СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 12

• 89 074
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Ако лошо съм го написала, да си кажа, че и при нас се знаеше, че школата е само за олимпиада. Детето ми имаше и още има интерес към бел и писането като цяло и си се записа по тази причина. Но не й се получи, което не е нещо фатално в крайна сметка.

# 661
Школите за пети клас кога се заявяват и как става разпределението с кой учител ще са?

# 662
За пети клас още при записването се заявяват, но това не е нещо непроменимо, прави се за ориентир. Септември отново се записват децата като с времето някои си се отказват (без последствия). Школите по математика са си при учителя на класа.

# 663
Ние за трета година сме с различен преподавател по БЕЛ. Тази година сме в очакване.

# 664
  • София
Ние за трета година сме с различен преподавател по БЕЛ. Тази година сме в очакване.
Неприятно. Дано поне е имало някой читав между тях.

# 665
  • София
Досега нямаше, та ще стискаме палци 7-ми клас да ни е на късмет Joy

# 666
[/quote
Момичета, може и по зле, при нас трета година различен преподавател по математика и трета различна класна.  Дано  пък сега да имат късмет!!!

# 667
В документите за записване трябва да попълним декларации за школите като има и място да име на преподавател. Къде да видим школите за новата 22/23 г., понеже на сайта стоят само за 21/22 г.?

# 668
  • София
При сина ми 5-7 клас беше една страхотна учителка по БЕЛ. Сега в 9 - друга такава. Единствено в 8 беше недобре.

# 669
В документите за записване трябва да попълним декларации за школите като има и място да име на преподавател. Къде да видим школите за новата 22/23 г., понеже на сайта стоят само за 21/22 г.?
Преподавателите си ги пишат те.
Школите са изброени към информацията за записване:За учебната 2022/2023 година в V клас ще има школи по математика, информатика, астрономия и математическа лингвистика, като: всеки ученик може да избере максимум до две школи;

И аз да питам нещо - на какво ниво започва английския език в 5 клас и как се справят децата, които не са учили английски досега?

# 670
  • София
... Единствено в 8 беше недобре.
Мисля, че Николай Иванов остави незабравим спомен и у децата и родителите. Надявам се вече да не преподава в училището.

# 671
  • София
Дъщеря ми също не попадна на добър учител по БЕЛ тази година. Той им е казал, че в 9 клас ще им преподава друг. Говори се, че учителката, която ще ги поеме била много строга и взискателена. Дано наистина да е така, защото часовете по БЕЛ  тази година бяха чиста загуба на време.

# 672
Преподавателите си ги пишат те.
Школите са изброени към информацията за записване:За учебната 2022/2023 година в V клас ще има школи по математика, информатика, астрономия и математическа лингвистика, като: всеки ученик може да избере максимум до две школи;

Понеже има ред за попълване, затова се зачудих. На какъв принцип се разпределят децата по групите, тъй като видях, че за миналата година са били в различни дни и часове......

# 673
  • София
Ще ми се ръководството да прочете последните постове за обучението по БЕЛ в СМГ.
За една година учене в СМГ, вече с нежелание  се подхожда към предмета.
Децата, че не са литературно настроени ми е  до болка ясно, но и учителката доринесе за това отношение.

# 674
  • София
... Единствено в 8 беше недобре.
Мисля, че Николай Иванов остави незабравим спомен и у децата и родителите. Надявам се вече да не преподава в училището.
Ами синът ми нямаше проблеми и с него, но може би знанията, които успяха да получат в 8 клас, не бяха достатъчни.
За сметка на това и Розалия Михова, и Калина Пейчева са страхотни учители.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 11:14 от zazu1

Общи условия

Активация на акаунт