СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 731
  • 990
  •   1
Отговори
# 165
Много приказваме само ще ви кажа аз. Нещо по конкретно трябва...
Подкрепям. Конкретика трябва. Посредством анкета, например Simple Smile
Иначе някои си пием тихо и кротко, все още на морето. Наборът си се вее на бял кон. Ще започва сърф училище от другата седмица, като се разменим с баща им. За втори път ще ходи, но предишният беше преди две години. Миналата беше на водолазно, тази година пак си пожела сърф. Общо взето това са обучителните му занимания през лятото. Христоматията трябва да пристигне утре Simple Smile
От понеделник аз съм на работа и вече ми е леко депресивно, така, че една предстояща форумна среща ще ме ободри.

# 166
  • софия
Здравейте. Един въпрос малко извън темата. Някой знае ли училище в София, в което от 5ти клас се учи френски език като втори (с първи английски)?
Знам, че в 17-то първи език е френски, дори от първи клас, но не знам почти нищо за училището. Попадала съм на противоречиви мнения за него. Не съм чувала за училище с втори френски.

Добро утро ☕

# 167
  • София
Добро утро!
В 20то училище имат френска паралелка.

# 168
В 18-то училище има паралелка с френски език. За 17то и аз съм чувала кофти отзиви.

# 169
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ще присъстваме на първия учебен ден и то по изрична покана от двете деца. Попитах Ема дали е сигурна, тя отговори, че ще умре от страх сама и е наложително да сме с нея. Добре, че училищата са близо едно до друго, за да успеем да прелетим навсякъде.

# 170
  • София, Лагера
В 20то има френска паралелка, но ФЕ не е втори,  а единствен.
Аз мисля да опитам да отида на първия учебен ден. Четири от съучениците му са също в НЕГ, в най-лошия случай ще седим на оградата майките. Но искам да не пропускам този момент! 
След това ще пием бира някъде наоколо.

# 171
  • Пловдив
Добро да е!
Ние ще трябва да идем до м-на за униформи, поне една риза да има Simple Smile инак срока ни е до 31-ви.
Има ли други така притиснати да пазаруват облеклото?

# 172
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние вече купихме и летни, и зимни униформи. Бяха организирали магазини и пробни в самото училище. Иначе трябва сам да ходиш да издирваш фирмите из града, да правиш заявка...Предпочетох да  взема още сега. И пак някои неща бяха свършили като размер.

# 173
  • София
Ние сме от тези, които съзнателно избирахме училище без униформа.

# 174
  • София
Момичета, кога излизат резултатите от третото класиране? Не ми се влиза в календара на МОН да проверявам.

# 175
  • Отвъд алеята зад шкафа
На нас не ни беше изобщо в критериите. А и в интерес на истината, одобрявам носенето на униформи, така че нямаме проблем с това.

# 176
  • София
Утре излиза трето класиране
И нашето училище е без униформа.Което ме радва.Май никъде не ги носят активно.Излишно набутване е и то за некачествени в повечето случаи дрехи.А и с оглед на неясната учебна година ,която предстои  не е ясно дали въобще ще се облекат.Можеше да се въздържат училищата с тази част тоя път.Вчера наборната спонтанно си купи раница за училище .Да има.То у тв е като униформите...Дано ги ползват

# 177
  • София
Иска ми се да отида на първия учебен ден, но няма да стане. Ще бъда с второкласника, няма как да е сам. А и големият едва ли ще ми разреши. Имаме РС преди това, поне ще видя класната и другите деца.
Униформи в новото училище няма, радвам се за което, изобщо не ги одобрявам.

# 178
  • София
И аз не мога да го разбера. Уж много учители пускат слухове за неприсъствена година, готвят някакви неясни комбинирани програми, обаче зор да се купуват униформи. Добре, че при нас няма. Иначе и аз съм против униформите, защото и на двете места, където съм ги купувала са били просто "да дадем едни пари, на едни наши хора".

# 179
Аз също ще отида на първия учебен ден, тъй като и малката девойка е в същото училище,  но дори и да не беше, бихме се разпределили и да съм наоколо за подкрепа, без да се натрапвам  разбира се;)

Общи условия

Активация на акаунт