Отговори
# 210
  • София
Алетея, честита дъщеричка, бъдете здрави и щастливи.

# 211
🌸Честита да е Северина! Бързо възстановяване и на мама!🌸
Момите нещо взеха да изпреварват Simple Smile

# 212
Честити да са новите бебенца в темата. Нека бъдат живи и здрави. На мамите бързо възстановяване Simple Smile

# 213
diana66, самата операция не е страшна, на психическа основа е всичко. Аз мисля и че от притеснението ми стана по-зле, но като ми подадоха кислород и се успокоих, бях значително по-добре. Леко замаяна си по време на операцията. Щом чак си и поспах, значи не е толкова страшно.
S_Petrova, да, в "Авис Медика" се случва това. Таткото и твоите близки ще могат да видят бебчето след раждането, но по-късно по време на престоя май няма да може. Няма регламентирани свиждания, но дават да слизаш до долу, за да се видиш с близките си и позволяват разходки в рамките на болницата. Ти предполагам знаеш, че наоколо има приятни алеи и е в парк Кайлъка, така че и въздухът е чист. В стаите има и тераси, супер си е.

Ох, сега се опитват да ме раздвижват и за сега съм стигнала само до седнало положение, но страшно много ми причернява като тръгна да ставам наред с болката. Разочаровам се от себе си...

# 214
Спокойно, Алетея, ще станеш Hug
Пак бързо се опитват да те раздвижат
На други места май след секцио се стои в реанимация.

# 215
Алетея, нормално е, още дори упойката не те е пуснала. Няма причина да си разочарована от себе си - най-важната ти мисия е приключила повече от успешно! Дори трябва да си се похвалиш! 😉🥰🤩👸🥳

# 216
Честито на двете майчета родили принцеси, живи и здрави да са. Хубаво е че давате информация за обстановката в болницата и че бащите все пак ще видят бебчетата.

# 217
diana66, самата операция не е страшна, на психическа основа е всичко. Аз мисля и че от притеснението ми стана по-зле, но като ми подадоха кислород и се успокоих, бях значително по-добре. Леко замаяна си по време на операцията. Щом чак си и поспах, значи не е толкова страшно.
S_Petrova, да, в "Авис Медика" се случва това. Таткото и твоите близки ще могат да видят бебчето след раждането, но по-късно по време на престоя май няма да може. Няма регламентирани свиждания, но дават да слизаш до долу, за да се видиш с близките си и позволяват разходки в рамките на болницата. Ти предполагам знаеш, че наоколо има приятни алеи и е в парк Кайлъка, така че и въздухът е чист. В стаите има и тераси, супер си е.

Ох, сега се опитват да ме раздвижват и за сега съм стигнала само до седнало положение, но страшно много ми причернява като тръгна да ставам наред с болката. Разочаровам се от себе си...

Да, обстановката ми е позната доста, лежала съм няколко пъти там. Приятно е, особено отвън, но ме съмнява след раждането да успеем да слизаме чак до там. Аз се надявам да успея поне отпред до диванчетата. А ти, колкото и да те боли, дай всичко от себе си да станеш, така казват, че възстановяването се случва по-бързо. Стискай зъби, едното трудно мина, сега остава другото. Една колежка роди със секцио преди 20 дни, едвам говореше по телефона.. Вече е пушка. Днес дойде с количката до нас пеша, разхожда се, нищо общо с това, което беше. Първите 2 седмици каза, че е кофти, после всичко минавало. Успех!

# 218
Ох, да се похваля, че все пак станах и отидох до банята за тоалет и обиколих стаята 3 пъти, сега съм обнадеждена 😀 Ама ми казаха, че няма да ям нищо 2 дни 😓

# 219
Ох, да се похваля, че все пак станах и отидох до банята за тоалет и обиколих стаята 3 пъти, сега съм обнадеждена 😀 Ама ми казаха, че няма да ям нищо 2 дни 😓

Браво на теб,утре дано имаш още по-голям успех! Но това с храната ми е странно и на мен,и не мога да разбера от къде да имаш сила и кръвно да започнеш да се движиш без да ти е лошо,ако не си ял толкова време,не си представям порция храна,а поне малко бисквитки и мляко знам ли... вода поне може ли да се пие след операцията? 🙄😘

# 220
Да, след операцията ми позволиха веднага да пия вода, но по 1-2 глътки на 15-20 минути и така ми казаха, че ще е през тези 2 дни, защото можело да ме заболи коремът 😑 А иначе ми е много странно какво ще стане след като ми махнат катетъра, аз нищо не усещам 😀

# 221
Момичета тази нощ и аз почти не съм спала страшни болки имах едвам стигах до тоалетната целия корем ме болеше и ми изтръпваха краката едвам едвам се придвижвах за първи път ми се случва направо беше ужасно и преди малко като станах и гръбнака чак ми изпука много силно но сега се чувствам по добре, сетих се че тук четох някой девойки последните дни ги беше болял корема преез нощта викам айде и мен ме почна Simple Smile ще видим днес през деня как ще съм. А и не можех да легна ни на ляво ни на дясно все си ме болеше а до сега не съм имала проблем нощно време освен със ставането до тоалетна но тази вечер беше ад

# 222
  • Köln
И аз не съм спала цяла вечер. Боляха ме мускулите в долната част на корема от двете страни, все едно се късаха. Болката беше доста силна, но определено не бяха контракции.

# 223
Нз какво е но станах и до сега ме болеше кръста и болката се движеше по гръбнака нагоре и корема ме болеше но тогава се развихри малкия и полегнах пак дано ми мине болката в кръста че е ужасно

# 224
Нз какво е но станах и до сега ме болеше кръста и болката се движеше по гръбнака нагоре и корема ме болеше но тогава се развихри малкия и полегнах пак дано ми мине болката в кръста че е ужасно
Присъединявам се, но този път имах зверски газове цяла нощ. Просто нетърпимо 😶

Общи условия

Активация на акаунт