СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 055
  • 990
  •   1
Отговори
# 720
А аз ще помоля за запис на изсъскването, че явно не го докарвам. Grinning

# 721
  • о`майна лунна нощ е
ТуиГ Smile
Да не е дало нещо накъсо?Smiling Imp

Не е. А можеше, ... а можеше ...

Има редки случаи, в които въпреки че ми се е искало да го набия, не мога.
Пак по нощите преди няколко месеца - 2-3 часа по никое време. Чука на спалнята и връхлита с гръм и трясък - "Защо спите, бре? Не чухте ли? Бойлерът гръмна!". Докато си събирах сърцето от рязкото събуждане, носът ми долови гадната миризма на бакелит. Бойлерът не беше гръмнал, но беше станало някакво окъсяване, нагревателят беше приключил земния си път, сработила някаква защита, а от бойлера капеше вода.
Е, как да го набия - първо, че играе по това време, второ - че ми нарушава безценния сън, ама третото  .... опази ни от наводнение и реагирахме веднага на проблема.
За това как ми беше съобщено излизането от матурата по математика ще пиша по-нататък.
Хич не е скучно с него.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 12:33 от `ТуиГ

# 722
ТуиГ, кефи ме твоето момче!

Солничка,😀😀😀

# 723
  • София
Ох, ще ме побъркате. Хиля се като тиква. Само да кажа - никой не ме е галил по главата Simple Smile

# 724
Така, така , Мони. Как ще ти роши някой косицата, а пък и трудно се намира читав фризьор.

# 725
Не съм много наясно ,но каква точно е идеата на комисията на 4то класиране?Надявам се ,че формулирах въпроса си правилно.😂

# 726
  • София
Да подреди кандидатите по бал, да оформи и разпечата протокола за това. Grinning

# 727
Приема документите на кандидатите, проверява дали всичко е в съответствие с условията в заповедта на директора, осъществява класирането.

# 728
Благодаря ви момичета , но продължавам да се чудя като има комисия(предполагам ,че не е от 2 😂) тогава как става допускането на нередности(копия).Извинявам се ,че ви развалям разговора с личните си терзания.

# 729
Вчера пуснах линк към официална заповед на директор, в която изрично са споменати копия. Дали комисия, назначена от същия този директор, ще пренебрегне заповедта, дори да познава наредбата?

# 730
  • София
Благодаря ви момичета , но продължавам да се чудя като има комисия(предполагам ,че не е от 2 😂) тогава как става допускането на нередности(копия).Извинявам се ,че ви развалям разговора с личните си терзания.
Със самата заповед на директора.

# 731
  • София
Все забравям да благодаря на Дидие-Мамщайн за винаги точната информация и за всичко, което прави и споделя!  Много по-лесни и ясни за гледане са ми обобщените й таблици! Благодаря! Flowers Rose (и на мен ми напомня за Дешан и Рамщайн Grinning)
Аз искам нещо да питам, не че е супер спешно и важно точно сега, но се замислих. Имахме електронен дневник и в старото училище и съответно имам профил като родител на двете деца. Видях в сайта на новото ни, че също ползват Школо. Дали ще свържат моето име със същото дете, като профил, или ще му правят нов? Не знам дали стана ясно.

# 732
  • София
Вчера пуснах линк към официална заповед на директор, в която изрично са споменати копия. Дали комисия, назначена от същия този директор, ще пренебрегне заповедта, дори да познава наредбата?
Доколкото виждам заповедта е коригирана и си пише вече оригинал. Може би следствие на обсъждането тук Simple Smile

# 733
  • Бургас
Аз Дидие го свързвам с Дрогба. 😂
Рамщайн-а е ясен, там съм в колектива.

# 734
  • София
Доколкото виждам заповедта е коригирана и си пише вече оригинал. Може би следствие на обсъждането тук Simple Smile
Не.
Оригинал се изисква при записването.
Копието е при подаване на заявление, малко по-нагоре в заповедта.

Общи условия

Активация на акаунт