Отговори
# 225
Аз се шегувам с ММ, че съм като механизъм със зъбчато колело, като почна да се завъртам в леглото и се усеща, и се чува все едно механизмът се завърта.

# 226
Нз какво е но станах и до сега ме болеше кръста и болката се движеше по гръбнака нагоре и корема ме болеше но тогава се развихри малкия и полегнах пак дано ми мине болката в кръста че е ужасно
Присъединявам се, но този път имах зверски газове цяла нощ. Просто нетърпимо 😶
И аз имам от вчера още от през деня и все още имам малко ми е нудобно ама МП нищо не казва хаха

# 227
Нз какво е но станах и до сега ме болеше кръста и болката се движеше по гръбнака нагоре и корема ме болеше но тогава се развихри малкия и полегнах пак дано ми мине болката в кръста че е ужасно
Присъединявам се, но този път имах зверски газове цяла нощ. Просто нетърпимо 😶
И аз имам от вчера още от през деня и все още имам малко ми е нудобно ама МП нищо не казва хаха
и при мен ММ не е отбелязал 😂

# 228
Ама то живот ли е, ако те е срам да си пръцнеш пред половинката 😐 А и в болницата независимо от вида раждане ще е много важно да го правите

# 229
Аз се шегувам с ММ, че съм като механизъм със зъбчато колело, като почна да се завъртам в леглото и се усеща, и се чува все едно механизмът се завърта.
И аз съм същата, но аз придружавам и с офкане цялата картинка Grinning
Направих разходката до Кауфланд тая сутрин. Заредих мезе за почерпката за малкия, мъжът ми е заредил бира, та вече сме съвсем готови Joy

# 230
Кръста не спира да ме боли и усещам като бодежи в долната част на гръбнака 9 месеца не ме боля нищо сега за 1 нощ направо се чувствам смачкана вече се чудя дали не наближава момента за това сега съм в 37+1 г.с особено като незнаеш какво да очакваш и като до сега нищо не те е боляло направо съм шашната. Извинявам се за мрънкането но просто нз какво да очаквам

# 231
Кръста не спира да ме боли и усещам като бодежи в долната част на гръбнака 9 месеца не ме боля нищо сега за 1 нощ направо се чувствам смачкана вече се чудя дали не наближава момента за това сега съм в 37+1 г.с особено като незнаеш какво да очакваш и като до сега нищо не те е боляло направо съм шашната. Извинявам се за мрънкането но просто нз какво да очаквам

Знам, че това няма да те успокои, но и аз съм така и то поне от 3 дни. Явно е нормално усещане за този срок на бременността.

Вчера след прегледа за разкритие ме почнаха пак едни контракции. От 13:00 до към 18:00 часа имах около 12 контракции, леко болезнени.
Зарадвах се, че момента идва...ииии моя мъж като се прибра от работа всичко ми мина😂
Днес освен да ме боли кръста, за сега нищо друго. Бебчо е много активен- прави сутрешена гимнастика ❤️

# 232
Лайка, офкане, охкане, пъшкане, сумтене...всичко Simple Smile
И аз правя списък и след малко паля колата да обиколя магазините, че и основните неща у дома свършиха.

# 233

Знам, че това няма да те успокои, но и аз съм така и то поне от 3 дни. Явно е нормално усещане за този срок на бременността.

Вчера след прегледа за разкритие ме почнаха пак едни контракции. От 13:00 до към 18:00 часа имах около 12 контракции, леко болезнени.
Зарадвах се, че момента идва...ииии моя мъж като се прибра от работа всичко ми мина😂
Днес освен да ме боли кръста, за сега нищо друго. Бебчо е много активен- прави сутрешена гимнастика ❤
Мен все още не са ме гледали за разкритие на 04.08 съм на преглед предполагам че тогава ще ме погледне моя доктор иначе и моя бебок е активен доста но си е целодневно нощно време спи или поне не го усещам

# 234
Въобще не ми пука за пръцкането, но когато е  бомбастично  и продължително ММ пуска шегичка 😁
Относно всякакви почерпки като кажа на ММ да си подготвим и той "спокойно, това е най-лесното, нека всичко да мине ок" , а от няколко дни е решил, че освен за избора на екип да дадем и още някой лев на лекаря да се почерпи и да ми оръщали внимание. За мен не е правилно , но като човек, който не е стъпвал в болница не знам как се прави🤔

# 235
Не мисля че е гаранция че ще ви обръщат повече внимание поне мое мнение много познати имам с избор на екип на които доктора нито веднъж не е минал да види как са всичко наред ли акушерките повече внимание обръщат но си зависи и от доктора и от болницата нз аз мисля че никога не е гаранция че като се плати ще е по различно

# 236
Не мисля че е гаранция че ще ви обръщат повече внимание поне мое мнение много познати имам с избор на екип на които доктора нито веднъж не е минал да види как са всичко наред ли акушерките повече внимание обръщат но си зависи и от доктора и от болницата нз аз мисля че никога не е гаранция че като се плати ще е по различно
Той иска освен плащането за избор да даде още 1/2 да се почерпели

# 237
Масово докторите са така. Прибират си парите и до там, а ако има отгоре пак не е гаранция, че ще ги подели с останалите. А и акушерките са жените, които са до вас и ви обгрижват 99% от времето и преди и по време и след  раждането. Мое лично мнение де Simple Smile

# 238
Такаааа, в началото ми беше мъчно за болежките ви, но сега започнах да ви завиждам. Шегувам се естествено, но като гледам само при мене нищо не се случва. Термина ми е за края на август, доктора все повтаря дано да издържа до средата, че бебето и без това не върви много голямо. Та си мислех, че би трябвало и аз да имам вече контракции. При мене си е един стегнат корем от 3ти месец, който в редки случаи се отпуска Joy но няма болка, няма нищо Rolling Eyes

# 239
Такаааа, в началото ми беше мъчно за болежките ви, но сега започнах да ви завиждам. Шегувам се естествено, но като гледам само при мене нищо не се случва. Термина ми е за края на август, доктора все повтаря дано да издържа до средата, че бебето и без това не върви много голямо. Та си мислех, че би трябвало и аз да имам вече контракции. При мене си е един стегнат корем от 3ти месец, който в редки случаи се отпуска Joy но няма болка, няма нищо Rolling Eyes

И аз съм същата. Усещам само втърдяване от време на време, нощем си ставам по 4-5 пъти до тоалетна и това е към момента. Подуването ясно, но забелязах, че е по-фрапантно, когато е топло. Онзи ден беше по-хладно и нвмах този проблем. Терминът ми р за 19 август, бебка също върви малка и аз също не бързам.
Относно покупките и аз мислила да ги вземем, докато съм вкъщи, но не ми се иска предварително, нека всичко мине, пък и това ще се свърши. Дори по телефона да дам инструкция, пак е нещо 😃

Общи условия

Активация на акаунт