СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 091
  • 990
  •   1
Отговори
# 630
Azzy, с дете в нашия набор ли си, че нещо съм те изпуснала?

# 631
  • София
Разбрах. Имаш време да опознаеш истинските везни , те се разгръщат по-късно.
Ум, остър като бръснач, в комбинация с прелестна, женствена външност и пристрастеност към лукс.

Azzy, с дете в нашия набор ли си, че нещо съм те изпуснала?
Тъй вярно. Млада дама, набор 2006.

# 632
Здравейте! Този месец активно четох вашите успехи и неволи.Пожелавам на всички деца да са здрави и щастливи! Забелязвам, че вече сте на вълна учебници и литература...и реших да попитам:Бихте ли ме насочили към курс по ораторство и дебати за една девойка./Разбира се ,ако имате наблюдения за такъв/.Девойката е набор 2006, доволна от избора си на училище-127-мо-Природни науки... 😃И понеже успя да ме убеди в избора си, сега ще й го върна с един обучителен курс.Благодаря и Весело лято!

# 633
Ази, като те чета, все повече се радвам, че дъщеря ми е в 22-ро.

# 634
  • Варна
Хм, моето скорпи се роди везна, но жилото ѝ си остана. Хапе нежно, ползва някакъв фин сарказъм, който ме облещва и зяпвам, после ме успокоява, че само леко иронизирала.
Пише проза. Баща ѝ случайно откри, че публикува в някакви американски писател ски платформи. Много се раздразни, не позволява да я четем, но пък поиска няколко курса криейтив райтинг.
Не е притеснително дете, но не е със самочувствие като на сестра си (лъв). Но пък е детето, за което не се тревожа, не е така болезнено амбициозна, не ѝ е нужно да я харесват и одобряват, ще е щастлива с изборите си, защото са нейни.

# 635
  • у дома...
Хм, моето скорпи се роди везна, но жилото ѝ си остана. Хапе нежно, ползва някакъв фин сарказъм, който ме облещва и зяпвам, после ме успокоява, че само леко иронизирала.
Пише проза.
Твоето да не е моето? Фен е на Майкъл джексън. Това го открих само две седмици след като ни се подиграваше на мен и на баща си, че сме слушали пенсионерска музика (диско и началото на 90-те). В момента чете "Васил Левски - митове и реалности". Луда е по България в епохата на Възраждането.

# 636
  • София
Пише проза.
Твоето да не е моето? Фен е на Майкъл джексън. Това го открих само две седмици след като ни се подиграваше на мен и на баща си, че сме слушали пенсионерска музика (диско и началото на 90-те). В момента чете "Васил Левски - митове и реалности". Луда е по България в епохата на Възраждането.
Щом не е влюбена в Иван Асен II не се признава Simple Smile

# 637
  • Варна
Слуша Майкъл, но до там. Сестра ѝ вчера твърдеше, че музикалният вкус на малката бил мрачен и опасен, а тя отвърна, че кака ѝ още си пада по детски песни тип one direction
Joy
Нищо българско и родно не милее, (изключая планините) досаден ѝ е всякакъв патриотизъм.

# 638
  • София, Лагера
Галимар, в 20-то училище беше моя младеж. И малкия е там, и той има много вдхновяващи учители (не същите като на големия). Особено класната им от 1 до 4 клас. Тази жена направи от децата "екип"! Учеха много, пишеха много домашни, станаха си близки, не сме имали никакви конфликти през годините. От класа на големия ми пълните отричници в 7 клас бяха 7.

Бендива, Ред, и аз се надявам да си намери себеподобни. И моя си е самодостатъчен, не играе толкова игри, колкото съучениците си и му е неловко с тях, когато си говорят за FIFA или League of legends, чувства се излишен. Само един младеж се интересува от история и биология, за щастие живее точно до нас. Надявам се сега като е в НЕГ и са много децата, да намери подобно магаренце. После като се омешат и паралелките, съвсем

Ааа, Ред, не ме плаши! Какви 25 години? Dizzy Face Grinning

Относно книгите: младежът последно чете на морето Звездни дневници на Лем и Галактическия стопаджия на Д. Адамс. Весели книжки. Мисля да му връча Морфин на Болгаков. Според мен ще го хареса, а и много държа конкретно на тази повест, да види как се става наркоман и никога да не му хрумва да опитва. Качила съм на четеца му и Хайтов, дивите разкази. Ние доста пътуваме, аз обичам да ги мъкна по музеи, крепости и арх. резервати, разказвам му. Отделно и историкът в у-ще го е запалил и на хлапето му е интересно да чете какво е било едно време, изчете Под Игото, 4 сборника на Йовков и Немили недраги на един дъх.
Посмъртно не мога да го накарам да чете Салгари, Сабатини, Лондон, Хемингуей, Дюма. Ние едно време ги четяхме, но времената са други вече..

Много хубаво и възпитателно детето да се занимава със спорт, но моите и двамата не ги влече, хич. Летата ходеха на спортна академия в НСА с основен спорт... голф Joy През годината ходят на плуване и карат колела, това е.  Не давам зор, все е движение. А ако броим шаха за спорт - да, и това (и в момента играят заедно).

Amanda.D, а моят както си изглежда тих и кротък, сега по време на ДО постоянно го слушах как спори с учителите. Не нахално, с респект, ама си е устат. Все има позиция да защитава, независимо негова или нечия друга.

Ами, точно това е типично за Везните. Важните решения вземам бързо и решително, особено в кризисна ситуация. За коя от двете рокли и точния нюанс на бежавото за стената мога да мазохирам със седмици. Joy
Хахахаха, и аз! Ази, говори ми, говори ми за везните!  Joy Само луксът ми убягва, харесвам луксозни палатки.

# 639
  • София
Ма аз чудесно си живях тези първи 25 години. 😁 Единственото лошо беше, че вечно имах чувството, че съм се издънила поради свръхочакванията към себе си; задължително мрънках след изпити колко зле съм се представила, а другите ме гледаха малко накриво. Понеже все прекрасни оценки и резултати изкарвах.
Класически досадник съм била.

# 640
Моят скорпион е винаги готов да спори. Не само с мен. Той и с учители спори, ако смята, че е прав. Имаше такава забележка в пети или шест клас. Нещо от сорта "говори и не млъква. Не мога да взема думата от него." За нещо беше спорил пак. Търси си правата и хич не му дреме кой е насреща му.
Малкият не е такъв. Той мрази да спори. При забележка, дори и незаслужена, ще си замълчи.
Не знам кой е по-добрият вариант.

# 641
На 4-то класиране реално се избира само едно училище и се кандидатства там, така ли? Какво става ако не се класира ученикът, нали и другите училища ще са свършили класирането също?

# 642
Няма такова нещо като четвърто класиране. Има допълване на паралелките до максималния брой ученици, което може да продължи до 10. септември. Със сигурност ще има училища, които няма да напълнят паралелките си даже към тази дата.

# 643
  • Пловдив
Оф и моят е устат и спори и си носи последствията от това. В 5 клас ме викат в училището с него след една забележка "Злепоставя учителката и задава неудобни въпроси." Та отиваме на среща с класната и въпросната учителка. Аз през целия път намилам за уважение и че трябва да се извини. Та... питам аз какви неудобни въпроси е задавал и отговора ме шокира. Питал за неща за които тя не била подготвена и така я злепоставял. "Ама по урока ли пита?", а тя "Да ама аз не бях подготвена" И аз в шока си изтърсих, че не той я е злепоставил а тя. След това нещата станаха зле. Той по този предмет 6 не е получавал,  но за всяка издънка му пишеше 2. Не съм се месила повече. 😊

# 644
.....Той по този предмет 6 не е получавал,  но за всяка издънка му пишеше 2. Не съм се месила повече. 😊
               Там ти е и грешката! Не само се намесих в подобна ситуация,но обясних пред директора какво точно представлява тази учителка.Поисках да мотивира написаната последна оценка и....според нея "била много взискателна".Казах и ,че не е взискателна , а злобна,комплексирана и мястото и с подобни качества изобщо не е в у-ще.В тоя момент тя изхвърча от кабинета на директора силно тряскайки вратата без да каже нищо.За това пък аз казах .....че за всичките години,които съм работила ,колкото и бясна да съм била ,съм стискала зъби и нито веднъж пред чужди хора не съм си позволявала да тресна врата  и то когато директорът ме е повикал въпреки,че ми е идвало да убия някого в този момент.Попитах и на какво ще научи детето ни след ,като няма елементарно възпитание.Не посмя повече да напише по-ниска оценка от това,което детето заслужава.То и лесно се доказваше ,защото беше МАТ.

Общи условия

Активация на акаунт