Отговори
# 630
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Роди се дъщеря ми Наталия. С планово секцио днес. 3,560кг/ 52 см.  6 дни преди термин . Мина леко и бързо. Пожелавам ви и на вас такова раждане.
Боже, аз отново съм влюбена. Simple Smile
Честито бебче! Много да ви радва и да има щастливо детство!

# 631
Честито на мама zezeto! Жива и здрава да е дъщеричката ти Наталия Hug

# 632
Zeze честито и на теб!!! Нека малкото съкровище бъде много здрава и много послушна 💕💕💕.
На всички мами пожелавам спокойни бебета, да нямат колики и да не плачкат много 😁🥰🥰🥰.
Относно сайта pat pat,не съм поръчвала ,но са ми казвали ,че не им е хубава материята на дрешките и са китайски. То по-добре си поръчай от Алиекспрес.. ще почакаш,но ги има същите модели на по-ниски цени 😁.

Днес ходих при акушерката .. жената ми предложи до другата сряда(39+5 дена) ако не съм родила да ми прави една интервенция с бъркане с 2 пръста и разделяне на мембраната от шийката на матката 😁 с цел освобождаване на някакъв хормон ,който предизвиквал раждане,ако ли не 41-ва седмица в болницата на система окситоцин. Ох искрено се надявам да си родя нормално без да ми предизвикват нищо😞😢. Някак си обаче имам чувството,че на това дете не му се излиза .. нито контракция,нито нищо .. активна съм си .. нямам подувания и оплаквания като изключим киселините ..

# 633
  • София
zezeto, честито! Бъдете много здрави и щастливи! Tada На теб пожелавам да се възстановиш бързо и безпроблемно! Balloon

От patpat и аз си поръчах дрехи за мен - 4 блузи. Две от тях изобщо не ги носих, защото не ми стояха никак добре. На пръв поглед изглеждаха добре, но материите не са качествени (платовете стават на топчета, пускат боя при пране), а едната блуза е зашита доста нескопосано, някак си криво. Като размери май също не са много ок. Тези, които не носих са твърде големи за размерът, който съм поръчала, в сравнение с другите, които обличах, са направо гигантски. Не бих си взела повече Relaxed Все пак си ги поносих тези двете и ми свършиха работа за няколко месеца. Не минаха през митницата.

# 634
Роди се дъщеря ми Наталия. С планово секцио днес. 3,560кг/ 52 см.  6 дни преди термин . Мина леко и бързо. Пожелавам ви и на вас такова раждане.
Боже, аз отново съм влюбена. Simple Smile

Честита радост! Да ви е жива и здрава! На вас бързо възстановяване ❤

Мога ли да ви попитам този болничен 45 дни преди термин платиха ли ви част от него при мен е от 04.07 до 17.08 последно взех пари на 16.07 за предишния болничен който беше 18 дни и вече нз ако не ми преведат пари какво ме чака все пак теемина наближава родителите ми ще помагат но и МП ще вземе първа заплата на 15.08 много ми е притеснено някой запознат ли е дали ще го преведат на куп или ще го разделят за 2 та месеца благодаря ако някой може да ми даде инфо

45дневния излиза ли в системата, че е подаден? На мен ми изписа, че утре ще имам превод за частта за юли.
Говорих с ТРЗ в работата казаха че болничния за юли още не са го пуснали защото срока им е 10.08 и да съм очаквала превод след 15.08

# 635
  • Denmark
Честито бебче и от мен!!! Heart

Zeze честито и на теб!!! Нека малкото съкровище бъде много здрава и много послушна 💕💕💕.
На всички мами пожелавам спокойни бебета, да нямат колики и да не плачкат много 😁🥰🥰🥰.
Относно сайта pat pat,не съм поръчвала ,но са ми казвали ,че не им е хубава материята на дрешките и са китайски. То по-добре си поръчай от Алиекспрес.. ще почакаш,но ги има същите модели на по-ниски цени 😁.

Днес ходих при акушерката .. жената ми предложи до другата сряда(39+5 дена) ако не съм родила да ми прави една интервенция с бъркане с 2 пръста и разделяне на мембраната от шийката на матката 😁 с цел освобождаване на някакъв хормон ,който предизвиквал раждане,ако ли не 41-ва седмица в болницата на система окситоцин. Ох искрено се надявам да си родя нормално без да ми предизвикват нищо😞😢. Някак си обаче имам чувството,че на това дете не му се излиза .. нито контракция,нито нищо .. активна съм си .. нямам подувания и оплаквания като изключим киселините ..
На мен пък чак в 41ва ще ми я правят тази интервенция Flushed а 41+5 дни - хапче за предизвикване. За справка - въпросната интервенция си е като прегледа за разкритие, което в България им правят къде къде по-рано Sweat Smile
Пожелавам ти да не стигаш дотогава и бебчо да се раздвижи тези дни Hug нали виждаш родилите мами вече казаха, че не е задължително да имаш предварителни симптоми, за да започне.
На моя позната тук й изтекоха водите в 9 сутринта и роди в 9 вечерта без упойка 4,200 кг първо бебе с 3 шева, а тя е кльощава по принцип. 😄 Това за успокоение на чакащите го казвам. Sweat Smile

# 636
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Стана ми интересно каква ли ще е тази интервенция, не ми я предложиха предишния път Grinning Sunglasses
И аз вече нямам търпение, утре влизам в 39 г.с.

# 637
Честита да е Наталия на мама zezeto, да сте здрави, щастливи и много да се радвате взаимно!
💗💗💗💗💗

# 638
Марая на мен ми предложиха тази интервенция и ако не подействала и в 41-ва още не съм родила - предизвикване с окситоцин 😁. И абе не е баш като за разкритие .. абе същото ама ти отлепя там мембраната от шийката , а за разкритие само вкарва пръсти да види колко см. е .. ох не искам нищо да ми разделя,отлепя или там каквото е 😁.
Благодаря ти за пожеланието , дай Боже на всеки лесно и НЕпредизвикано раждане ☺.

# 639
Паола с теб заедно вървим. На теб мина ли скана? И аз днес бях при акушерката и на мен ми ги предложи тия неща. Аз бях в шок някакси варианта да пренося с трето не съм го допускала. Моето бебе е страшно ниско тя се чуди как не съм родила още. Каза че корема ми бил много компактен и бебето е около 3 кила и нещо.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 23:44 от Melany444

# 640
Паола с теб заедно вървим. На теб мина ли тихскана? И аз днес бях при акушерката и на мен ми ги предложи тия неща. Аз бях в шок някакси варианта да пренося с трето не съм го допускала. Моето бебе е страшно ниско тя се чуди как не съм родила още. Каза че корема ми бил много компактен и бебето е около 3 кила и нещо.
В 37ма седмица ми мери корема малък (изоставащ с 2 седмици) и ме прати на скан ,всичко беше супер и тегло и плацента и кръвоток.. от тогава не съм ходила. И моя бебок си е заклещил горкия главичката в таза и е застанал на старта ама .. не иска да излиза 😁.
Между другото някъде бях чела ,че антигрипната ваксина ,която ни я бият в началото помага да не родим недоносени бебета , надявам се това не означава да раждаме преносени пък 😁.
Пожелавам ти да родиш най - скоро непредизвикано,а съвсем нормално,лесно и бързо. 🥰 Ти с трето трябва доста бързо да се случат при теб нещата ❤.

# 641
loewin и zezeto честити бебчета! Да са  живи, здрави и щастливи, да имат много късмет и да ви радват! И вие да сте живи и здрави, и бързо възстановяване!

Тъкмо днес се замислих, че няма нови бебоци. А и нещо известията ми се появяват, когато си искат... Даже на моят мъж всеки ден му съобщавам за новите бебета и той понякога самият ме пита "има ли бебета" и аз днес отговорих "днес няма" 😁
Grinning и ние така.

Относно магнезия - аз съм спряла Магнерота (3*1) + Прегнакеър плюс - от 22.07 изведнъж. Мисля, че докторът каза, че трябвало 14 дни преди термин да се спрат за нормално раждане. Предната бременност преносих с 5 дни. А тази, ако гледаме календара, пак закъснявам, но пък според ФМ терминът ми е 08.08 - от самото начало е една седмица назад, тъй че да видим какво ще стане.
Засега и аз нямам никакви симптоми за раждане - без разкритие, почти без контракции (или аз не ги усещам), само с изгладена шийка (но защото вече съм раждала). Само имам някакви болки/напрежение във влагалището. Но когато - тогава. Важното е всичко да бъде наред!

zzzlati, и аз не исках да ги пия тези хапчета, но се консултирах с двама ендокринолози и гинекологът ми също каза, че TSH трябва да се регулира. Също една позната ги била пила по време на бременността (слава Богу всичко е наред с бебчето й сега). Та и аз реших да ги пия и се надявам да няма проблем.
"zzzlati:
Надявам се на чудо и след раждането всичко да си дойде на място." - Стискам палци всичко да е наред!
Дано всички бебчета да са живи и здрави! И майките също!

Daisy, благодаря за разяснението за болничните!

# 642
Честито бебче и от мен! Вече се бъркам на кого съм честитила и на кого не, затова ако съм пропуснала някое майче, да ме извини 😊 Здраве, здраве и пак здраве желая!

При мен все повече не се спи. Направо вече не ве издържа, какво е това чудо.. Тая нощ ме побъркаха тея стягания на корема, става на камък и не мога да си намеря място. Въртях се, въртях се... Е в 6 без 10 станах вече..
Продължавам с Магнерота и всичко и тази седмица (38ма влязох вчера)

# 643
Честито бебче и от мен! Вече се бъркам на кого съм честитила и на кого не, затова ако съм пропуснала някое майче, да ме извини 😊 Здраве, здраве и пак здраве желая!

При мен все повече не се спи. Направо вече не ве издържа, какво е това чудо.. Тая нощ ме побъркаха тея стягания на корема, става на камък и не мога да си намеря място. Въртях се, въртях се... Е в 6 без 10 станах вече..
Продължавам с Магнерота и всичко и тази седмица (38ма влязох вчера)
Тази нощ и аз не спах. Аз също съм в началото на 38 г.с.
При мен проблемът е дишането-в началото много ми се запушваше носа и сега отново започна. Но и без да е запушен, дишането вечер е трудна работа. Бях писала и преди.... от седмица някъде мн ми се надуват ръцете, дясната повече, направо болезнено надути са

# 644
Сега поръчах ето тази кошарка на  CAM от амазонския склад за 20евро
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07K6HD52J/ref=ppx_yo_mob_b_track_ … ie=UTF8&psc=1
Малкия имаше останали пари от един подарък и да ги оползотворя.
Всички такива неща му взехме на Cam за без пари от амазон.

Общи условия

Активация на акаунт