СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 083
  • 990
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Свободните места за четвърто класиране къде се обявяват? Пак ли на сайта РУО София град да ги търсим или по отделните училища, които ни интересуват?

# 706
  • у дома...
Скрит текст:
Хм, моето скорпи се роди везна, но жилото ѝ си остана. Хапе нежно, ползва някакъв фин сарказъм, който ме облещва и зяпвам, после ме успокоява, че само леко иронизирала.
Пише проза.
Твоето да не е моето? Фен е на Майкъл джексън. Това го открих само две седмици след като ни се подиграваше на мен и на баща си, че сме слушали пенсионерска музика (диско и началото на 90-те). В момента чете "Васил Левски - митове и реалности". Луда е по България в епохата на Възраждането.
Щом не е влюбена в Иван Асен II не се признава Simple Smile
Аз съм влюбена в династията на Асеневци. Калоян и Иван Асен II са любимите ми владетели. С Ани уговаряме мъж ми да си подарим няколко дни в Търново. Отново. За шести път.

# 707
  • София
Добро утро, момичета! 😊 ☕
Копнеех за този ден, за това утро, за този изглед, за този шум! С кафе в ръка, без мисли за тестове, НВО, класиране и т. н.
С тази снимка от Созопол ви благодаря за топлото усещане в темичката ни, което всяка от вас създава, за всички съвети, коментари, ще продължим заедно напред!

# 708
  • София
Свободните места за четвърто класиране къде се обявяват? Пак ли на сайта РУО София град да ги търсим или по отделните училища, които ни интересуват?
На сайта на интересуващото ви училище

# 709
  • София
На сайта на интересуващото ви училище
Ще излязат и на сайта на РУО на 3.08. с първоначалния график за подаване. След това, ако отново останат или се появат нови освободени места, вече трябва да се следи по сайтовете на училищата, които ви интересуват.
Дидева, премяната ти е един път Simple Smile !

# 710
  • София
Ха Дидева и тя се пременила като Русалката.
Като гледам снимки от морето и така ми се дохожда и на мен ама тази година няма да стигнем дотам. Митко отказва да е само с нас, почивката в Гърция с приятели пропадна и аз цяло лято ще си вися на жълтите павета (там ми е работното място). Тъпо.

# 711
  • София
Мама МОНи работи на жълтите павета и има пълно шкафче. Wink
Нещо друго за споделяне има ли? Laughing

# 712
  • София
Joy
Сега ако каже и че трима Папи са я гАлили по главата...

# 713
Joy
Сега ако каже и че трима Папи са я гАлили по главата...
Малка поправка: галИли Grinning Wink

# 714
  • София
Ох, да бе, вярно, че така беше правилно по Борисовски. Ама пусто, като съм го научИла грешно и не успях да го докарам. Joy

# 715
По- добре Папи да галят по главата, отколкото апапи.( апапи я използваме тук за хулигани, гамени, въпреки, че думата има друго значение)

# 716
  • София
Сладурки! Hug
Наборът започна Хамлет и е изненадан, че всъщност било забавно.

# 717
  • у дома...
Наборката като цяло е разочарована от литературата за осми клас. Каза, че цари яко разврат. А още не е почнала Декамерон.

# 718
  • о`майна лунна нощ е
На набора му връчиха една Христоматия, която чинно донесе от столицата в провинцията. Тупна я на бюрото до компютъра, погледна я тежко и още събира сили да я отвори. Минаха седем дълги дни. В дилема съм дали да не го засиля отново с парабола към града голем, белким леля му пак му свие сармите и вземе, че прочете някой друг лист.
Тая вечер изпълзявам в 2 посред нощ да пия вода. Още цъкаше на компютъра и трепеше въображаеми дракони. Не знам как съм изсъскала, но светлината изпод вратата му изгасна.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 17:59 от `ТуиГ

# 719
ТуиГ:smiles:
Да не е дало нещо накъсо?Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт