Отговори
# 615
Майчета.. на мен днес ми е термина, от 2 часа имам разстройство и болки направо едвам се траят , но отшумяват. Тази диария може ли да е предвестник чее ще започне раждане ..

За разстройството - аз имам от петък. Днес се обадих на следящия и ми каза да пия едни прахчета и че много бременни се оплакват. Но придружено с болки вече не знам, звънни питай. По принцип може да е предвестник.

# 616
Маджарова, лесното е дотук според мен😃 Хич не вярвам в пълното спокойствие след раждането.
Това с болничните ми е тъмна Индия. Хич не мога да ги следя кога, как, колко.

# 617
  • Пазарджик
Едно и също е, но неизразходваното количество от банката трябва да се изхвърли. Разтворът трябва да се използва непосредствено след отваряне на опаковката. Така че за малки количества се препоръчват ампулите.

Честито на всички родили своите бебенца. Много ви се радвам.

# 618
Имам едно питане- физиологичния разтвор на ампули и банка  с едно и също съдържание ли е?
Знам, че доста се използва и се чудя дали да не взема банка и да си издърпвам🤔
Аз взех на дозички. По- удобно ми се струва и знаеш, че е стерилно всеки път.
Ей такива

# 619
Роди се дъщеря ми Наталия. С планово секцио днес. 3,560кг/ 52 см.  6 дни преди термин . Мина леко и бързо. Пожелавам ви и на вас такова раждане.
Боже, аз отново съм влюбена. Simple Smile

# 620
Добре дошли на всички бебенца до тук! А на гордите майки - леко възтановяване и само хубави мигове с тях...

По темата с болничния - аз излязох на 7.07 до термин 21.08. За изминалия юли получих заплата за 4-ри работни дни и превод от НОИ на 30.07.

# 621
Роди се дъщеря ми Наталия. С планово секцио днес. 3,560кг/ 52 см.  6 дни преди термин . Мина леко и бързо. Пожелавам ви и на вас такова раждане.

Честита радост! Да ви е жива и здрава! На вас бързо възстановяване ❤

Мога ли да ви попитам този болничен 45 дни преди термин платиха ли ви част от него при мен е от 04.07 до 17.08 последно взех пари на 16.07 за предишния болничен който беше 18 дни и вече нз ако не ми преведат пари какво ме чака все пак теемина наближава родителите ми ще помагат но и МП ще вземе първа заплата на 15.08 много ми е притеснено някой запознат ли е дали ще го преведат на куп или ще го разделят за 2 та месеца благодаря ако някой може да ми даде инфо

45дневния излиза ли в системата, че е подаден? На мен ми изписа, че утре ще имам превод за частта за юли.

# 622
Честито на всички мами с прекрасни бебоци! Най-важното е да бъдете здрави от тук на сетне! 🙏❤👶💙
Аз съм с термин за 11.09, но понеже ще съм секцио ще бъде в края на Август. 😍
Момичета имам въпрос във връзка с физиологичтият разтвор под формата на ампулки. Когато се отвори едната, след това трябва да се изхвърли или може да се използва повторно на следващият ден? Извинявам се за невежеството ми, но грам не съм запозната 🤭

# 623
Честити да са новите бебенца,бързо възстановяване на мамите,желая ви много здраве и щастливи моменти заедно! 🍼🎉🍀
За разтвора на ампулки,знам че 24 часа след отваряне,вече не може да се ползва,не знам на сто процентеа дали е така,но такива спомени имам.

# 624
  • София
Честито на всички мамчета и сладките им бебоци! Heart

Случайно някоя от вас да е поръчвала от patpat.com ? Имате ли представа дали стоките минават през митница и дали са хубави нещата?

# 625
Лайка, явно с теб се "конкурираме" за кг на бебетата Simple Smile Ако не родя до утре, на ЖК ще кажат колко е станала госпожицата.  А като родя ще кажа още по-точно  Simple Smile

Пари се превеждат само вторник и четвъртък, до 10 дни след крайната дата на болничния за съответни месец( ако са документите са подадени в срок).  Аз също имам известие, че утре ще ми преведат парите за юли месец.

Е, не....козметичката ми е пострадала Sad няма да мога да мина през нея за пълната програма.....

# 626
Harista, аз чак не мога да повярвам, че преносвам и че бебето ми е толкова голямо. Изобщо не сме очаквали да се случи така.
И като ми каза докторът, че ще е секцио и се спекох яко.
Днес не успях да мина през ЖК.
Една идва и искала да влезе само да си вземе изскедванията, другата пък само искала да ги даде.
А аз една седя и пуфтя с тоя корем.
Викам им "ами да направим две опашки тогава, ако не ви е срам да минете преди бременните.
И се изнервих и си тръгнах.
Утре следобяд ще ида до кабинета и дано да е по-ненатоварено.

# 627
Лайка, с термин съм 14ти, но още на 1ви юли ми казаха, че е 3500.... Надявам се да не е качило много, главата да е нормална и да запази позиция, за да родя нормално.
Не е трябвало да си тръгваш.....трябваше да се развихриш малко повече, пък можеше и контракции да почнат Simple Smile Дано утре не те ядосват!

# 628
  • София
Честита малка принцеса Purple Heart Пожелавам ти да е здрава, щастлива и с много късмет в живота.

Madjarova, повярвай ми няма как да не разбереш, че всичко започва. От самото начало на бременността знаех, че ще съм секцио и никога не се поинтересувах що е то контракция или дишане по време на контракции.И като започнаха просто нямаше как да ги объркам. Бях убедена, че всичко започва. Stuck Out Tongue

# 629
Честито на всички мамчета и сладките им бебоци! Heart

Случайно някоя от вас да е поръчвала от patpat.com ? Имате ли представа дали стоките минават през митница и дали са хубави нещата?
Поръчах и повече няма да повторя Sad
Митница няма, при мен дойдоха в офис на Спийди. Яко се бях заблудила, а те се оказаха китайски. Като модели са супер сладурски, но като размер....изооообщо не отговарят. Поръчах неща от 3-6 м, които отговарят за над годинка Sad
Като качество средна работа. Тук там конец ще стърчи или леко крив тигел.
Според мен не си заслужава изобщо... Разочаровах се

Общи условия

Активация на акаунт