Отговори
# 645
Лайка, нашата количка е на Cam. Нямам търпение да влезе в употреба вече😍

# 646
Ние само количката взехме Пег Перего.
И то защото това беше първата покупка за малкия и много отдавна исках точно такава да купим.
После започнах да поръчвам едно по едно нещата на Cam и си стана всичко комплект.

И да ви препоръчам едно разтоварващо сериалче, докато чакате появата на бебоците
https://filmisub.com/filmi/komedii/46392-mamochki-season-1-mamch … sezon-1-2015.html
Само внимавайте, че се отварят и разни спам страници, но май във всички сайтове с онлайн филми е така.

Онзи ден го открих и вече съм го преполовила Grinning

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 10:10 от Лайка

# 647
Голям зор видяхме вчера, докато сложим обратно калъфа на гнездото от kikaboo Cold Sweat
Ще ми се да не бях го сваляла изобщо, но как да го използваме неизпран. Иначе ципове си има и всичко, но пълнежа е толкова обемен, че едвааа го натъпкахме с ММ, а на мен малко ми трябваше да се изнервя Rage
В четвъртък ще има онлайн лекция за подготовка за новороденото вкъщи, ако има мераклийки ще споделя линк Blush

# 648
Честито бебче и от мен! Вече се бъркам на кого съм честитила и на кого не, затова ако съм пропуснала някое майче, да ме извини 😊 Здраве, здраве и пак здраве желая!

При мен все повече не се спи. Направо вече не ве издържа, какво е това чудо.. Тая нощ ме побъркаха тея стягания на корема, става на камък и не мога да си намеря място. Въртях се, въртях се... Е в 6 без 10 станах вече..
Продължавам с Магнерота и всичко и тази седмица (38ма влязох вчера)
Тази нощ и аз не спах. Аз също съм в началото на 38 г.с.
При мен проблемът е дишането-в началото много ми се запушваше носа и сега отново започна. Но и без да е запушен, дишането вечер е трудна работа. Бях писала и преди.... от седмица някъде мн ми се надуват ръцете, дясната повече, направо болезнено надути са

Моите пръсти също сутрин са много надути и да, точно на дясната ръка. Аз понякога спя и на тях де, слагам си ги под главата, да не говорим, когато изляза навън в жегата. Краката сутрин са ОК, до момента, в който стана от леглото. А седя ли дълго време седнала или права, стават дебелаци. Сутрин им се възхищавам направо, едни тънички такива, нищо им няма, но после...
Меря си кръвното всеки ден и е около 110 на 70, рядко скача на 116-117 на 70 и няколко

# 649
Аз като ставах, бях като надута с помпа.. Очи, ръце, крака. Ужас някакъв. И носът ми беше все запушен

# 650
Честито бебче и от мен! Вече се бъркам на кого съм честитила и на кого не, затова ако съм пропуснала някое майче, да ме извини 😊 Здраве, здраве и пак здраве желая!

При мен все повече не се спи. Направо вече не ве издържа, какво е това чудо.. Тая нощ ме побъркаха тея стягания на корема, става на камък и не мога да си намеря място. Въртях се, въртях се... Е в 6 без 10 станах вече..
Продължавам с Магнерота и всичко и тази седмица (38ма влязох вчера)
Тази нощ и аз не спах. Аз също съм в началото на 38 г.с.
При мен проблемът е дишането-в началото много ми се запушваше носа и сега отново започна. Но и без да е запушен, дишането вечер е трудна работа. Бях писала и преди.... от седмица някъде мн ми се надуват ръцете, дясната повече, направо болезнено надути са

Моите пръсти също сутрин са много надути и да, точно на дясната ръка. Аз понякога спя и на тях де, слагам си ги под главата, да не говорим, когато изляза навън в жегата. Краката сутрин са ОК, до момента, в който стана от леглото. А седя ли дълго време седнала или права, стават дебелаци. Сутрин им се възхищавам направо, едни тънички такива, нищо им няма, но после...
Меря си кръвното всеки ден и е около 110 на 70, рядко скача на 116-117 на 70 и няколко
Абсолютно същото... е моите плавници и сутрин са  зле ама като изляза става ужас.
Вчера реших да се разходя с мм, едва се прибрах -болеше ме всичко , а таза и яйчниците направо ми разказаха играта.
Хем ми се излиза и разхожда, хем ме е шубе, тъй като когато прекаля с разходката, вътрешната горна част на краката почва да ме дърпа, дърпа ииии накрая се схване някой крак и няма прибиране.

# 651
И мен напоследък ме е страх да се разхождам макар че още съм много подвижна клякам ставам 38 седмица учудвам се на себе си но и мен като ме стегне отдолу и почват едни бодежи изтръпване на краката но ми се случва предимно вечер към 20-21 ч нз напоследък спя повече направо не мога да стана сутрин до преди бяколкк дни лягах в 12 ставах в 6 сега до 11 едвам изкарвам и сутрин 11 още ми се спи к не мога да отлепя нз каква е причината но вече доста мк тежи явно и заради това

# 652
И на мен ми се излиза постоянно, но всеки път като го направя, казвам че е за последно. Не мърдам от вкъщи като затворник съм, мъжа ми е по цял ден на работа, направо полудявам. Ходим на пазар от време на време и после бързам да се приберем, че не мога да вляза в чехлите си, грозна картинка, а пръстите на ръцете ми стават ужасно дебели, на бели петна и се схващат. Иначе във вкъщи си шетам, така или иначе няма какво да се прави, но навън топлото ми разказва играта, враг номер 1 ми е това лято 😁

# 653
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Моят АГ последният път ми каза да се разходжам колкото се може повече, да качвам стълби, да правя секс и т.н. Flushed Аз гледам да изпълнявам, но е малко времето, в което не напича силното слънце и не е твърде жега...

# 654
Моят АГ последният път ми каза да се разходжам колкото се може повече, да качвам стълби, да правя секс и т.н. Flushed Аз гледам да изпълнявам, но е малко времето, в което не напича силното слънце и не е твърде жега...

И аз имам същите препоръки от моя АГ 😁 Денем обаче съм само под климатика, че навън не мога да дишам. Затова вечер излизаме с МП и минанаме по 6 - 7 км. Краката и ръцете ми стават огромни и на петна, краката ме болят адски много.
Какво да се прави, такъв е сезонът. Вярвам, че има хора, които сега се подуват и без да са бременни.

# 655
100% на всички им е жега. Мене като ме питат не ми ли е топло, викам ми на вас да не ви е студено Joy Аз се подувам с вечерната разходка, иначе денем съм добре.

# 656
Препоръките за секс , разходки и стълби са за  предизвикване на раждане.
Аз нямам против да се разхождам, просто едва се прибирам.
Моята АГ ми препоръча да се пазя до 38 г.с. защото дробовете да се развият напълно.
Обмислям да се пазя още малко и после ако чайове с маточина и стълби.
За секса... абсолютно немислимо, ужасяваща съм🙄

# 657
Това е линк към онлайн лекцията във фейсбук. За четвъртък е.
https://m.facebook.com/events/918193168659393
Имат и други онлайн лекции, които са приятни и могат да се задават въпроси 😊

# 658
И аз не мога да спя и да излизам, ама защото моята Северина е от по-ревливите бебета. В болницата бях на ръба на нервна криза от недоспиване, болки от операцията и неадекватно отношение от страна на някои от акушерките 😐 Сега вкъщи сме много по-добре, но мисля, че ми остана травма от болницата. На всичкото отгоре ни се наложи да останем близо седмица там, защото бебка беше с инфекция. Мисля, че на повечето места е така, но за мен не е много окей след секцио да оставят малкото чудо денонощно на грижите на майката още на следващия ден след операцията, когато все още трудно ставаш от леглото, за да отидеш до тоалетна... Какво остава да сменяш памперси, наведена над леглото, защото няма къде... А да не говорим за този абсурд 2 дни да стоиш гладна заради коремната операцията и след това да започнат да ти носят манджи с боб, грах и други подуващи неща. И на всичкото отгоре като ти донесат яденето, а ти си заета с бебчето и не можеш да се нахраниш веднага, санитарката с цялата си наглост да ти държи сметка защо не си седнала веднага да ядеш "Когато донесем храната - сядате веднага да ядете, всички останали задължения са ти след това, защото иначе ни се карат като не отнасяме чиниите..." 😡 И ми взимаха чиниите с гадното им ядене. На всичкото отгоре единия ден едва бях приспала бебка след 4 часа проблеми с коремчето й и в стаята дойде една акушерка да ми бие инжекция, и Северина докато спеше се беше хванала с едната ръчичка за решетката на креватчето и оная я хвана супер грубо, за да я премести без изобщо да ме пита, при което детето естествено се разплака отново... Не съм ли била виждала, че се е хванала. На всичкото отгоре непрекъснато някой влизаше с крак в стаята и стряскаше беба докато спи. Просто беше някакъв кошмар 😢

# 659
Добре че сте се прибрали, Алетея.
Ти с избор на екип ли беше?
Имаше ли възможност някой да ти носи храна, а не да ядеш боб?

Общи условия

Активация на акаунт