СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 042
  • 990
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз Дидие го свързвам с Дрогба. 😂
Рамщайн-а е ясен, там съм в колектива.

Ауу точно същото си мислих. И за мен е Дрогба Simple Smile

# 736
Само да вметна, че в 19 СУ "Елин Пелин" има едно свободно място за профил Предприемачески - АЕ интензивно ДатЕ. Smile

# 737
  • София
Да ни е честит първия висок свободно разхождащ се бал за 4то:)

# 738
  • София
Simple Smile дано нещата да се наредят добре за кандидата, който се е отказал от мястото.

# 739
  • София
Само да вметна, че в 19 СУ "Елин Пелин" има едно свободно място за профил Предприемачески - АЕ интензивно ДатЕ. Smile
Ох, тия клети хорица вЕрно са объркали 19-то с НЕГ. Joy

# 740
При нас всичко е запълнено, дори има паралелка с надпланов прием.

# 741
  • София
Горките хора, какъв ли ужас са изпитали Sad

И аз в отбора на Дешан Simple Smile

# 742
А пък 32-ро щели да обявят свободните места след 3-то класиране чак на 10.08. Имат ли такова право да се цепят? Нали РУО трябва да ги обяви до 03.08?
https://www.school32.com/news_472-0_bg.html

# 743
  • София
А дали е възможно ако са подавали в гнездо с изтеглени документи, там да са объркали нещо?
Много невероятно ми е някой, който сам си подава документите да направи подобна грешка...

# 744
  • София
В 31 СУЧЕМ също са обявили свободни места и дават възможност за заявяване участие в 4-то класиране с копие, но изрично си пише, че оригиналът се иска за показване.
https://ivanvazov.com/4-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5/

# 745
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм отбора на Рамщайн.
И тъй като близките 5 години у дома предстои да се грухти на немски, от сега ми е едно такова наелектрезирано. Няма сила на света, която да ме накара да заобичам този език. И въпреки тази вътрешна съпротива не отстъпвам от позицията, че беше най-добрият избор за набора. Времето ще покаже до колко сме били прави.

# 746
Бисерка, за кое училище става въпрос?От къде имате информация за свободните места, има ли ги обявени вече?

# 747
  • София
В 31 СУЧЕМ също са обявили свободни места и дават възможност за заявяване участие в 4-то класиране с копие, но изрично си пише, че оригиналът се иска за показване.
https://ivanvazov.com/4-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5/
Това е най-интелигентното решение.

# 748
Касае е се за училище в Плевен, Ети.
Качени са списъците със записалите се деца.

# 749
  • София
На мен немският ми се струваше много груб език. Докато не срещнах мъжа ми, който в последствие замина в Германия да гледа деца като Au Pair (или както там се пише). След 2-3 месеца намери и на мен семейство. И аз се озовах там. По любов Blush . Тук изкарах един интензивен курс. Там също ходех на курс за чужденци. За половин година научих доста много. Установих, че немският е много подобен на английския. Сега си го харесвам много Stuck Out Tongue Winking Eye .
Запазила съм си линка с теста за определяне на нивото на немски и ще го правя тези дни. Може би е някъде около B2.

Общи условия

Активация на акаунт