Отговори
# 285
Здравейте, момичета и честито на всички вече родили! Аз съм с термин 2 септември, но по всяка вероятност бебчето ще се появи през август.
Искам да попитам дали си имате и фейсбук група, тъй като за август никаква не ми излиза в търсачката (освен тази, която е написала Александра Димитрова).
И аз не я намирам другата

# 286
Здравейте, момичета и честито на всички вече родили! Аз съм с термин 2 септември, но по всяка вероятност бебчето ще се появи през август.
Искам да попитам дали си имате и фейсбук група, тъй като за август никаква не ми излиза в търсачката (освен тази, която е написала Александра Димитрова).
И аз не я намирам другата

Понеже и аз не я намирам (а бях чела преди време, че има такава фб група) и исках някой да ме добави, уви никой не ме добави Simple Smile

# 287
А верно,те направиха чистка на неактивните и скриха групата да не може никой да я намери .. аз бях забравила.

# 288
Възможно ли е някой да ме добави в нея (ще си дам фейсбука на лично) , ако разбира се приемате нови членове?

# 289

Все пак мога да пробвам да те добавя ако желаеш Simple Smile

# 290
Момичета, и аз днес ще се похваля- в 14.45 се роди бебе София, в 39 г.с.+2 дни,  нормално раждане, без упойка, 3300 гр, 52 см Simple Smile 
Бързичко се случиха нещата, в 7.30 започнаха контракции на 6-7минути, като дискомфорт,но нищо фрапантно, в 10.30 ме приеха в болницата с 4см разкритие и към 11.30-12ч започнаха вече по-болезнени контракции, но всичко се изтърпява и минава и заминава.
Сега се гледаме и гушкаме, тя е малко сънливичка, но подозирам, че от утре вече ще е по-активна, хаха.
Стискам палци на всички момичета, на които това предстои. Heart

# 291
Честито на новите майчета, живи и здрави да са ви рожбите, нека не спират хубавите новини. 😊

# 292
Момичета, и аз днес ще се похваля- в 14.45 се роди бебе София, в 39 г.с.+2 дни,  нормално раждане, без упойка, 3300 гр, 52 см Simple Smile 
Бързичко се случиха нещата, в 7.30 започнаха контракции на 6-7минути, като дискомфорт,но нищо фрапантно, в 10.30 ме приеха в болницата с 4см разкритие и към 11.30-12ч започнаха вече по-болезнени контракции, но всичко се изтърпява и минава и заминава.
Сега се гледаме и гушкаме, тя е малко сънливичка, но подозирам, че от утре вече ще е по-активна, хаха.

Честита радост! Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване!  Heartbeat

# 293
Честито парфюмче! Жива и здрава да расте!
Бързо възстановяване ти желая и много кърма😘😘😘

# 294
Честито парфюмче! Жива и здрава да расте!
Бързо възстановяване ти желая и много кърма😘😘😘
Благодаря ви, момичета ;*

# 295
Момичета, има ли някоя от вас нужда от лигнин, еднократни гащи или нещо от снимката? Съседка ми ги даде, а днес моята АГ ми каза да си приготвя буквално две нощници, джапанки и малко козметика. Драснете ЛС, подарявам ги.

Мен ме интересува само колко са големи гащите XL.
Не съм взимала, защото си мисля, че и най-големите няма да ми станат. Приготвила съм по-захабено бельо ,което смятам да хвърлям направо след смяна.
Пише 108 см обиколка на ханша, а размер L са 102 см..

# 296
Парфюмче, да е жива и здрава сладката София Heart
Да я нагушкаш и от нас Hug

# 297
Честито бебче София да ти е жива и здрава и много щастлива и се надявам всички да имаме такова раждане Heart

# 298
Благодаря на всички! 🥰

Парфюмче, честито! Бързо възстановяване и здраво и спокойно бебче!💗

# 299
  • Sofia
Парфюмче, честита рожба и от мен! Да е здрава, умна, красива и да радва мама и татко!
Раждането ти звучи като да е било перфектно 👌! Hug

Общи условия

Активация на акаунт