СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 12

• 89 086
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Всъщност В2 е следващото ниво. Това, че по школите го делят на по две, а и в училищата, не го прави две нива.

# 646
Делят го на 2 - 3,  защото материалът е много и не е равностоен на предишните нива А1 и А2.

# 647
  • София
Те и предните ги делят на по 2 :smile пак на същите места. Но нивата са си A1, A2, B1, B2, C1, C2.
https://www.kabinata.com/samoocenka.pdf

# 648
Добро утро! Можете ли да споделите в школата по БЕЛ какво изучват в 7 клас? Кой я води обикновено? Благодаря!

# 649
Привет. Не успях да намеря обобщените резултатите на седмокласниците на СМГ от НВО тази година. Моля, ако ги има някъде изнесени, да споделите.

# 650
Добро утро! Можете ли да споделите в школата по БЕЛ какво изучват в 7 клас? Кой я води обикновено? Благодаря!
Дъщеря ми отиде 2-3 пъти, когато беше 7 клас. При нас я водеше едната учителка по бел на випуска, не нашата. Учеха ги да пишат ОЛВ. На 3-тия път беше казала на моята, че е безнадежден случай и тя спря да ходи. Дори й беше казала, че не може да се яви на оли бел, та се наложи да се "примолва" да се яви, но все тая, не я допуснаха на втори кръг (може и наистина да е била "дупка" по бел, аз съм гола вода по темата и не осопорвам мнението). Школата по бел няма общо с подготовката за нво, поне тия 3 пъти, които моята ходи.

# 651
  • София
И за отминалата учебна година в школата бяха поканени деца, желаещи да се готвят за олимпиада. Школата не подготвя за НВО БЕЛ, а се набляга на ОЛВ.
Обобщениете резултати от тази година са около 97 т. по МАТ и 93 т. по БЕЛ.

# 652
  • София
Дъщеря ми отиде 2-3 пъти, когато беше 7 клас. При нас я водеше едната учителка по бел на випуска, не нашата. Учеха ги да пишат ОЛВ. На 3-тия път беше казала на моята, че е безнадежден случай и тя спря да ходи. Дори й беше казала, че не може да се яви на оли бел, та се наложи да се "примолва" да се яви, но все тая, не я допуснаха на втори кръг (може и наистина да е била "дупка" по бел, аз съм гола вода по темата и не осопорвам мнението). Школата по бел няма общо с подготовката за нво, поне тия 3 пъти, които моята ходи.
И накрая изкара колко на НВО, че не помня точно? - 100 или 99? Blush

# 653
  • София
Хе хе, точно това се опитах да си спомня и аз Simple Smile .

# 654
98 ми се върти, но може да греша

# 655
99 бел. Принципно това не пречи на олв наистина да е била ужасно зле, но цялостното отношение не беше приемливо за мен. Както и да е, минало е. Мисълта ми е, че вероятно за силно изразени литературно деца може и да е полезна школата. За другите - не е никаква загуба ако се пропусне.

# 656
  • София
И на мен ми направи впечатление същото отношение тази година. Много съм далече от мисълта, че можеше да стигне до втори кръг на олимпиадата по БЕЛ. Но да не му разрешат да се яви на първи кръг ми беше странно.

# 657
Не разбрах, това отношение е от един и същ преподавател, или от различни?

# 658
Различни

# 659
  • София
Моята дъщеря ходи на школата сега в 7 клас, при учителката им по БЕЛ, госпожа Керемидчиева, чудесен преподавател, много я харесва детето. Основно се упражняваха върху отговор на литературен въпрос, който специално на щерката много повече й харесваше от преразказа. Наистина, фокусът на тази школа е подготовка за олимпиадата, като това се поясни още в началото на първата РС и децата си знаеха, че там няма да се готвят за НВО.

Общи условия

Активация на акаунт