СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 058
  • 990
  •   1
Отговори
# 120
Е те, пък този въпрос толкова да няма нищо общо със системата за кандидатстване, че няма накъде.
Можеш да вплетеш коронавируса и Европейския съюз в следващата си теза.

# 121
  • София
Е те, пък този въпрос толкова да няма нищо общо със системата за кандидатстване, че няма накъде.
Можеш да вплетеш коронавируса и Европейския съюз в следващата си теза.

Сега и мен ще разплачеш.
Каквото преценя, това ще пиша. Simple Smile Моите съболезнования за трагичната новина.

# 122
  • София
А не искате ли за разнообразие да сменим малко темата? 😁
Тази, смятам, се поизчерпа.

# 123
Съгласна!
Само искам да помоля потребителката, която познава въпросния кандидат-гимназист, след сряда да ни осветли за развитието на случая 🙂

# 124
А не искате ли за разнообразие да сменим малко темата? 😁
Тази, смятам, се поизчерпа.

Искаме 😀
По тази не мога да взема отношение. Мога да се поставя на мястото на всяка от страните и да разбера и приема мотивите им.

# 125
  • София
С голямо удоволствие.

# 126
  • София
Забелязвам - с огорчение! - че всички си траете и никой дума не издумва кога и къде ще се пие. 🤣

# 127
Сега. В осмокласната. Joy Може и вкъщи.

# 128
  • София
Абе май по-скоро в шестокласната пият и за нас. 😁

# 129
Няма да спорим. Аз участвам и в двете. JoyJoyJoy Но в шестокласната сега загряват, а в осмокласната един вид разпускат.

# 130
Grinning Трябва да се огледаме какво правят хората около нас и да се поучим.

# 131
  • София
А, Дидева, сакън!
Пък и аман - от толкова спор! 😁

# 132
Днес два часа се чудих защо децата пишат "О6" преди да питат дали има и други приети в определено училище. Реших, че е ученически жаргон, който не познавам, докато детето не ме просветли, че става въпрос за обръщение към набора....
От разговора днес разбрах, че моралът е лична категория. Ако пак не ми е куцало четенето с разбиране...

# 133
  • София
LaughingLaughingLaughing
Забелязвам - с огорчение! - че всички си траете и никой дума не издумва кога и къде ще се пие. 🤣

Laughing

Дидева, с шестокласниците и осмокласниците си спомних си онзи виц за математика с русото и чернокосото гадже Simple Smile
Май на седмокласните майки се пада да те почерпят една напитка за труда, помощта и крепкото, компетентно рамо през целия процес. От мен, лично- благодаря от сърце, а ако се видим - питие от сърце Simple Smile

# 134
  • София
На 15.09. ще отидете ли с децата в новите училища?

Общи условия

Активация на акаунт