СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 114
  • 990
  •   1
Отговори
# 150
  • София
blanc, не видях други форумски деца, на видях, че има едно свободно място и това ме зарадва. Някак вече съм спокойна, а бях убедена, че ще се борим за първото желание до 4то класиране.

# 151
Aко съм хоум офис все още, може и да наблюдавам с бинокъла от терасата Simple Smile Иначе абсурд да ме допуснат

# 152
  • София
Много приказваме само ще ви кажа аз. Нещо по конкретно трябва...

# 153
  • София
Винаги съм била с тях, но сега ще ми е трудно, в различни училища. Имахме преди време разговор и го питах дали иска сам да иде, но каза че предпочита да е с някой. Ще видим как ще се разпределим.

# 154
  • София
На първия първи и последния последен съм казала, че ще ходя, па ако ще и извън оградата съм. До тук на 50% съм изпълнила плана.
И аз така смятам да направя  Simple Smile

# 155
  • София
Моите деца всичките се радват да ги придружаваме в първия учебен ден. Миналата година с любопитство проследих откриването на учебната година в НПМГ.

# 156
При нас е традиция да споделяме емоциите на първия учебен ден.
За мен е важно детето да усети подкрепа в новата за него обстановка. Колкото и да се чувстват пораснали все още са си деца, търсещи на кого да се облегнат.

# 157
И ние винаги си правим празник вкъщи на първия учебен ден,
но за отиване в училище  ... Rolling Eyes ..... хареса ми идеята на Mama_Taz Joy

# 158
А аз бих отишла
Не бих се натрапвала обаче с много близост  Simple Smile

# 159
И ние винаги си правим празник вкъщи на първия учебен ден,
В предишното му училище се събирахме близките деца и родители и след тържеството ходехме вкупом на пицария и на първия и на последния учебен ден от годината Simple Smile
Те се забавляват, пък ние по традиция "поливаме" за здраве. Joy

# 160
  • о`майна лунна нощ е
На 15.09. ще отидете ли с децата в новите училища?

Моите изтеглиха късата клечка да са в една и съща сграда, но различни училища 😂 Обаче откриването на учебната година го правят на едно и също място на площада пред Хуманитарната с час-два разлика. Ще се направя на разсеяна и сигурно ще намина случайно от там. Служебно мога да се загубя в района Wink

# 161
  • Sofia
На 15.09. ще отидете ли с децата в новите училища?
Ние може да искаме, но те няма да искат...

# 162
  • София
С големия съм ходила на всичките  му първи, а мисля и последни дни на даден етап или училище. Трудно ще ме спре малкия, но ако много протестира ще го пратя с брат му.

# 163
Успех на трето класиране на форумните участници!

# 164
Здравейте. Един въпрос малко извън темата. Някой знае ли училище в София, в което от 5ти клас се учи френски език като втори (с първи английски)?

Общи условия

Активация на акаунт