 321
  • Пловдив
Честито на всички мами, които родиха, много ми е хубаво като ви прочета, че всичко е минало добре и гушкате здрави бебенца Kissing Heart
Като ви чета какви свекърви има и чак не мога да повярвам - нетактични, не желаещи да помагат, а само съвети да дават....Безкрайно съм благодарна на моята, че никога за 14г не е повишила тон, винаги тактична, усмихната, мъдра, без да се натрапва, отнася се към мен като нейно дете. Първото ни дете е момиче и казах на мъжа ми е, че ще е кръстено на нея - искам освен името да носи и характера й.
Аз нямам подувания и болежки пупу, но знам, че накрая всичко може да отключи.
Мори ме само не спането. Заспивам към 1ч /и то с хомеопатично хапче/ и към 3 се събуждам до 6.... после пак малко дремвам до 8ч Pensive

# 322
Честито на всички мамита и бебчета, да растат много здрави, послушни и щастливи Wink

Както ви бях споделила, моето куче си мисли , че всичко е за него, така че ви пускам снимки с последната придобивка, за да ви разсея от болежките Wink ако не го ползваме за бебето, то поне Куджо ще има още 1 легло Wink

# 323
Честито на всички мамита и бебчета, да растат много здрави, послушни и щастливи Wink

Както ви бях споделила, моето куче си мисли , че всичко е за него, така че ви пускам снимки с последната придобивка, за да ви разсея от болежките Wink ако не го ползваме за бебето, то поне Куджо ще има още 1 легло Wink

Хахаххахахапа много разведряващи снимки 😂 голям  е сладурко, после може би ще ревнува малко🤔
Да, не е задължително всички свекита да са лоши. При послесната ми среща с моята преди седмица 1 път не пита нищо за беба. Преди време си направи устата да чистела из нас и от този момент е  на почивка 😁

# 324
Благодаря ви, момичета!
И аз не мога да се оплача от моята свекърва. След раждането ще дойде за седмица-две. Много добре се разбираме, надявам се да продължим така.
Тези дни ме е ударил мързел и нищо не ми се прави. С това ядене ми е голяма мъка, изобщо не мога да измисля какво да сготвя  и това се повтаря всеки ден Sad

# 325
Сглобихме легрото и котака е нон стоп вътре. Малко се притеснявам, че за него няма забранено място.

От вчера ме боли гърлото само от едната страна. Такова нещо не ми се беше случвало.

# 326
Към родилите майчета, бебчетата бяха ли активни преди да започнат родилните контракции?
Моят от сутринта не се е спрял, чак контракции усетих от мятането му. Легнах си уж да го укротя, но той продължава, а усещам втърдяване от едната страна на корема.
Като съм легнала не усещам болка обаче.

# 327
  • София
Доколкото си спомням, точно преди раждането се укротяват, явно се подготвят и те за голямото събитие.
Моето снощи не ме остави да спя - тъкмо легнах и като започна да ме опъва и подскача, до сред нощ...

# 328
Честито бебче,Парфюмче Simple Smile Здравичка и спокойна да расте!
Аз пробвах спрея на Friendly за количката-напръсках,изчаках 5 мин и минах със суха кърпа.Ако не друго поне се е освежила,че беше последна в магазина.
Аз съм с изтръпнали пръсти на дясната ръка повече от месец,лявата е переодично изтръпнала и силно се надявам с раждането всичко да отшуми.Кръвно си вдигам от 3-ти месец и пия хапчета,но въпреки това го поддържам 140/90,че на моменти и 150-160 достига.Също с отичане на краката,подути устни и нос Stuck Out Tongue Winking Eye
37г.с.+5

# 329
Аз бях много стресната , че не усещах детето след изтичането на водите. За това за момент се зачудих правилно ли постъпваме, като отивам да раждам в друг град,. Не в нашия. Но после на тоновете го усетих, че мърда и се успокоих, с и нали му чувах сърцето

Общи условия

Активация на акаунт