СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 055
  • 990
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бисе, ти си оптимист. 😁
Аз малко по-песимистично си представих статистика за резултати на НВО по зодии. 🤣🤣🤣
Пък белким някакъв научен принос излезе от цялата работа.

# 676
Малко зачетох на тоз' младеж Форер идеите...Имам подозрението, че е член на екипа, дето пише наредбите в сферата на образованието. Барнъм и той от творческия колектив ми се струва. Joy
Мафия!

Ред, умерен оптимист съм аз Simple Smile

# 677
  • София
Ако искате да знаете, в листата на Форбс за най-богатите хора в света, най-високия процент държат девите.
А у нас - везните. И най-много милионери има от Стара Загора.

# 678
  • София
Малко зачетох на тоз' младеж Форер идеите...Имам подозрението, че е член на екипа, дето пише наредбите в сферата на образованието. Барнъм и той от творческия колектив ми се струва. Joy
"....написани лично за тях, а всъщност са неясни и достатъчно общи, така че да прилягат на възможно най-голям кръг хора. "
Подозирам, че Синеочка и екип са разучили из основи този ефект. Joy

# 679
  • София
Не знам колко са милионерите от Стара Загора, обаче любимата ми евър реплика от хороскопите е "Вие обичате хармонията". 🤣
Синеочка - сори - малко повече към Дънинг-Крюгер ми клони.

# 680
Направо ме вдъхновихте за име - ефектът на Дидева - Мамщайн. Идея си нямам какъв е, но има време да го измисля. Може би... - колкото повече обясняваш, толкова повече не те разбират. Joy

# 681
  • София
Имам предложение за лека корекцийка - Дидие-Мамщайн - и избиваме рибата!

# 682
Ако искате да знаете, в листата на Форбс за най-богатите хора в света, най-високия процент държат девите.
А у нас - везните. И най-много милионери има от Стара Загора.
Тогава аз ще разчитам на девойката, която е зодия Дева с асцендент във Везни, да осребри мързела си, че поне и аз да намажа нещо покрай нея на стари години.

# 683
  • София
Дидева!!!
Сега виждам новото ти амплоа!
Ще умра от смях!
🤣🤣🤣

# 684
  • София
Дидева, ефектът Дидие-Мамщайн ще бъде запомнен в аналите на българската образователна система, като ярък и категоричен край на господството на директорите в неспазването на Наредба 10 Simple Smile

# 685
Дидева, много сладурско звучи!😀
Дидие ми идва  френско, а Мамщайн е като препратка към немците.

# 686
  • София
Дидие освен това може да звучи белгийско или швейцарско (помните вероятно Дидие Кюш), а Мамщайн е немско, но с еврейски корени. Адски международно! 😁

# 687
Дидие е по Ред. Уловила е френския полъх в тазгодишната кампания. Joy
Мамщайн е малко като Рамщайн. Нещо испанско липсва, за да го докараме до Медведев- Шпонхоер- Карник. С три имена звучи още по-внушително.

# 688
Ред, аз помня Дидие Дешан:-)

Дидева, Дидие - Мамщайн- Cantante?Simple Smile

# 689
  • София
Биси!
Някои са гледали футбол, а други - ски! 😁
Аз ще се въздържа от повече предложения, че като каза Дидева испански, само за латинското Каструм се сещам като трето име  😃

Общи условия

Активация на акаунт