Отговори
# 675
Днес още няма новини за бебоци 👶🙄

# 676
Момичета, попаднах на едно полезно клипче за раждането. Вече търся и се интересувам от такива техники, медитации, подходяща музика, всичко, което би улеснило раждането. За едно съм убедена-важно е с каква нагласа ще отидеш да раждаш. Аз имам седмица до термин и все още не съм се ошашкала или изнервила.
А като дойде момента...си казвам-какво имам да изтърпя толкова-слагането на един абокат(болна тема ми е, имам лека фобия), болката от контракциите, някой друг напън и готово☺

https://youtu.be/dVkgf8YDRcc

# 677
Уау, в частна билница!?!? Не е истина.... Как не ги е срам... Frowning1

А за тези слингове и раници - може ли някой да сподели линк към такива, които сте закупили или ползвали. Аз не съм имала с първото дете , но звучи наистина удобно....И от каква възраст могат да започнат да се ползват?

Ето това си чакам аз. Много стилно изглежда и доста удобно. Слинг и раница 2 в 1. Не се вижда,но където му е гръбчето е по-твърдо, не е само плат. После няма смисъл да си купуваш раница отделно.

# 678
Аз да споделя за днешния преглед - 37 + 4 г.с., бебето е около 3300 гр. Всичко е нормално, не е взело още стартова позиция...
Като видях поста на Дари по-рано днес, очаквах да чуя подобно. Моят термин също е на 21.08 и днес съм в 37+4, но бебчето е цели 3,700 гр. Flushed.. Имал дълги крака и не бил застанал много добре за лесно излизане. Така или иначе при мен ще е с планово секцио другата седмица, заради гадните рецидивиращи херпеси. Neutral Face
Дадоха ми насоки и рецепта за свещички, които действат вместо клизма.
Вече страшно се вълнувам, но някак си не ми личи...за сега.

# 679
Аз да споделя за днешния преглед - 37 + 4 г.с., бебето е около 3300 гр. Всичко е нормално, не е взело още стартова позиция...
Като видях поста на Дари по-рано днес, очаквах да чуя подобно. Моят термин също е на 21.08 и днес съм в 37+4, но бебчето е цели 3,700 гр. Flushed.. Имал дълги крака и не бил застанал много добре за лесно излизане. Така или иначе при мен ще е с планово секцио другата седмица, заради гадните рецидивиращи херпеси. Neutral Face
Дадоха ми насоки и рецепта за свещички, които действат вместо клизма.
Вече страшно се вълнувам, но някак си не ми личи...за сега.
Аз също мисля, че съм в 37 г.с , но явно бебето отговаря на 38+6.
Днес ми се взе секрет , излизал за седмица🤔.
Аз също се вълнувам, но мисля че се панирам също така.
Вечер т.е след 18ч. започвам да зишам тежко като кон, не знам дали бебето  притиска нещо или просто от притеснение.

# 680
Здравейте,
Връщам се от преглед и тонове. Тоновете ми били като по учебник, а беба е 3400 гр. Относно това в коя седмица съм, в документа, който ми  издадоха пише, че отговаря на 38 г.с+6. Взеха ми и микроиология и другия вторник трябва да обсъдим. Както бях споменавала и преди, вижда ми се късничко.
АГ каза , че се надява другата седмица да родя, тъй като  ако стане много голяма  ще е зор за моите размери( малка съм).
Каза,че имам големичко бебе и доста води и нямала идея къде съм ги сложила, тъй като корема ми бил много малък.
Терминът ми е 24.08 и по моите сметки май беба върви 1 седмица напред 🤔
Моя термин е 26.08 и днес влязох в 37 г.с, така че бебче е със седмица и 4 дни напред. И моя така върви горе долу. Да са живи и здрави.

# 681
Здравейте,
Връщам се от преглед и тонове. Тоновете ми били като по учебник, а беба е 3400 гр. Относно това в коя седмица съм, в документа, който ми  издадоха пише, че отговаря на 38 г.с+6. Взеха ми и микроиология и другия вторник трябва да обсъдим. Както бях споменавала и преди, вижда ми се късничко.
АГ каза , че се надява другата седмица да родя, тъй като  ако стане много голяма  ще е зор за моите размери( малка съм).
Каза,че имам големичко бебе и доста води и нямала идея къде съм ги сложила, тъй като корема ми бил много малък.
Терминът ми е 24.08 и по моите сметки май беба върви 1 седмица напред 🤔
Моя термин е 26.08 и днес влязох в 37 г.с, така че бебче е със седмица и 4 дни напред. И моя така върви горе долу. Да са живи и здрави.
А реално дали се очаква найстина да се появят преди термин.
Моята АГ е сигурна ,че нямало да дочакам термин 😁

# 682
  • Denmark
Аз купих този и много се надявам да се чувства добре бебето в него, защото ми изглежда много удобно за пазар и разходка. 🤞

# 683
Rolling Eyes  За последните 2 - 3 седмици, колкото по-голяма ставам, толкова хората са по-изненадани, че съм бременна.....Вярно, че съм висока 180, ама нямам рога на главата, нито опашка, не съм някаква Баба Яга в лицето, че коремът ми да не се забелязва.....Една съседка ме пита защо все толкова рано съм се прибирала от работа. Един татко от градината също беше изненадан да разбере, че не ходя на работа, още по-изненадан, че съм в 9ти месец. Днес пък едни други съседи питали ММ дали и в кой месец съм, защото ги досрамяло да питат мен.
Също днес, в банката бях 8ма на опашката и след като чаках  около 30 мин, за да обслужат 3ма, без да давам зор на никой или да демонстрирам корема, банкерката каза, че първо ще обслужи мен и всички възмутени и изненадани, защо пък мен?!( всички бяха прави, здрави мъже)  Явно колкото по-голяма съм, толкова по-невидима съм Simple Smile

# 684
Днес бях на ЖК и аз, в 36 седмица е 2800. Върви си за термин, но по всяка вероятност ще е планово секцио, но другата седмица ще знам със сигурност.
Аз имам слинг от една приятелка, води се универсален.
Алетея, ужасно е това, което си преживяла! Това потвърждава, че и в частна болница нямаш гаранция. Важното е, че с бебето сте добре и сте си вкъщи!

# 685
Хариста, мен ми честитяха бременността, след като бях родила вече. Почнаха да ме питат в кой месец съм, кога ще раждам и други такива. Това първата седмица, след като бях родила

# 686
  • Denmark
Момичета, попаднах на едно полезно клипче за раждането. Вече търся и се интересувам от такива техники, медитации, подходяща музика, всичко, което би улеснило раждането. За едно съм убедена-важно е с каква нагласа ще отидеш да раждаш. Аз имам седмица до термин и все още не съм се ошашкала или изнервила.
А като дойде момента...си казвам-какво имам да изтърпя толкова-слагането на един абокат(болна тема ми е, имам лека фобия), болката от контракциите, някой друг напън и готово☺

https://youtu.be/dVkgf8YDRcc

Ленка, съгласна съм, че положителната настройка много помага за болката Simple Smile също четох, че жените, които се страхуват се стягат и затова ги боли повече. Дали е така мога само да гадая, но и аз като теб гледам с положителна настройка да го изкарам това бебе Sweat Smile

Аз с въпрос към родилите вече мами, ако имат време да отговарят, разбира се. Как и с какво се храните ако кърмите? 🙄

# 687
Ау, не питай!
С НИЩО! Човек,страх ме е да ям каквото и да е заради коликите. Само пия вода с литрите и полудявам от глад. Днес хапнах малко. Вчера ядох една пържола. Не ям. Плодове ми се ядат зверски, но не ям.

# 688
Момичета,нашата дъщеричка се роди днес Wink Трябваше да е утре с планирано секцио,но от няколко дни вдигам кръвно 160 на 100 и реших да се обадя на лекаря.Естествено веднага ме извика в болницата снощи и днес преди обяд ме оперираха.Бях се настроила за спинална упойка,но явно съм карък днес и анестезиолога 20 мин ме боде в гръбнака безуспешно и накрая пълна упойка.Разочаровах се,че и този път не можах да си видя и чуя бебето как се ражда.Иначе снощи ме хванаха контракции на 4 мин,но ми дадоха хапче за успокоение и те спряха и заспах.Нямам все още информация нито за мерките на бебето,нито за час на раждане Thinking Иначе я кръстихме Лилия Simple Smile

# 689
  • София
zzzlati, честита да ви е Лилия! Tada Да бъде много здраво, жизнено и щастливо дете! Balloon На теб леко възстановяване! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт