СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 112
  • 990
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не мисля. 😃
Май ни отсвириха.

# 136
Не, разбира се! Той ще умре от срам ако го направя Simple Smile

В шестокласната питиетата са доста интересни, чак се почувствах изтървала материала нещо ( имахме магазин за алкохол доскоро:))... Но пък и нещо не споделят моите разбирания...много ги тормозят с учене горките деца от сега Simple Smile Та ще видим, как ще се разберем през новата седмокласна Simple Smile

# 137
  • София
Аз да, това ще е последната година, в която ще го направя за нея. Пък и ми е интересно да видя новото училище.

# 138
На 15.09. ще отидете ли с децата в новите училища?
Не. За последно бях на първия учебен ден в пети клас.

# 139
  • София
Иска ми се, но май няма да ми стиска. Но току виж ме изненада и сам поиска да идем с него аз или баща му.

# 140
  • София
Дидева не пие! Satisfied

# 141
  • София
Няма да спорим. Аз участвам и в двете. JoyJoyJoy Но в шестокласната сега загряват, а в осмокласната един вид разпускат.
И аз участвам и в двете, сиреч пия двойно 😂

# 142
Не знам, ако ми разреши- ще отида.

# 143
  • София
На първия първи и последния последен съм казала, че ще ходя, па ако ще и извън оградата съм. До тук на 50% съм изпълнила плана.

# 144
  • София
Въпрос на личен избор! Но пък щедро споделя информация от всякакъв жизненоважен характер!
Безкрайно съм й благодарна!!! Sparkling Heart

# 145
Нещо те е напекло слънцето. Joy
Аз на първия първи бях, на един от трите последни - също ( абитуриентския бал). Но по клипове и снимки - изпращането и връчването на дипломите ме просълзиха. Та, може да си спестите първия учебен ден в осми клас, но за нищо на света не пропускайте последните в 12. клас.

# 146
Досега бях на първите й учебни дни, покрай по-малката й сестра, която учи в същото училище. Не, че не бързаше да се разграничи от нас 20 метра преди входа...Не мисля, че в новото ще бъда допусната.

# 147
  • София
Е, то и аз за последно бях на първият учебен ден, когато беше трети клас, но...някак ми е любопитно да видя новото училище, с новите деца.
Едва ли ще отида. Имам първокласничка в друго училище.

# 148
  • гр.София
Само ако изрично поиска.
Вече сериозна група са се издирили, има и познати деца,пътят си го знае,така че-чудесно може и без мен.

Имаме родителска на 9 септември,чакам  я с нетърпение.

Gina L, видя ли как хубаво се запълни вашата паралелка?

# 149
  • София
Да за това е запозната с разни екзотични изби Joy
В тая връзка, трябва да взема да наобиколя една препоръчана от нея, че времето и тук край морето стана Софийско.

Общи условия

Активация на акаунт