СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 066
  • 990
  •   1
Отговори
# 690
А началник как е на латински? Joy

# 691
  • София
Че Монара?

# 692
  • София
Каструмдоминус!!!
Гугъл превежда на латински, ура! 😁
Но не, не, не - тука трябва да го обърнем - Доминус Каструм и заспива! 🤣

# 693
Ох, опасни сте, хиля се с глас ! 🍻 за новите имена !

# 694
Дидие - Мамщайн -  Монски
Последният е тълкувател на МОН творчеството и е дефинирал принципа независимо от първите двама, след като е открил, че не може да се обясни необясномото. Joy

# 695
  • София
Иглесиас. Хем приемственост, хем далечен намек от футбол, да няма сърдити.

# 696
  • София
Колко хубаво! Дете от моето училище, което и аз, и брат ми, и мъжа ми сме завършили, много мило ми стана. Даже сериозно обмислях дали да не подавам и за там заявление за набора, ама след като видяхме бала, преценихме, че няма да се налага. Че следващата национална диплома сигурно щяха да я връчат вече на майка ми - за 3 път можеше да й се наложи да завърши гимназията след мен и брат ми. 😂

# 697
Монски ми звучи като граф Вронски. Да вкарам малко руска нотка.

# 698
  • у дома
Бисе, ти си оптимист. 😁
Аз малко по-песимистично си представих статистика за резултати на НВО по зодии. 🤣🤣🤣
Пък белким някакъв научен принос излезе от цялата работа.
Една приятелка е учителка по математика и пише анализ на НВО-обади се да ме пита защо на нац ниво момичетата имат повече точки от момчетата-това е един от въпросите...Казах й,че момичетата съзряват по-рано и са по-осъзнати,а момчетата играят  компютърни игри до среднощ и са неедекватни през деня от липса на сън...
Дидева я разконспирирах ,че е тя още като четох линка за националните дипломи.В нашия град също има дете с нац диплома-много съвестно и трудолюбиво.Тази година беше класиран на нац кръг на олимпиадите по немски и руски език,като по руски е на 3то място ,а му е 2ри чужд език и със сигурност знам,че не ходи на допълнителни уроци,по немски не съм гледала класирането.

Моето е от доброволно четящите по много деца,обаче Христоматията  на Просвета я чете едва едва,за целите произведения не мога и да мечтая...Каза,че ако нещо му стане супер интересно ще ме уведоми да му изнамеря цялото произведение,но като гледам няма да се случи.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 00:00 от svetlaem

# 699
  • София
С новия ник на Дидева се сблъсках първо в деветокласната тема. Сега му разбрах генезиса.

Дидие-Мамщайн-Хефе? Joy

# 700
  • София
Скрит текст:
По повод Националната диплома. Преди минути от ФБ страницата на МОН.
44 зрелостници от випуск 2019/2020 г. бяха удостоени с отличието на Министерството на образованието и науката „Национална диплома“.

Дано сега на някои хора им се поуталожи болката, че тези в МОН облагоделстват с тази диплома само пустите софиянчета, при товаа по ешелони. Те са общо 11, другите 33 деца
са от други градове в страната.
Ако имаш такова дете би трябвало много да те е страх за него.
Извинявай, но не разбрах какво искаш да кажеш с това. Много пъти го прочетох и все оставам с лошо усещане. Какво не съм разбрала? Би ли ми обяснила, моля.

# 701
  • София
Дидие-Мамщайн, добронамерен съвет, онези с имена, окончаващи на щайн  са все немскоговорящи сухари и буквояди, а ei  в Stein се чeте ай, та някак много по-значима ще изглеждаш с аватар с правопис Didie Mamstein.  Simple Smile

Didie-Mamstein-Satz
Теорема на Дидие-Мамщайн, много гот ми звучи, нищо че малко ми се римува с Рамщайн..

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 00:51 от golden mermaid

# 702
  • София
Синеочка - сори - малко повече към Дънинг-Крюгер ми клони.
А на мен - на Фреди Крюгер Joy

# 703
Има препратка и към Айнщайн.

# 704
  • София
Има препратка и към Айнщайн.
Което си е право, право си е! Как пък един в тая тема не се сети за Айнщайн!?! Всички с Рамщайн римуват, вкл. и аз. Joy

Общи условия

Активация на акаунт