Отговори
# 255
  • София
Аничка, и аз съм в Надежда и даже си мисля, че ще се обидят, ако тръгнем да даваме пари, а там не си е и евтино. След раждането за здраве вече може да се помисли, 100 % хапване и пийване няма да откажат.

Дари, подкрепям мнението ти на 100 %, аз също съм от хората, които смятат, че щом си си свършил работата, няма за какво да се стимулира допълнително. Но просто мисля, че действителността у нас е опорочила много мисленето на хората.

Да мислим по-ведро момичета, всичко да е наред, всеки ще си го направи както го усеща.

# 256
Ани, в Надежда постоянно се носят почерпки, не се притеснявай изобщо.
След първото ми раждане отказаха пари на ръка, но аз си подготвих подаръчна торбичка за благодарност на моята АГ и й сложих картичка и малка сума в нея. Безкрайно съм й благодарна, за цялата емоционална и физическа подкрепа и исках да й го покажа. В отделението занесохме торти, сладки и соленки, когато изписваха дъщеря ми. Виждала съм, че носят погачи. На рождения си ден бях там преди десетина дни и мъжът ми денесе почерпка. Та - почерпки са напълно нормални Simple Smile За друго - всеки сам си решава.

# 257
  • Sofia
Аз съм в болницата днес, утре ще се появи малкият човек. Ще предизвикат раждането.
Благодаря за информацията loewin и bebiflebi Blush Значи ще подготвим и ние нещо за екипа, който ми се падне утре. Blush

# 258
Аз съм в болницата днес, утре ще се появи малкият човек. Ще предизвикат раждането.
Благодаря за информацията loewin и bebiflebi Blush Значи ще подготвим и ние нещо за екипа, който ми се падне утре. Blush
Стискам палци всичко да мине бързо, леко и успешно! 💙

# 259
Термин 04.08 ... Тази сутрин от прегледа си останах за спешно секцио. И така, разписвам се и аз - бебе Калоян - 51 см., 3 250 гр. Успех на всички и бързо възстановяване на миналите по този път и на тези, които им предстои. 💞

# 260
  • София
Lusisita, честито! Бъдете здрави и щастливи, а на теб бързо и леко възстановяване от секциото! Balloon
Защо се наложи спешно секцио? Разкажи ни, когато можеш.

anichkata1, стискам палци всичко да мине бързо и леко! Ще очакваме новини.

# 261
Lusisita, честито бебе Калоян - и той е с прекрасни мерки, браво на вас! Бъдете здрави и безкрайно щастливи!
Anichkata, стискам палци всичко да е наред и да гушкаш скоро бебе, после да се похвалиш и да разкажеш и ти как е минало! В много добри ръце си, наслаждавай се на своя ден!
❤💙❤💙❤💙❤💙❤

# 262
Anichkata всичко ще е наред!

Благодаря ви момичета! 💗

При нас случаят беше следният:
от седмица насам водите започнаха да намалят драстично, плацентата не си беше много Ок от край време и за капак кръвното взе да се вдига, а нямаше никакви индикации да тръгне сам - разкритие и контракции липсваха. Решихме да не чакаме повече и добре направихме. 😊

# 263
  • Sofia
Благодаря ви за това, че ми стискате палци 😊
lusisita, честито бебче! Да ви е здраво, и вие да греете от щастие покрай него! Бързо възстановяване! Hug

# 264
Lusisita, жив и здрав да е Калоян!

Аничка, стискам палци всичко да мине леко. Скоро ще си гушкаш мъничето Hug

# 265
И аз не виждам смисъл в почерпката. Това им е работата. Едни се държат добре, на други днес не им е ден.. хора сме.
Но я правя за здраве. Дълго чакахме първото ни дете, минахме през много, второто не го очаквахме така лесно. Бих почерпила целият свят 😅

# 266
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито, Luisita.Да е жив и здрав Калоян, много щастие да ви носи!

anichkata, много, много успех утре !! Всичко да мине като по вода!

От днес и аз започнах да се подувам, едното стъпало ми е подуто и глезена също.... В петък на прегледа ще кажа на доктора.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 21:50 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 267
Luisita честито да ви е бебче Калоян. Heart нека бъде много щастлив, да ви дарява с усмивки и много любов.
Anichkata желая ти успех утре Heart
За почерпките, даже не знам какво се има на предвид.например бутилка вино в с какво?? Аз мислех, че пари се дават Rolling Eyes хич не съм по тези неща. Мене също ме е срам да давам такива неща, ММ също, но сигурно ще го оставим на някой родител Joy Иначе желание имам да дам всичко, но даже не знам какво Joy

# 268
Термин 04.08 ... Тази сутрин от прегледа си останах за спешно секцио. И така, разписвам се и аз - бебе Калоян - 51 см., 3 250 гр. Успех на всички и бързо възстановяване на миналите по този път и на тези, които им предстои. 💞

Честитa радост! Да ви е жив и здрав! Бързо възстановяване 💙

# 269
Не се тревожете за надутите крака. Вчера излязох на разходка с кецовете, с които влязох да раждам. Които тогава едвам обувах. Вчера ми бяха ОГРОМНИ. Как се прибрах, не знам Wink ох, върнах си живота направо Wink не ходя често до 00. Май лохиите свършиха и се чувствам прилично в тялото си Wink

Общи условия

Активация на акаунт